Η Ρούλα Κορομηλά σε ένα συγκινητικό φωτογραφικό throwback έχει 3 σημαντικούς λόγους για να καμαρώνει

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ρούλα Κορομηλά σε ένα συγκινητικό φωτογραφικό throwback έχει 3 σημαντικούς λόγους για να καμαρώνει

Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά και το μήνυμα για όσα πράγματα έχουν προτεραιότητα στη ζωή της. 

Από την εποχή του Πρωινού Καφέ, η Ρούλα Κορομηλά έκανε on air συχνές αναφορές στην οικογένειά της, δείχνοντας πως είναι το απόλυτο στήριγμα της ζωής της. Σήμερα με μία σπάνια φωτογραφία με τους γονείς της και την άγνωστη στους περισσότερους, αδελφή της Λένα, μας έδωσε ένα πολύ ωραίο μήνυμα, με αρκετή νοσταλγία για μία εποχή που προσπαθεί να μην ξεχάσει.

https://www.instagram.com/p/C9sKsOatxds/

Είναι θέμα προτεραιότητας

Αν ρωτήσεις τη Ρούλα Κορομηλά ποιοι υπήρξαν και ποιοι είναι ακόμη οι φύλακες άγγελοι στη ζωή της, θα σου απαντήσει αναφέροντας λίγα και πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα. Τη μαμά της Αργυρένια, τον αδελφό της Θανάση, την αδελφή της Λένα αλλά και τα ανίψια της. Ειδικά τα τελευταία, είναι εκείνα που πάντα τρέχουν κοντά της για να τους κάνει όλα τα χατίρια.

Η σφιχτή αγκαλιά του Γιώργου Λιάγκα με τους γιους του προκάλεσε την αγάπη και της Ρούλας Κορομηλά

Ο πατέρας της Σταύρος και πρώην αξιωματικός, δυστυχώς έχει φύγει από τη ζωή, αλλά υπήρξε η αδυναμία της, παρόλο που εκείνη όταν ήταν μικρή τον ταλαιπωρούσε γιατί: «Ήμουν επαναστάτρια» όπως είχε δηλώσει στο Ενώπιος Ενωπίω και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Συμπληρώνοντας με ένα μικρό της παράπονο: «Με δίδαξε τόσο ωραία πράγματα και τον ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν κατάφερα να του πω: «Ξέρεις μπαμπά, για μένα είσαι ο πιο πολύτιμος άνθρωπος του κόσμου». Δες και μία πολύ ωραία φωτογραφία μαζί τους, την εποχή που η Ρούλα έκανε τις πρώτες της επιτυχίες στην τηλεόραση.

https://www.instagram.com/p/COQpG8LphBv/

Σήμερα η παρουσιάστρια, μας έδειξε μία ακόμη οικογενειακή και πολύτιμη στιγμή της. Για να μας τονίσει ξανά, πως το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτή τη ζωή είναι η αξία της οικογένειας. Με μία λέξη «Προτεραιότητα» μας δείχνει εκείνη, τους γονείς της και την αδελφή της Λένα, στην ορκωμοσία της δεύτερης ως αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας. Κάποια καλοκαίρια πριν.

https://www.instagram.com/p/C-KLJqLtgMJ/

Σε αυτή τη φωτογραφία διακρίνουμε και την ομοιότητα με την αδελφή της στα χαρακτηριστικά τους. Σε όλα τα άλλα, είναι εντελώς διαφορετικές. Η Ρούλα επικοινωνιακή και λόγω επαγγέλματος, η αδελφή της low profile και στο backstage της ζωής της αδελφής της. Πάντα όμως είναι μαζί και αγαπημένες. Το πόσο σημαντική είναι η Λένα Κορομηλά, το επεσήμαναν και κάποιοι followers της παρουσιάστριας, ως σχόλια στην ανάρτησή της. Είτε γιατί την γνωρίζουν, είτε γιατί εκείνη την ημέρα βρίσκονταν στην ορκωμοσία. «Θα είναι περήφανοι» για εσένα, όπως συμπλήρωσαν, εννοώντας τους γονείς της, που επίσης απεικονίζονται στη φωτογραφία.

Ο αδελφός της Ρούλας Κορομηλά, Θανάσης, είναι ένας ακόμη από τους αγγέλους της ζωής της. Είναι άλλωστε και ο μόνιμος συνεργάτης της από την εποχή του Μπράβο, μέχρι και σήμερα, στην τηλεόραση. Εκείνος που τη γνωρίζει καλύτερα από όλους.

https://www.instagram.com/p/C0NcpyCo3ju/

Η κόρη του αδελφού της, είναι συχνά πρωταγωνίστρια στα δικά της social media με τα παιχνίδια της και κυρίως τις αφοπλιστικές ερωτήσεις που κάνει στη διάσημη θεία της. Δες και εδώ.

Ο αστείος διάλογος και μία ακόμη απόδειξη ότι η Ρούλα Κορομηλά λατρεύει την ανιψιά της