Η σφιχτή αγκαλιά του Γιώργου Λιάγκα με τους γιους του προκάλεσε την αγάπη και της Ρούλας Κορομηλά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η σφιχτή αγκαλιά του Γιώργου Λιάγκα με τους γιους του προκάλεσε την αγάπη και της Ρούλας Κορομηλά

Ο Γιώργος Λιάγκας κάνει διακοπές με τους δυο γιους του στην Τήνο και η ανάρτησή του για ακόμα μια φορά έδειξε την αγάπη που τους έχει.

Ο Γιώργος Λιάγκας όσο αυστηρός μπορεί να φαίνεται κάποιες φορές στη δουλειά του, τόσο τρυφερός είναι με τους γιους του, τον 13χρονο Γιάννη και τον 10χρονο Δημήτρη και αυτό είναι κάτι που του παραδέχονται όλοι.

Ο Γιώργος Λιάγκας αγαπά την Τήνο κι αυτό φαίνεται κάθε καλοκαίρι! Το δεύτερο εξοχικό στο νησί

Το νοιάξιμο και η αγάπη που τρέφει για τα παλικάρια του, υπερβαίνει οτιδήποτε άλλο στη ζωή του και αυτό φαίνεται κάθε φορά που εκείνος αναφέρεται στην εκπομπή του στα δυο αγόρια αλλά και σε κάθε ανάρτησή του μαζί τους.

Η σφιχτή αγκαλιά και τα σχόλια για τον μπαμπά Λιάγκα

Αυτό ακριβώς συνέβη και με την πρόσφατη ανάρτηση του παρουσιαστή. Ο Γιώργος Λιάγκας κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του τον Γιάννη και τον Δημήτρη θύμισε στους followers του πως αυτές οι αγκαλιές είναι που έχουν την πραγματική αξία στη ζωή.

Οι τρεις τους απολαμβάνουν εδώ και λίγες μέρες τις διακοπές τους στην Τήνο, ένα μέρος που αγαπά πολύ ο παρουσιαστής του ANT1, γι' αυτό άλλωστε έχει δημιουργήσει εκεί εδώ και χρόνια το εξοχικό του.

https://www.instagram.com/reel/C9xXLE3KYDd/

Οι followers του Γιώργου Λιάγκα αποθέωσαν την αγάπη αυτή που έχει για τους γιους του και τη σχέση που έχουν, με πολλούς να παραδέχονται πως μπορεί κάποιες φορές να μην συμφωνούν με τα λεγόμενά του, σαν πατέρα ωστόσο του «βγάζουν το καπέλο».

Ανάμεσα στα αποθεωτικά σχόλια που δέχθηκε ο παρουσιαστής ήταν και αυτό της Ρούλας Κορομηλά, η οποία έδειξε την αγάπη της σε εκείνον και τους γιους του, σχολιάζοντας με δύο emojis σε σχήμα καρδιάς.

451622244_3296627657299374_3565351913901992826_n.jpg

Ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να χώρισε με την Φαίη Σκορδά το 2016, ωστόσο οι δυο τους έχουν πολύ καλή σχέση, αφού προτεραιότητά τους ήταν πάντα οι γιοι τους.

Ο ίδιος μάλιστα, πολλές φορές έχει συγκινηθεί μιλώντας στην εκπομπή του για τα παιδιά του, όπως είχε συμβεί και τον Μάιο του 2023, όταν με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη για την κόρη της η Φωτεινή Πετρογιάννη τον ρώτησε αν θυμάται πότε του είπαν «σ' αγαπώ» τα αγόρια του.

«Δε θυμάμαι ποια είναι η πρώτη φορά γιατί εμείς το λέμε κάθε μέρα. Είναι κάτι που με τους γιους μου το έχουμε κάθε μέρα και το λέμε. Δηλαδή, και το πρωί, που δεν τους έχω δυστυχώς… η μοίρα των χωρισμένων γονιών, τους έχω μόνο τα Σαββατοκύριακα. Οπότε κάθε μέρα θα τους πάρω τηλέφωνο το πρωί και θα πούμε πόσο αγαπάει ο ένας τον άλλον και με τους δύο. Έτσι ξεκινάμε και έτσι καταλήγουμε τη μέρα μας. Πάντα είναι η πρώτη και η τελευταία μας κουβέντα» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

https://www.instagram.com/p/Cf4YnY4KWO5/