Η άνετη πρόκριση Καραλή, η κατάρρευση αθλήτριας και ο ρόλος του Tom Cruise στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η άνετη πρόκριση Καραλή, η κατάρρευση αθλήτριας και ο ρόλος του Tom Cruise στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στον τελικό ο Μανόλο, στην 6η θέση ο Στέφανος Ντούσκος και ο ρόλος «έκπληξη» του Tom Cruise στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι! 

Ο Εμμανουήλ Καραλής με τις επιδόσεις του πέρασε ένατα στα προκριματικά του επί κοντώ και προκρίθηκε με χαρακτηριστική άνεση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε με ευκολία στον τελικό, κάνοντας τρία πεντακάθαρα άλματα, χρειάστηκαν μόλις τρεις προσπάθειες από την πλευρά του και όλες επιτυχημένες, για να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος.

Ποιες είναι οι Μιλένα Κοντού και Ζωή Φίτσιου ή αλλιώς οι Ολυμπιονίκες που σπάνε ρεκόρ;

Συγκεκριμένα το όριο πρόκρισης στον τελικό ήταν τα 5 μέτρα και 80 εκατοστά αλλά δεν χρειάστηκε να επιχειρήσει κάποια προσπάθεια σε αυτό το ύψος αφού ήταν αρκετοί εκείνοι που αποκλείστηκαν.

Δες την επιτυχημένη προσπάθεια του Μανόλο στα 5.60μ στα παρακάτω βίντεο:

Ο Στέφανος Ντούσκος στην 6η θέση

Ο Στέφανος Ντούσκος έκανε μία πολύ καλή κούρσα στο μεγαλύτερο της μέρος, αλλά είδε τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν στα τελευταία 500μ. του τελικού στο μονό σκιφ ανδρών.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, αν και βρέθηκε στην 3η θέση στα 1.000 μέτρα, είδε τον Νεοζηλανδό Τόμας Μάκιντος να τον προσπερνά στα 1.500μ, αλλά από 4ος εν τέλει πέρασε 6ος και τελευταίος τη γραμμή του τερματισμού.

21χρονη αθλήτρια κατέρρευσε ξαφνικά στους αγώνες

Η Ταμάρα Ποτόκα μια 21χρονη κολυμβήτρια από τη Σλοβακία κατέρρευσε μετά το αγώνισμα των 200 μέτρων ατομικής μεικτής γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα η αθλήτρια κατέρρευσε καθώς βγήκε από το νερό και αμέσως έσπευσε στο πλευρό της μια ομάδα γιατρών για να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί την απομάκρυναν γρήγορα από την πισίνα με φορείο και της τοποθέτησαν μάσκα οξυγόνου.

Το ιατρικό προσωπικό επιβεβαίωσε ότι η Ταμάρα Ποτόκα είχε τις αισθήσεις της μετά το περιστατικό, παρέχοντας μια ανακούφιση στους παρευρισκόμενους και στους θεατές που ανησυχούσαν για την κατάστασή της.

Ωστόσο παρά τις δυσκολίες κατάφερε να τερματίσει έβδομη στον προκριματικό αγώνα με χρόνο 2:14.20, δείχνοντας την αγωνιστική της ικανότητα και αποφασιστικότητα.

Ο Tom Cruise, σε έναν ιδιαίτερο ρόλο στην τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Ο Tom Cruise, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο Παρίσι παρακολουθώντας τους ενώ μάλιστα ήταν παρόν και στην τελετή έναρξης, που τόσο συζητήθηκε.

Βέβαια σύμφωνα με δημοσιεύματα εκτός από τους παραπάνω ο σταρ τον τελευταίο καιρό προετοιμάζεται προκειμένου να εκτελέσει ένα ακροβατικό με αλεξίπτωτο κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού στις 11 Αυγούστου.

Ο Απόστολος Χρήστου πήρε το αργυρό μετάλλιο αλλά στα σχόλια στα social κέρδισε χρυσό με διαφορά

Αυτό δεν αποτελεί βέβαια έκπληξη για τον 61χρονο σταρ αφού στις ταινίες του δεν χρησιμοποιεί ποτέ κασκαντέρ αλλά κάνει ο ίδιος τα επικίνδυνα ακροβατικά που απαιτούνται.

Επίσης ακούγεται έντονα ότι ο ηθοποιός θα παραλάβει τη φλόγα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 που θα γίνουν στο Λος Άντζελες.

https://www.instagram.com/reel/C99ut-4NXeE/