Μουτάφη και Νιφλής: Oι πρώτες φωτογραφίες με τον γιο τους από τις διακοπές «φωνάζουν» ευτυχία

Μουτάφη και Νιφλής: Oι πρώτες φωτογραφίες με τον γιο τους από τις διακοπές «φωνάζουν» ευτυχία

Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής πριν από περίπου ένα μήνα αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν ένα πολύ τρυφερό γεγονός και αυτό είναι η υιοθεσία του γιου τους Δημήτρη.


Aτο καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό για την Ελισάβετ Μουτάφη και τον σύζυγό της Μάνο Νιφλή αφού αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους και να έχουν στη ζωή της τον μικρό Δημήτρη.

Η ηθοποιός μαζί με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή πριν από περίπου ένα μήνα αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν ένα πολύ τρυφερό γεγονός και αυτό είναι η υιοθεσία του γιου τους Δημήτρη.

moutafi-(1).webp

Το ζευγάρι ωστόσο έχει αποφασίσει να είναι πολύ διακριτικό και να κρατάει ένα αρκετά χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική και οικογενειακή του ζωή, ωστόσο χθες αποφάσισε να μας δείξει κάποιες μοναδικές στιγμές με το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Η Ελισάβετ Σπανού έδωσε το πιο σωστό μήνυμα για τη μητρότητα

Συγκεκριμένα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελισάβετ Μουτάφη δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της στην παραλία απολαμβάνοντας πολύ παιχνίδι, τον ήλιο και τη θάλασσα. O μικρός Δημήτρης φαίνεται να φορά τα μπρατζάκια του, να έχει φτιάξει τα δικά του κάστρα και απολαμβάνει το παιχνίδι μαζί με τους γονείς του.

https://www.instagram.com/p/C-NvHGGNjTE/

Φωτογραφία από την παραλία αλλά λίγο πιο αινιγματική ανέβασε και ο Μάνος Νιφλής ο οποίος φωτογράφισε τα παιχνίδια του γιου του στην άμμο και έγραψε πάνω «Ζωάρα #3». Ο αριθμός 3 μάλλον συμβολίζει τα παιδιά του αφού ο δημοσιογράφος έχει αποκτήσει άλλες 2 κόρες από τον προηγούμενο γάμο του, τις οποίες η Ελισάβετ Μουτάφη λατρεύει και έχουν μια πολύ ωραία σχέση.

453178250_7340455902722048_8004324943988383496_n.jpg

Η σχέση της Ελισάβετ Μουτάφη με τις κόρες του Μάνου Νιφλή

Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής έχουν μιλήσει ακόμα και σε κοινή συνέντευξη για τη σχέση τους. Είναι ακόμα πολύ ερωτευμένοι και κάνουν όνειρα για το μέλλον. Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος έχει δύο κόρες από τον προηγούμενο γάμο του, με τις οποίες η ηθοποιός διατηρεί άψογες σχέσεις και όπως έχει δηλώσει και η ίδια:

«Οι κόρες του Μάνου, είναι οι κολλητές μου. Με τη Μαρία, τη μαμά τους, μιλάμε στο τηλέφωνο, θα πιούμε και καφέ. Έχουμε μια άψογη σχέση. Αυτό ξεκινάει από τη Μαρία, μετά από εμένα, και μετά τον Μάνο. Έχω το ελεύθερο από τη Μαρία να αντιμετωπίζω τα παιδιά όπως νιώθω, και όχι να κάνω πάντα την καλή νεράιδα. Έχουμε άψογη σχέση… Ήμασταν και τυχεροί όλοι σε αυτή τη σχέση, παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας»

https://www.instagram.com/p/B66jjqyFMnJ/

Η Ελισάβετ Μουτάφη έχει άριστη σχέση με την πρώην του Νιφλή αλλά δεν κάνει τη νεράιδα στα παιδιά του

ενώ ο Μάνος Νιφλής είχε πει για τη σχέση αυτή:

«Είχα μιλήσει με τις κόρες μου για την Ελισάβετ. Το σημαντικό όμως είναι ότι υπήρξε η παρέμβαση από τη μητέρα τους, που είναι της άποψης ότι πρέπει να είμαστε όλοι χαρούμενοι, αυτό απελευθέρωσε τα κορίτσια στο να γίνουν φίλες με την Ελισάβετ»