Η Ελισάβετ Σπανού έδωσε το πιο σωστό μήνυμα για τη μητρότητα

Η Ελισάβετ Σπανού έδωσε το πιο σωστό μήνυμα για τη μητρότητα

Η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί κάποιες πρωτόγνωρες εμπειρίες που της έφερε η μητρότητα.

Ήταν τέλη Μαΐου όταν η Ελισάβετ Σπανού έφερε στον κόσμο την υγιέστατη κορούλα της. Από τότε που γεννήθηκε η μικρή η ζωή της τραγουδίστριας έχει αλλάξει και είναι πλέον προτεραιότητα στην καθημερινότητά της.

Αν και μετά τη γέννηση της μικρής η Ελισάβετ Σπανού διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή της, θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει μία νέα μαμά.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Παρασκευής (21/6), η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί κάποιες πρωτόγνωρες εμπειρίες που της έφερε η μητρότητα. Μέσα από την ανάρτηση αυτή ουσιαστικά περιέγραφε την αλλαγή στη ζωή της από τη στιγμή που έγινε μανούλα και τα δύσκολα στάδια που περνάει για πρώτη φορά. Έτσι, δημοσίευσε μια φωτογραφία που κρατά αγκαλιά την μικρή κόρη της. Με αφορμή αυτή την ανάρτηση η ίδια μίλησε για τον θηλασμό, την σωματική κούραση που αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα αλλά και τη μοναξιά. Στο τέλος όμως όπως είπε, όλα ξεχνιούνται όταν την κρατάει στα χέρια της.

Η Συνατσάκη δεν θέλει να νιώθει μόνο μαμά και οι λόγοι είναι απολύτως κατανοητοί από κάθε γυναίκα

«Και μοναξιά έχει και κλεισούρα έχει και κούραση και αϋπνία. Πρωτόγνωρα συναισθήματα και πράγματα που δεν έχω ξανακάνει ποτέ. Ξαφνικά μπήκε στη ζωή μου το θήλαστρο, οι πάνες και όλα είναι καινούργια και περίεργα, αλλά όταν είμαστε αγκαλιά, με έχει αγκαλιάσει ο κόσμος όλους».

ELISABET.webp

Η κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου μεγάλωσε πολύ και μια photo απέδειξε πως είναι μελλοντική fashionista

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει στο παρελθόν για το κομμάτι της μητρότητας αλλά και για την κατάψυξη ωαρίων

«Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης ήταν δύσκολοι. Άκουγα ότι "η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή σου" και εγώ δεν μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ να πάω στο κρεβάτι. Μέχρι την 11η εβδομάδα ήταν δύσκολη η εγκυμοσύνη μου, ήταν ασταθής, δεν ήξερα πώς θα συνεχίσει. Αυτή η εγκυμοσύνη μου ήρθε ξαφνικά, μας προέκυψε και την καλοδέχτηκα.

Η χρήση των ωαρίων απαιτεί έναν προγραμματισμό. Είχα κάνει την κατάψυξη ωαρίων για να μου φύγει το στρες, δεν θεωρώ ότι ήταν τυχαίο που τελικά τρία χρόνια έμεινα έγκυος.»

https://www.instagram.com/p/C19QH-GI6fo/