Eva Mendes & Ryan Gosling έκαναν πρώτη δημόσια εμφάνιση με τις κόρες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Eva Mendes & Ryan Gosling έκαναν πρώτη δημόσια εμφάνιση με τις κόρες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling βρέθηκαν στις κερκίδες μαζί με τις κόρες τους, την 9χρονη Esmeralda Amada και την 8χρονη Amada Lee.

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling, προσπαθούν να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα ης δημοσιότητας. Ωστόσο πριν λίγες μέρες έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά από πολλά χρόνια.

Μάλιστα για πρώτη φορά συνοδεύονταν και από τις δύο κόρες τους. Το χολιγουντιανό ζευγάρι, από το 2012 που είναι και επίσημα μαζί, έκανε όμως μία εξαίρεση με αφορμή τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στις κερκίδες μαζί με την 9χρονη Esmeralda Amada και την 8χρονη Amada Lee.

Την Κυριακή, 4 Αυγούστου, η Eva Mendes και ο Ryan Gosling, φωτογραφήθηκαν στο Παρίσι να παρακολουθούν τον τελικό της ενόργανης γυμναστικής των γυναικών στο Bercy Arena, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που έκαναν δημόσια εμφάνιση με τις κόρες τους και την πρώτη φορά που φωτογραφήθηκαν σε σημαντικό γεγονός.

Ακατάλληλο είπαν το νυφικό της κόρης της Susan Sarandon και η απάντησή της ήταν η καταλληλότερη

https://www.instagram.com/reel/C-S-i4IPhbn/

Σε αυτή την έξοδο, η Eva Mendes επέλεξε να φορέσει μια μαύρη μπλούζα με λευκά γυαλιά ηλίου, ενώ ο Ryan Gosling, , που είχε μια από τις κόρες τους να κάθεται στην αγκαλιά του, φορούσε ένα κόκκινο καρό πουκάμισο πάνω από ένα λευκό φανελάκι, σε συνδυασμό με ένα πράσινο καπέλο του μπέιζμπολ και γυαλιά ηλίου.

Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι οι κόρες τους Esmeralda και Amada μοιάζουν εκπληκτικά. Η οικογένεια βγήκε μαζί δημόσια για πρώτη φορά. Βέβαια η Eva Mendes και ο Ryan Gosling δεν απέφευγαν ποτέ τα δημόσια αφιερώματα ο ένας στον άλλον και τις ειδικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσηςN αλλά κρατούσαν πάντα τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ακόμη και στα Όσκαρ.

https://www.instagram.com/reel/C77BOROu75R/

Η σχέση τους γεννήθηκε το 2011

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 2011 στα γυρίσματα της ταινίας The Place Beyond the Pines και έφεραν στον κόσμο την πρώτη τους κόρη το 2014 και τη δεύτερη το 2016. Οι λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό.

Ακόμα και με τον γάμου τους υπήρχε μυστήριο για πολλά χρόνια, κάτι που έλυσε η Eva Mendes σε σχετικά πρόσφατη συνέντευξή της:

Όλοι είναι τόσο φιλόξενοι εδώ και ο σύζυγός μου ο Ryan είναι εδώ και περνάμε πολύ όμορφα” είχε πει χαρακτηριστικά.

Εν μέσω της κυκλοφορίας της Barbie πέρυσι, η οποία ολοκληρώθηκε και ο Ryan Gosling κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ όλοι περίμεναν να εμφανιστεί στην εκδήλωση με Eva Mendes και ότι θα έβγαινε μαζί του για να τον υποστηρίξει.

Η Eva Mendes απάντησε με τον δικό της τρόπο στα σχόλια περί πλαστικών

Τον Απρίλιο του περασμένου έτους η Eva Mendes μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον σύντροφό της στο The Place Beyond the Pines και μάλιστα ένας θαυμαστής δεν μπορούσε παρά να σχολιάσει:

«Eva, θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου, αλλά πραγματικά ελπίζω η Barbie να τα καταφέρει. Αυτό που θέλω είναι να σε δω με τον Ryan , είμαι εγωιστής και μάλλον ονειροπόλος, αλλά δεν θα σταματήσω ποτέ να το ονειρεύομαι!!»

https://www.instagram.com/p/C6jf4uqxhgG/