Ο Φίλιππος Μιχόπουλος έγινε 42 και η δική του «Κιβωτός» είναι τα παιδιά του - Το party στη Μύκονο

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος έγινε 42 και η δική του «Κιβωτός» είναι τα παιδιά του - Το party στη Μύκονο
Instagram

Η τούρτα που έσβησε αγκαλιά με τα παιδιά του, Μάξιμο και Σιέννα, το πάρτι στο νησί των ανέμων και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η καλή του φίλη Εύη Πρεβενά. 

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος έκλεισε τα 42 και το γιόρτασε με ένα όμορφο πάρτι στο αγαπημένο του νησί, τη Μύκονο.

Ο γνωστός επιχειρηματίας βρίσκεται συχνά στο νησί των ανέμων για χάρη της δουλειάς του. Η οικογένεια Μιχόπουλου διατηρεί ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Μυκόνου, στην περιοχή του Ορνού, ενώ τα τελευταία χρόνια, επέκτεινε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και στη Σαντορίνη.

KIVOTOS MYKONOS: Μία όαση πολυτέλειας και αυθεντικής κυκλαδίτικης φιλοξενίας βρίσκεται στον Ορνό

Έτσι λοιπόν, ο Φίλιππος Μιχόπουλος επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά του στο όμορφο νησί της Μυκόνου και στο πολυτελές ξενοδοχείο. Εκεί βρέθηκαν οι φίλοι και η οικογένειά του και φυσικά τα δύο του παιδιά.

Ο ίδιος έσβησε τα 42 κεράκια αγκαλιά με τα παιδιά του, Μάξιμο και Σιέννα.

Ο ίδιος είχε ανεβάσει μερικές ώρες πριν το πάρτι των γενεθλίων του φωτογραφία από την πισίνα του ξενοδοχείου.

mixopoulos.png

Οι φωτογραφίες από το πάρτι του Φίλιππου όπως τις αναδημοσίευσε η φίλη του Εύη Πρεβενά

Η Εύη Πρεβενά, καλή φίλη του Φίλιππου, αναδημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από το πάρτι του γνωστού επιχειρηματία στη Μύκονο. Μάλιστα, η παρέα συνέχισε τη διασκέδασή της και σε άλλα γνωστά μαγαζιά του νησιού.

Να θυμίσουμε πως η Εύη Πρεβενά είναι και νονά του Μάξιμου. Για την ακρίβεια, μία από τις τρεις νονές του.

https://www.instagram.com/p/C4gWruELFqH/

Ποιος είναι ο Φίλιππος Μιχόπουλος;

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχει σπουδάσει ξενοδοχειακά στο Παρίσι και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων. Έχει έναν ακόμη αδελφό, τον Jason, με τον οποίο έχουν αναλάβει τα ξενοδοχεία της οικογένειας σε Μύκονο και Σαντορίνη.

Το τελευταίο ξενοδοχείο που προστέθηκε στην ιδιοκτησία του Φίλιππου Μιχόπουλου βρίσκεται στο Ημεροβίγλι με θέα το απέραντο γαλάζιο και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική.

Εκτός όμως από τα ξενοδοχεία που διαθέτουν, ο Φίλιππος Μιχόπουλος διατηρεί και δυο πολυτελή εστιατόρια, ένα στη Μύκονο και ένα στη Σαντορίνη, καθώς και μια επιχείρηση που αναλαμβάνει κρουαζιέρες.

Γι' αυτό το λόγο ο Φίλιππος Μιχόπουλος βρίσκεται στα νησιά έξι μήνες το χρόνο και ασχολείται ενεργά με τις επιχειρήσεις του.

Ο 42χρονος λατρεύει τα σπορ, τα ταξίδια και προτιμά έναν πιο απλό τρόπο ζωής παρά τις επιχειρηματικές του επιτυχίες σε Μύκονο και Σαντορίνη.

oikonomakou23.png