Η Φοίβη Στάνκογλου έγινε 15 χρονών και η ευχή του πατέρα της Γιάννη έχει σχέση με κοινή τους αγάπη

Κατερίνα Μπούσιου
Η Φοίβη Στάνκογλου έγινε 15 χρονών και η ευχή του πατέρα της Γιάννη έχει σχέση με κοινή τους αγάπη

Με το κλασσικό «κοριτσάρα» μου ο Γιάννης Στάνκογλου ξεκίνησε την πρόταση για την ευχή που έδωσε στην παντοτινή γυναίκα της ζωής του, την κόρη του Φοίβη. 

Ένα καλοκαίρι χωρίς επαγγελματικές δεσμεύσεις, σημαίνει ένα καλοκαίρι γεμάτο περιπέτεια για τον Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος φέτος εξερευνεί τον κόσμο με την καλύτερη παρέα, τα δύο του παιδιά. Η πρωτότοκη Φοίβη, είχε τα γενέθλιά της σήμερα και ούσα στην εφηβεία ο ηθοποιός της έδωσε την πιο σημαντική ευχή - συμβουλή που έχει σχέση και με μία κοινή τους αγάπη.

https://www.instagram.com/reel/C9UHxZvyxq8/

Το #daddylovesyou λέει πολλά για τη σχέση του με τα παιδιά του

Αν τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθείς το προφίλ στο Instagram του Γιάννη Στάνκογλου θα σου έχει φτιάξει τη διάθεση και θα σε έχει ήδη παρασύρει στη χαρά του, όταν μοιράζεται εικόνες από το πρόφατο πολυήμερο ταξίδι του στην Ταυλάνδη μαζί με τα δύο του παιδιά, τη Φοίβη και τον Φίλιππο.

Ο Γιάννης Στάνκογλου από το Ναυάγιο πήγε Παραλία και «προκάλεσε» τον Leonardo DiCaprio

Έγινε και ο ίδιος παιδί μαζί τους, ξετραλαμένος με τις φυσικές ομορφιές και τις παραλίες. Η κόρη του βιντεοσκοπούσε τις στιγμές τους και εκείνος με χιούμορ τις απέδιδε τα credits με μουσική υπόκρουση ένα τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά: «Video by Foivi, music by Foivos».

https://www.instagram.com/reel/C9Q2UD7SKBH/

Σήμερα η κόρη του είχε την τιμητική της για δεύτερη φορά, αφού είχε τα γενέθλιά της, κλείνοντας τα 15 της χρόνια. Και ο πατέρας της μας έδειξε με μία πρόταση γεμάτη επιθετικούς προσδιορισμούς αφενός την αδυναμία του, αφετέρου για το είναι σημαντικό σε αυτή τη ζωή : «Χρόνια πολλά κοριτσάρα μου. 15 σήμερα. Να είσαι τυχερή χαρούμενη υγιής, χαμογελαστή, σίγουρη και να μην φοβάσαι …α…και να ταξιδεύεις και να ταξιδεύουμε». Βασική, γλυκιά και σημαντική υποσημείωση το #daddylovesyou κάτω από την ευχή.

https://www.instagram.com/reel/C91gkcstmFF/

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Γιάννης Στάνκογλου μας είχε μιλήσει στο Queen.gr για τη σχέση με τα δύο του παιδιά, τη 15χρονη Φοίβη και τον δεκάχρονο Φίλιπππο: «Με ξεκουράζουν τα παιδιά μου. Ακόμη και όταν είμαι στην «τρέλα» μου, όταν τα έχω δίπλα μου με αναζωογονούν, γίνομαι και εγώ πιο νέος. Ποτέ, ούτε και όταν γεννήθηκε η μεγάλη μου κόρη που ήταν το πρώτο παιδί, αλλά ούτε με τον γιο μου στη συνέχεια, αισθάνθηκα άγχος και αγωνία. Ήμουν όσο γινόταν δίπλα τους και περισσότερο προσπαθούσα να είμαι ως πατέρας προσεκτικός, παρά να αγωνιώ. Κάπως στον «αυτόματο» λειτουργείς αρχικά στον ρόλο σου ως γονιός, γιατί όσα και αν έχεις διαβάσει και μελετήσει από πριν δεν αρκούν. Γιατί το παιδί σου, μπορεί να είναι μία άλλη προσωπικότητα από αυτή που νομίζεις ότι θα έχει και έχεις από πριν μελετήσει. Πας χωρίς εγχειρίδιο, αλλά παίρνεις και εσύ στη συνέχεια ένα πολύ ωραίο μάθημα από τα παιδιά σου».

https://www.instagram.com/reel/C7eRCe3trdI/

Για τον Γιάννη Στάνκογλου ο ρόλος του ως πατέρας είναι ένα υπέροχο ταξίδι εμπειριών με τα παιδιά του

Ο ηθοποιός θα συνεχίσει τις διακοπές του σε ελληνικό προορισμό και από τα μέσα Αυγούστου θα επιστρέψει στην Αθήνα, γιατί ξεκινούν τα γυρίσματα για τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Αρχελάου 5» στην οποία και πρωταγωνιστεί. Αυτή τη φορά σε κωμικό και όχι δραματικό ρόλο. Ενώ όπως μας είχε αποκαλύψει και στη συνέντευξή μας, θα πρωταγωνιστήσει από τον ερχόμενο χειμώνα στην παράσταση «Φράνκεσταιν» στο θέατρο «Πορεία».