Λίγες μέρες αφότου έδειξε τα φυσικά της μαλλιά, η Ιωάννα Τούνη εμφανίστηκε στη Μύκονο εντελώς αλλιώς

Η Ιωάννα υπέκυψε ξανά στη γοητεία των extensions. Τα μαλλιά της φτάνουν κάτω από τη μέση.

Η Ιωάννα Τούνη, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο πανέμορφο νησί, την Μύκονο. Η ίδια μαζί με την παρέα της κάνει βόλτες στα σοκάκια του νησιού και κλέβει το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού.

Τα ρούχα που επιλέγει σε κάθε της εμφάνιση αναδεικνύουν τόσο πολύ το καλλίγραμμο σώμα της όσο και τη sunkissed επιδερμίδα της. Η τελευταία της εμφάνιση είναι αυτή που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Η Ιωάννα, εμφανίστηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα beach party του νησιού, με ένα total black outfit. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα total black set με μία μάξι φούστα και ένα top με ανοιχτή πλάτη. Τα μαλλιά της τα είχε μαζεμένα μία XL αλογοουρά, ενώ ολοκλήρωσε το styling της με ένα μαύρο μαντήλι, το οποίο ήταν matchy-matchy με το outfit.

Κατερίνα Παπουτσάκη: 3 beauty tips για να πετύχεις το natural makeup της για την παραλία

NDP PHOTO, ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Η Ιωάννα Τούνη, πριν λίγες ημέρες επισκέφθηκε το κομμωτήριο και έβγαλε τα extensions που είχε στα μαλλιά της. Η ίδια, μάλιστα, ανέβασε και ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας τη γνώμη των ακολούθων της.

Δες το βίντεο με τα φυσικά μαλλιά:

Απ' ότι φαίνεται όμως η Ιωάννα, δεν άντεξε και υπέκυψε ξανά στη γοητεία των extensions, καθώς όπως φαίνεται και μέσα από τα stories που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, τα μαλλιά της είναι κάτω από τη μέση.

Σίσσυ Χρηστίδου: Έκανε πλεξούδες και δημιούργησε το απόλυτο marmaid χτένισμα

Πριν λίγες ημέρες η Ιωάννα είχε ταξιδέψει στην Πελοπόννησο για camping μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη. Τώρα όμως η ίδια βρίσκεται στην Μύκονο μαζί με την παρέα της για να ξεκουραστεί και να απολαύσει στιγμές ηρεμίας, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μαζί με τον Πάρη, βρίσκονται στο Μέτσοβο και κάνουν ορειβασία.

@dimitris_alexandrou

Ρίξε ματιά στην παρακάτω gallery:

Η Εβελίνα Νικόλιζα υιοθέτησε στο Μπαλί το πιο ultra καλοκαιρινό χτένισμα που λατρεύουν τα it girls

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης