Η Εβελίνα Νικόλιζα υιοθέτησε στο Μπαλί το πιο ultra καλοκαιρινό χτένισμα που λατρεύουν τα it girls

Πρόκειται για ένα λουλουδένιο κλάμερ που μπορείς να κάνεις matchy-matchy με τα μαγιό και τα summer outfits σου. 

Τις τελευταίες ημέρες τα social media έχουν «πλημμυρίσει» με αμέτρητες φωτογραφίες των it girls, στις οποίες απόλυτος πρωταγωνιστής είναι ένα κλάμερ. Ναι, σωστά διάβασες! Celebrities και influencers από Ελλάδα και εξωτερικό, δημιουργούν τα πιο περίτεχνα hairstyles χρησιμοποιώντας ένα ultra καλοκαιρινό αξεσουάρ μαλλιών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα λουλουδένιο κλάμερ. Τα χρώματα ποικίλουν, οι περισσότερες κοπέλες το επιλέγουν σε διάφορα χρώματα ένα για κάθε swimwear ή outfit. Για παράδειγμα, η Βάσια Κωστάρα, ανέβασε πριν λίγες μέρες στο προφίλ της κάτι φωτογραφίες με ένα μπλε και ένα κόκκινο λουλουδένιο κλάμερ τα οποία ήταν matchy-matchy με τα μαγιό της.

Σίσσυ Χρηστίδου: Έκανε πλεξούδες και δημιούργησε το απόλυτο marmaid χτένισμα

Αυτή τη φορά, η Εβελίνα Νικόλιζα η οποία βρίσκεται στο ονειρικό Μπαλί παρέα με μία φίλη της, αλλά και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία πολύ όμορφη φιλία. Αν ακολουθείς την Εβελίνα στα social media θα έχεις παρατηρήσει τις δεκάδες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει από το εξωτικό Μπαλί.

https://www.instagram.com/p/C-Knpf0PS8t/

Ως beauty addicts, όμως δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε το viral κλάμερ που επέλεξε για τα χτενίσματα της. Η Εβελίνα έπιασε τα μαλλιά της δύο ψηλά bun και τα σταθεροποίησε μία δύο λευκά-pearl λουλουδένια κλάμερ. Τα λουλουδένια κλάμερ χαρίζουν μία cute και παιχνιδιάρικη πινελιά στην εμφάνιση που δεν περνάει σε καμία περίπτωση απαρατήρητη.

Lemon nails: 5 manicure για να αντιγράψεις το φωτεινό χρώμα της Κατερίνας Καινούργιου

1723027934333-749441439-453592839_18444925585063453_5272929300759856389_n.jpg

@evelina_nikoliza

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά λουλουδένια κλάμερ για να προσθέσεις κι εσύ στο νεσεσέρ των διακοπών σου. Θα απογειώσουν τόσο τα μαλλιά όσο και τα καλοκαιρινά σου outfits σε χρόνο dt. Ρίξε μία ματιά...

Κατερίνα Παπουτσάκη: 3 beauty tips για να πετύχεις το natural makeup της για την παραλία