Βανδή και Μπισμπίκης ποζάρουν στην Κρήτη και εξηγούν (ξανά) τι σημαίνει ελληνικό καλοκαίρι

Βανδή και Μπισμπίκης ποζάρουν στην Κρήτη και εξηγούν (ξανά) τι σημαίνει ελληνικό καλοκαίρι

Μετά την ατάκα «Με καλούς φίλους, ένα ποτήρι κρασί, στην Κρήτη και να μην ξέρεις τι μέρα είναι. Αυτό είναι καλοκαίρι» μία νέα φωτογραφία έρχεται να επιβεβαιώσει την ευτυχία του ζευγαριού που κρύβεται σε απλά πράγματα. 

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης περνούν μαζί τις διακοπές του στην Κρήτη και μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές ανέμελες στιγμές από το καλοκαίρι τους.

Το ζευγάρι βρέθηκε εκεί με αφορμή τις συναυλίες που είχε η τραγουδίστρια στο νησί. Οι δυο τους αποφάσισαν να παρατείνουν τις διακοπές τους στην Κρήτη, περνώντας ευχάριστες και χαλαρές στιγμές και κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης αναρτούν φωτογραφίες και βίντεο από την Κρήτη, αποδεικνύοντας πόσο απλά και λιτά αγαπούν να περνούν τον χρόνο τους.

Η Δέσποινα Βανδή με μία πρόταση και 3 κλικ με τον Βασίλη Μπισμπίκη έδειξε τί σημαίνει αληθινή αγάπη

Χαλαρές διακοπές στην Κρήτη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε αναδημοσίευση στον λογαριασμό του ένα insta story με τον ίδιο και την τραγουδίστρια λίγο μετά τη βουτιά τους στη θάλασσα. Φορούν και οι δύο το μαγιό τους κι έχουν από μια πετσέτα τυλιγμένη στη μέση τους.

Η Δέσποινα Βανδή, άβαφη και χαμογελαστή ποζάρει κρατώντας στα χέρια της έναν δίσκο με φαγητό. Την όμορφη και αυθεντική καλοκαιρινή φωτογραφία συμπληρώνουν άλλα δύο άτομα που είναι στην παρέα τους.

bisbikis.png

Η Δέσποινα Βανδή από την πλευρά της ανέβασε μια σειρά από insta stories με την ίδια να ετοιμάζει ζυμωτό ψωμί σε έναν ξυλόφουρνο. Η ίδια, που αγαπάει πολύ τη μαγειρική, εκφράζει εμφανώς τη χαρά της για τη δημιουργία της, λέγοντας στο βίντεο που δημοσίευσε «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί έχουμε ανάψει τον ξυλόφουρνο, έχω ζυμώσει το ψωμάκι μου και ψήνεται. Πόση χαρά έχω, το όνειρό μου! Ας πετύχει».

Σε προηγούμενο insta story που είχε ανεβάσει η τραγουδίστρια είχε γράψει «Με καλούς φίλους, ένα ποτήρι κρασί, στην Κρήτη και να μην ξέρεις τι μέρα είναι. Αυτό είναι καλοκαίρι».

Σε αυτή, το ζευγάρι κοιτάζεται στα μάτια, ενώ κρατούν και οι δύο από ένα ποτήρι κρασί.

vandi_bisbikis.png

Τον Ιούλιο η Δέσποινα Βανδή είχε ανεβάσει μερικές φωτογραφίες από τους δυο τους αγκαλιά, γράφοντας «Αγαπάμε την Κρήτη και οι δύο πάρα πολύ! Μια ωραία παραλία ήσυχη ένα υπέροχο ταβερνάκι να τρως τον ντάκο σου και είσαι στον παράδεισο! Οι άνθρωποι εδώ στον άγιο-Γιωργη μια αγκαλιά κι ένα χαμόγελο! Τι τόπος και τι άνθρωποι σπουδαίοι!», δείχνοντας το πόσο όμορφα περνάει.

https://www.instagram.com/p/C9c7AYXM38R/

Σε συνέντευξή στο «Χαμογέλα και Πάλι» και στον Νίκο Συρίγο πριν από λίγο καιρό ο Βασίλης Μπισμπίκης, μεταξύ άλλων, έκανε την αποκάλυψη για το σπίτι των ονείρων τους. Στην αρχή της κουβέντας, όμως, μίλησε για τον έρωτα που του «χρωστούσε» η ζωή.

«Αποδοχή επιζητώ από τη Δέσποινα, τον γιο μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Όταν άκουσα την Δέσποινα να λέει ότι με θέλει μού άρεσε πολύ. Θέλω να με θέλει και να την θέλω. Υπάρχει πάθος. Θέλω να τη βλέπω, να τη ζω, να τη μυρίζω, να την αναπνέω. Η ερώτηση για το εάν θα παντρευτούμε, είναι χαζή. Αν θα το κάνουμε, θα το πούμε. Σε δέκα χρόνια ελπίζω να έχω ένα σπίτι στην Κρήτη, το θέατρο και το παιδί μου χαρούμενο και ευτυχισμένο. Η Δέσποινα υπάρχει στα μακρινά μου όνειρα. Το σπίτι στην Κρήτη το φτιάχνουμε με την Δέσποινα. Κάνουμε μία "φωλιά" για να είμαστε μαζί».

Αυτό το σπίτι αποτελεί την υλοποίηση του ονείρου του ηθοποιού, όπως την είχε εκφράσει στο ξεκίνημα της σχέσης τους.

https://www.instagram.com/p/C9AtIAWM3B_/

Η απλότητα της Δέσποινας Βανδή στην Κρήτη & το σπίτι που φτιάχνουν με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο νησί