Σολωμού και Μπισμπίκης «το έζησαν» σαν έφηβοι στο live των Βανδή - Mente Fuerte και να τί ξεχώρισε

Σολωμού και Μπισμπίκης «το έζησαν» σαν έφηβοι στο live των Βανδή - Mente Fuerte και να τί ξεχώρισε
1989202

Blue jeans και μαύρο bralette για τη Μαρία Σολωμού και total black look για τον ανανεωμένο Βασίλη Μπισμπίκη. 

Η Μαρία Σολωμού, γνωστή για την εκρηκτική της προσωπικότητα και το ταλέντο της στην υποκριτική, βρέθηκε στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουλίου, για να απολαύσει τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή με τον Mente Fuerte.

image00025.jpg
4450843

Η Μαρία Σολωμού είναι η απόλυτη θαυμάστρια του Mente Fuerte

Η ηθοποιός, που έχει δηλώσει πολλές φορές τη στήριξη και την αγάπη της για τον κατά κόσμον Γεώργιο Τσακμακίδη, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Χόρεψε, τραγούδησε και φάνηκε να διασκεδάζει με την ψυχή της, αποδεικνύοντας ότι είναι η απόλυτη θαυμάστρια του δημοφιλούς τράπερ.

Η παρουσία της ηθοποιού στην πρώτη σειρά δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς πολλοί την αναγνώρισαν και έσπευσαν να τη φωτογραφίσουν. Η ίδια, χαμογελαστή και ευδιάθετη, δεν αρνήθηκε να ποζάρει για μερικές φωτογραφίες με τους θαυμαστές της. Μάλιστα, ανέβασε και η ίδια αρκετά βίντεο στο προφίλ της στο Instagram και η λεζάντα «έχουμε γίνει» περιέγραψε απόλυτα το σκηνικό.

Η βραδιά ήταν γεμάτη ενέργεια και κέφι, με τη Δέσποινα Βανδή και τον Mente Fuerte να ξεσηκώνουν το κοινό με τις επιτυχίες τους. Η Μαρία Σολωμού, με την παρουσία της, έδωσε μια επιπλέον νότα λάμψης στη συναυλία, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη για τη μουσική ενώνει τους ανθρώπους. Για την περίσταση επέλεξε casual look με blue jeans και με το μαύρο bralette top να τονίζει τους κοιλιακούς της.

Η εμφάνισή της στη συναυλία επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι η ηθοποιός στηρίζει τον αγαπημένο της τράπερ καθώς και την τραγουδίστρια που πριν από λίγες ημέρες φιλοξένησε και στο vidcast της.

Η Δέσποινα Βανδή στα 54 της ξέρει πια πως ο σεβασμός είναι η μεγαλύτερη αξία στη ζωή κι όχι η αγάπη

Για την ιστορία, η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte έχουν δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν έχουν σχέση πέρα από μια δυνατή φιλία. Η ηθοποιός έχει διαψεύσει τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι, τονίζοντας ότι η σχέση τους είναι καθαρά πλατωνική.

Ωστόσο, η στενή τους φιλία και οι συχνές κοινές τους εμφανίσεις έχουν τροφοδοτήσει αρκετές φορές τα δημοσιεύματα περί σχέσης. Η ίδια η Μαρία Σολωμού έχει εκφράσει την ενόχλησή της για τη συνεχή αναπαραγωγή αυτών των φημών, επισημαίνοντας ότι δεν είναι υποχρεωμένη να δίνει εξηγήσεις για την προσωπική της ζωή.

Απόλυτα υποστηρικτικός σύντροφος στη συναυλία της Δέσποινας Βανδή με τον Mente Fuerte, ο Βασίλης Μπισμπίκης

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε επίσης το παρών στη συναυλία της συντρόφου του, Δέσποινας Βανδή με τον Mente Fuerte, στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης παρακολούθησε τη συναυλία από τα παρασκήνια, δείχνοντας την αμέριστη υποστήριξή του στην αγαπημένη του. Μάλιστα, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε στα baskstage σε τρυφερές στιγμές.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο ηθοποιός, γνωστός για τον αυθορμητισμό και το πάθος του, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την εμφάνιση της Βανδή που φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια καριέρας της με μοναδικές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η απλότητα της Δέσποινας Βανδή στην Κρήτη & το σπίτι που φτιάχνουν με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο νησί

Η σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή έχει απασχολήσει τα media τα τελευταία χρόνια, με το ζευγάρι να μην κρύβει τον έρωτά του και να αδιαφορεί πλήρων σε κακοπροαίρετα σχόλια. Η παρουσία του ηθοποιού στη συναυλία της τραγουδίστριας επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη δυνατή σχέση που τους ενώνει.