Η 'Ελενα Τσαγκρινού έγινε για πρώτη φορά μαμά και πέντε γράμματα ήταν αρκετά στην 1η φωτό του μωρού

 Άρτεμις Σκούφου
Η 'Ελενα Τσαγκρινού έγινε για πρώτη φορά μαμά και πέντε γράμματα ήταν αρκετά στην 1η φωτό του μωρού
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

«Ήρθες» είπε στον γιο της και οι celebrities της ευχήθηκαν με τον πιο όμορφο τρόπο. 

Ένα υγιέστατο μωρό έφερε στον κόσμο η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία γέννησε το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον DJ Stephan.

Η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και έκανε πριν από λίγο την πρώτη της ανάρτηση στα social media. Στη δημοσίευση αυτή έγραψε τη λέξη «Ήρθες» μαζί με μία καρδιά να τη συνοδεύει.

https://www.instagram.com/p/C-cdtTzi3uG/

Φυσικά την ανάρτηση «κατέκλυσαν» τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων με τις ευχές για το νεογέννητο αγοράκι.

Πώς η Έλενα Τσαγκρινού με ένα post δεν ανακοίνωσε απλά την εγκυμοσύνη της (αλλά πολλά περισσότερα)

Πριν από μερικές ημέρες η Έλενα Τσαγκρινού είχε κάνει μία ανάρτηση που έγραψε «δεν το έχω πιστέψει ότι επιτέλους έρχεται». Ύστερα από μία βδομάδα, η τραγουδίστρια του «El Diablo» γέννησε.

https://www.instagram.com/p/C-Ih5ZcibXX/

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Ήταν Φεβρουάριος όταν η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan ανακοίνωσαν στους θαυμαστές τους ότι σε λιγότερο από πέντε μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Στην κοινή του ανάρτηση το ζευγάρι εκμυστηρεύτηκε ότι πριν από μερικούς μήνες βίωσε μια πολύ επώδυνη αποβολή ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε ξανά.

Μέσα από ένα συγκινητικό Instagram post το ζευγάρι μοιράστηκε τη χαρά του γράφοντας: «Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολύ προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή αποχή από όλες τις live εμφανίσεις , ακινησία, ζαλάδες και άλλα, ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ , να σταθεροποιήσουμε το μωράκι. Εγώ και ο Κώστας @djstephan__ περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε. Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε … κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες … Έρχεται πολύ συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα «αποβολή» και για λίγο απογοητευτήκαμε… Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρό σας».

https://www.instagram.com/reel/C3vGUCiCzBl/

Φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού

To ζευγάρι είναι κυριολεκτικά αχώριστο και η χημεία τους έχει μεταφερθεί στο στούντιο με τους δυο τους να συνεργάζονται στενά τα τελευταία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/C5VvYFVCXtO/
https://www.instagram.com/p/C7SP8kbMVBz/
https://www.instagram.com/p/C82ETnVsVGZ/
https://www.instagram.com/p/C5YHGZ_se_C/
https://www.instagram.com/p/C5Tls4DsFiT/