Viral η είδηση χωρισμού Κορινθίου - Αϊβάζη: Tα λόγια αγάπης & το σπίτι που στέγασε τον ερωτά τους

Viral η είδηση χωρισμού Κορινθίου - Αϊβάζη: Tα λόγια αγάπης & το σπίτι που στέγασε τον ερωτά τους

Το ζευγάρι που όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε δώσει πότε αφορμή για τέτοιου είδους δημοσιεύματα έχει δημιουργήσει μια άριστη σχέση. 

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου, σύμφωνα με το ΟΚ!

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή τίποτα όμως δεν αλλάζει στην καθημερινότητά τους αφού προταιρεοτητα τους είναι πάντα ο καρπός του ερωτά τους η 16χρονη πλέον κόρη τους, Ισμήνη. Το ζευγάρι που όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε δώσει πότε αφορμή για τέτοιου είδους δημοσιεύματα έχει δημιουργήσει μια άριστη σχέση και επικοινωνία την οποία κρατά σε όλη αυτή την πορεία τους.

Στο βίντεο της Μαρίας Κορινθίου στην παραλία φάνηκε η προσπάθεια που έκανε τον χειμώνα

Πώς γνωρίστηκε ο Αϊβάζης με την Κορινθίου

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου είναι ζευγάρι 16 χρόνια και δημιουργήσαν μαζί μία οικογένεια από έρωτα.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2008 ήταν ένας έρωτας όπως έχουν πει και οι δύο στο παρελθόν με την πρώτη ματιά. Μάλιστα η Μαρία Κορινθίου ήδη από τον πρώτο μήνα της σχέσης τους ήταν έγκυος στην κόρη τους που και οι δύο τους υπεραγαπούν.

https://www.instagram.com/p/Cwp6vlitX63/

Το Νοέμβριο του 2008 έφεραν στον κόσμο την Ισμήνη τους , ενώ το 2010 παντρεύτηκαν στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο.

Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μαμά-δες», ο Αϊβάζης γνώρισε την Κορινθίου στην Κύπρο.

«Εγώ ήμουν σε μία παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα. Στο ενδιάμεσο μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης παράστασης, υπήρχε κενό και με προσκάλεσαν να δώσω ένα βραβείο. Εκείνη καθόταν με τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Γυρνάει η τύπισσα και μου λέει "γεια σου Γιάννη, είμαι η Μαρία"», είχε δηλώσει ο ηθοποιός χαρακτηριστικά.

Ενώ στη συνέχεια είχε προσθέσει «Ήταν κάτι μαγικό, πολύ ωραίο. Είχε σχέση τότε η Μαρία, αλλά είχα κι εγώ. Γυρνώντας στην Αθήνα, βγαίναμε μόνο κι υπήρχε αυτή η έλξη, μέχρι που κάποια στιγμή αποκλειστήκαμε σε ένα φαγητό στα χιόνια. Είχαμε φροντίσει να ξεδιαλύνουμε τις καταστάσεις στα προσωπικά μας».

Tο σπίτι που στέγασε τον ερωτά τους

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης μαζί με την κόρη τους μένουν μέχρι και σήμερα στο σπίτι τους στο Παλαιό Ψυχικό.

Η μονοκατοικία τους στο Παλαιό Ψυχικό έχει συναισθηματική αξία αφού χτίστηκε πριν από 70 χρόνια από τον παππού της Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός μεγάλωσε εκεί μαζί με τα δύο αδέρφια της και αργότερα στέγασε την οικογένεια που δημιούργησε με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη.

https://www.instagram.com/p/CO5DXyYho6J/

Η Μαρία Κορινθίου σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στο σπίτι αυτό λέγοντας πόσο χαίρεται που και η κόρη της Ισμήνη έχει τη δυνατότητα να μεγαλώνει εκεί.

«Έζησα ευχάριστα παιδικά χρόνια και οι αναμνήσεις που έχω είναι κυρίως τα παιχνίδια στη γειτονιά με την κολλητή μου Βάλια, η οποία είναι η νονά της Ισμήνης. Θυμάμαι ήμασταν πιτσιρίκια και βγαίναμε έξω στο δρόμο, όπου παίζαμε λάστιχο και κρυφτό με τα παιδιά της γειτονιάς», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/B-b-zxfI7U8

Μαζί στη ζωή αλλά και στη δουλειά

Οι δύο τους έχουν δημιουργήσει μαζί και την εταιρία παραγωγής Aikor Productions με την οποία δουλεύουν πάνω σε μεγάλα projects. Επίσης έχει γίνει ήδη γνωστό ότι από τον Οκτώβριο θα παίξουν μαζί στην παράσταση της Ρέινας Εσκενάζυ στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στο έργο «Ο Τελευταίος Χορός» της Τάνιας Χαροκόπου.

https://www.instagram.com/reel/C6gAFTyiLBj/

Η Μαρία Κορινθίου σε κάθε της συνέντευξη μιλούσε με θαυμασμό και αγάπη για τον Γιάννη Αϊβάζη. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για εκείνον και τη σχέση τους:

«Θα αντιληφθεί ο ένας τον άλλον εάν κάτι δεν του «κουμπώνει». Μιλάμε σαν ζευγάρι για αυτά. Εγώ προσωπικά, έχω ένα πολύ ανεπτυγμένο ένστικτο λόγω των τρικλοποδιών που έχω φάει στη ζωή μου. Ξέρει ο Γιάννης ότι κινούμαι με το ένστικτο, ότι, όταν εγώ πω «όχι, ναι, τέλος και τελεία», το εννοώ. Το ενδιάμεσο δεν υπάρχει, εμείς το δημιουργούμε γιατί παλεύουμε. Υπάρχει θέλω ή δεν θέλω... Και ο Γιάννης είναι έτσι σαν εμένα. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον αμέσως.»

Η αφιέρωση του Γιάννη Αίβάζη στη Μαρία Κορινθίου τα είπε όλα για τη σχέση τους

Οι τελευταίες αναρτήσεις τους στα social

Μάλιστα η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Κορινθίου τον Γιάννη Αϊβάζη ήταν τον Ιανουάριο. Η ηθοποιός τον φωτογράφισε στην πρεμιέρα της παράστασης Jordan όπου πρωταγωνιστούσε η ίδια και τη σκηνοθέτησε ο Γιάννης Αϊβάζης. Μάλιστα κάτω από τη φωτογραφία είχε γράψει:

«Γιατί σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει».

https://www.instagram.com/p/C1zO1A_CxVt/

Τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού από την άλλη, μαζί με την Μαρία Κορινθίου ήταν ένα πριν την δημοσίευση της Μαρίας Κορινθίου δηλαδή τον Δεκέμβριο. Ο ίδιος είχε αναρτήσει μια τρυφερή ασπρόμαυρη φωτογραφία τους που είναι αγκαλιά και χαμογελαστοί, στα γενέθλια της ίδιας. Μάλιστα ο ηθοποιός είχε κάνει μια ξεχωριστή αφιέρωση και είχε γράψει:

«Μόνο με σένα …Να σε χαίρομαι Μωρο μου ❤️ 🎉 🎂»

https://www.instagram.com/p/C1dHTtBN8gq/

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους

Η τελευταία φορά που είδαμε τους είχαμε δει μαζί να εμφανίζονται δημόσια ήταν και πάλι τον περασμένο Ιανουάριο(όπως δηλαδή οι και οι αναρτήσεις τους στα social media). Τότε οι δυο τους είχαν βρεθεί στην Ακτή Πειραίως, όπου διασκέδασαν με την Μαρίνα Πατούλη, τον Νεκτάριο Σκαμνάκη καθώς και την Εύη Βατίδου σε κάποιο κάλεσμα.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από την τελευταία δημόσια εμφάνισή τους