Η αφιέρωση του Γιάννη Αίβάζη στη Μαρία Κορινθίου τα είπε όλα για τη σχέση τους

Η αφιέρωση του Γιάννη Αίβάζη στη Μαρία Κορινθίου τα είπε όλα για τη σχέση τους

13 Σεπτεμβρίου 2010. H Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης παντρεύονται στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Ανάββυσο, η νύφη φτάνει στο λιμάνι της Παλαιάς Φώκαιας με καΐκι ενώ παρανυφάκι τους είναι η κορούλα τους, Ισμήνη. Fast Forward 14 χρόνια μετά, Αϊβάζης και Κορινθίου παραμένουν ευτυχισμένοι μαζί.

https://www.instagram.com/p/C1dHTtBN8gq/

φ

https://www.instagram.com/p/C1jwtWPNOqn/

Γνωριστήκαμε στην Κύπρο. Εγώ ήμουν σε μία παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα. Στο ενδιάμεσο μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης παράστασης, υπήρχε κενό και με προσκάλεσαν να δώσω ένα βραβείο. Εκείνη καθόταν με τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Γυρνάει η τύπισσα και μου λέει "γεια σου Γιάννη, είμαι η Μαρία"», αναφέρει.

«Ήταν κάτι μαγικό, πολύ ωραίο. Είχε σχέση τότε η Μαρία, αλλά είχα κι εγώ. Γυρνώντας στην Αθήνα, βγαίναμε μόνο κι υπήρχε αυτή η έλξη, μέχρι που κάποια στιγμή αποκλειστήκαμε σε ένα φαγητό στα χιόνια. Είχαμε φροντίσει να ξεδιαλύνουμε τις καταστάσεις στα προσσωπικά μας», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παρουσιάσουν μαζί μία εκπομπή. «Αν είναι όπως το θέλουμε εμείς κι αν μας ικανοποιεί, και όχι απλά να είναι κάτι για να είναι, μπορεί και να το κάνουμε», τόνισε

https://www.instagram.com/p/Czw_y-lt678/

https://www.instagram.com/p/CX3HxWDtg5K/