Με λιτή υποδοχή επέστρεψαν Τεντόγλου και Καραλής: Οι πρώτες τους δηλώσεις για τη φωτιά στην Αττική

NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Με τα μετάλλια στα χέρια μίλησαν ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής για τη φωτιά που καίει την Αττική στην άφιξή τους στο ελληνικό αεροδρόμιο. 

Η ελληνική αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων επέστρεψε από το Παρίσι στην Ελλάδα σε μια δύσκολη για τη χώρα μας ημέρα. Τις πρώτες τους δηλώσεις έκαναν Τεντόγλου και Καραλής για τη φωτιά στην Αττική με την άφιξή τους να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα λόγω του πύρινου μετώπου.

Την ώρα που η πυρκαγιά επεκτεινόταν σε Βριλήσσια και Χαλάνδρι και οι πυροσβέστες έδιναν μια τεράστια μάχη μ’ έναν δύσκολο αντίπαλο, οι αθλητές που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και είχαν μείνει εκεί μέχρι και την τελευταία ημέρα επέστρεψαν σε «βαρύ κλίμα» εξαιτίας των δύσκολων ωρών για τη χώρα.

Μάλιστα, για αυτόν τον λόγο ακυρώθηκε και η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου που θα έδιναν οι πρωταθλητές του στίβου.

Αλυσίδα αλληλεγγύης: Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι μαζί πυρόπληκτους & ζώα που χρειάζονται βοήθεια

Οι πρώτες δηλώσεις των αθλητών για τη φωτιά στην Αττική

Στις πρώτες δηλώσεις που έκαναν Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής για τη φωτιά στην Αττική ήταν εμφανώς επηρεασμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Οι Ολυμπιονίκης ανέφεραν τις αποκαρδιωτικές εικόνες που αντίκρυσαν από το αεροπλάνο τους ενώ πλησίαζαν στη χώρα, ενώ ευχήθηκαν να τελειώσει σύντομα αυτή η περιπέτεια.

«Χαίρομαι που επέστρεψα στο σπίτι, φτάσαμε στην Ελλάδα σε άσχημη κατάσταση. Μόλις φτάσαμε δεν ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Ελπίζω να είναι όλα καλά πάντως. Όλη η Ελλάδα, όλοι στην ομάδα είτε πήραν, είτε δεν πήραν μετάλλια ήταν φανταστικοί. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που κατάφερα. Είναι δύσκολο να κερδίζεις, πόσο μάλλον για δεύτερη φορά. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και ευχαριστώ όλους τους Έλληνες για την υποστήριξη», δήλωσε ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου.

Ο Εμμανουήλ Καραλής με τη σειρά του ανέφερε «Σίγουρα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε σώοι και αβλαβείς. Όπως ερχόμασταν όμως βλέπαμε έξω από τα παράθυρα να σκοτεινιάζει η εικόνα. Όλοι είμαστε αρκετά στενοχωρημένοι για αυτό που συμβαίνει στη χώρα. Ελπίζουμε να είναι όλα καλά, να σβήσουν επιτέλους αυτές οι φωτιές και να συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας».

«Η μισή Ελλάδα είναι σε κόκκινο συναγερμό»: Τι μεταδίδουν τα ξένα Μέσα για τη φωτιά στην Αττική

Από την πλευρά της η Κατερίνα Στεφανίδη ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, δείχνοντας την τεράστια φωτιά στην Αττική, αλλά και μια σειρά από μερικά ακόμα insta stories κάνοντας έκκληση για βοήθεια για τα ζώα που έχουν πληγεί από τη φωτιά.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης