Έκανε «δήλωση» η Violet Affleck με το φόρεμα της JLo; Η Lopez το είχε φορέσει σε ραντεβού με τον Ben

Η κόρη του Ben Affleck έκανε την επιλογή που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε. 

Φαίνεται ότι η Violet Affleck «ψωνίζει» από τη ντουλάπα της Jennifer Lopez και αυτό μας κάνει να τη λατρεύουμε ακόμα πιο πολύ.

Η 18χρονη κόρη του Ben Affleck και της Jennifer Garner βγήκε την Παρασκευή 9 Αυγούστου με το ίδιο φόρεμα Dolce & Gabbana που φαίνεται να φορούσε κάποτε η Jennifer Lopez για ραντεβού με τον Ben Affleck. Η Violet εθεάθη να κυκλοφορεί στο Brentwood της Καλιφόρνια φορώντας το ροζ-λευκό σιφόν φόρεμα με μακριά μανίκια, ρομαντικές πτυχώσεις και ντεκολτέ wrap. Η έφηβη συνδύασε την επίσημη εμφάνιση με κόκκινα και λευκά αθλητικά παπούτσια και λευκές κάλτσες, μια πολύ Gen Z στιλιστική προσέγγιση.

Η Violet Affleck υιοθέτησε αυτό το στιλ κατά τη διάρκεια μιας μεσημεριανής εξόδου στο Λος Άντζελες με τα δίδυμα της τραγουδίστριας, Max και Emme.

H Violet Affleck είναι το mini me της Jennifer Garner και η ομοιότητα δεν κρύβεται

Η JLo είχε φορέσει προηγουμένως το φόρεμα για μια βραδινή έξοδο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2023 με τον σύζυγό της Ben Affleck. Τα αξεσουάρ της ήταν χρυσά πέδιλα σε στιλ πλατφόρμα, ένα χρυσό clutch τσαντάκι και μια off white ζώνη με το λογότυπο Dolce & Gabbana.

Η εμφάνιση έρχεται εν μέσω αναφορών για κρίση στη σχέση Jennifer Lopez και Ben Affleck και πιθανό διαζύγιο. Πηγές λένε ότι τα τελικά χαρτιά είναι έτοιμα και απλά πρέπει να κατατεθούν.

Η τελευταία φορά που εθεάθησαν ήταν στις 30 Μαΐου, όταν παρακολούθησαν την αποφοίτηση της κόρης του, Violet Affleck, στο λύκειο. Το ζευγάρι πέρασε το καλοκαίρι χωριστά - με την JLo να κάνει διακοπές στην Ευρώπη και τα Hamptons και τον Affleck να επικεντρώνεται στη δουλειά του. Δεν ήταν μαζί για τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους ή τα 55α γενέθλια της τραγουδίστριας, τα οποία ήταν και τα δύο τον Ιούλιο.

Ο Affleck και η Lopez αγόρασαν μια έπαυλη στο Beverly Hills αξίας 60,8 εκατομμυρίων δολαρίων το 2023. Έβγαλαν το σπίτι στην αγορά τον Ιούλιο για 68 εκατομμύρια δολάρια, ρίχνοντας λάδι στις φήμες περί χωρισμού.

Τον ίδιο μήνα, ο Affleck αγόρασε ένα εργένικο σπίτι στο Λος Άντζελες αξίας 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων, στο οποίο φέρεται να μην έχει μετακομίσει ακόμα, ενώ η τραγουδίστρια φέρεται να ψάχνει για ένα δικό της σπίτι.

Παρόλο που ζουν πλέον χώρια, πηγές δηλώνουν πως η τραγουδίστρια αγαπά να περνά χρόνο με τα παιδιά του Ben Affleck, κάτι που έχουμε δει πως επιδιώκει να το κάνει.

Η JLo πέρασε χρόνο στο σπίτι του Ben Affleck λίγο πριν τα γενέθλιά του. Μήπως είναι ξανά μαζί;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης