Η έξοδος της JLo με την κόρη της δηλώνει ότι πλέον εστιάζει στα παιδιά της & αφήνει πίσω τον Αffleck

Η έξοδος της JLo με την κόρη της δηλώνει ότι πλέον εστιάζει στα παιδιά της & αφήνει πίσω τον Αffleck

Η Jennifer Lopez πέρασε ποιοτικό χρόνο με την κόρη της Emme πηγαίνοντας για φαγητό στο Beverly Hills και φαίνεται να δίνει σημασία πλέον στα σενάρια που την θέλουν να χωρίζει με τον Ben Affleck

Η Jennifer Lopez πέρασε ποιοτικό χρόνο με την 16χρονη κόρη της Emme γευματίζοντας σε γνωστό εστιατόριο της Αμερικής την Παρασκευή, ενώ οι φήμες διαζυγίου με τον Ben Affleck συνεχίζουν να είναι πρωτοσέλιδο.

Έτοιμοι να καταθέσουν διαζύγιο Lopez και Affleck αλλά αποφεύγουν τη δημόσια ανακοίνωση

Οι δυο τους ντύθηκαν casual για τη μεσημεριανή τους έξοδο στο Beverly Hills, στην Καλιφόρνια, με την Emme να φοράει ένα κόκκινο γραφικό μπλουζάκι με φαρδύ και κεντημένο σκούρο γκρι σορτς. Η JLo, από την άλλη, φορούσε ένα φαρδύ τζιν και ένα φαρδύ cropped μπλουζάκι. Είχε αξεσουάρ με γυαλιά ηλίου σε πορτοκαλί απόχρωση και μπεζ τσάντα.

Άφαντος ο Ben Affleck

Παράλληλα ο Ben Affleck δείχνει να είναι καλά στο Λος Άντζελες αν και το καλοκαίρι «δεν ήταν και το πιο εύκολο» καθώς οι φήμες για τη σχέση του με τη Jennifer Lopez τον είχαν κάνει να στραφεί ακόμα πιο πολύ στον εαυτό του. Ωστόσο ο ηθοποιός έχει μείνει απασχολημένος με τη δουλειά και τα παιδιά του στο Λος Άντζελες.

Η οικογενειακή έξοδος τώρα της λατίνας τραγουδίστριας με την κόρη της ήρθε λίγες μέρες αφότου το «Page Six» ανέφερε ότι η ίδια είναι «ταπεινωμένη» και «απογοητευμένη» από την κατάληξη που έχει πάρει ο γάμος της με τον γνωστό ηθοποιό.

«Την ταπείνωσε γιατί είπε ότι είναι ο έρωτας της ζωής της. Έκαναν δύο γάμους. Αυτό είναι ένα είδος ρεκόρ, δεν είναι μικρά παιδιά».

Θυμόμαστε ότι το ζευγάρι συμφιλιώθηκε στις αρχές του 2021 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Απρίλιο του 2022. Έφυγαν στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2023 προτού πραγματοποιήσουν μια επίσημη τελετή για την οικογένεια και τους φίλους στο κτήμα του Affleck στη Γεωργία τον επόμενο μήνα.

2024-ben-affleck-heads-office-87357414.webp

Οι φήμες χωρισμού άρχισαν να φουντώνουν από τον Μάιο, όταν ο Lopez περπάτησε στο χαλί του Met Gala solo. Το ζευγάρι δεν έκρυψε το γεγονός ότι δεν περνούν καθόλου χρόνο μαζί.

Η JLo έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές μόνη στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης το καλοκαίρι μετά την επιστροφή από ένα ταξίδι κοριτσιών στην Ιταλία τον Ιούνιο. Πέρασε επίσης τα 55α γενέθλιά της στην Ανατολική Ακτή χωρίς τον σύζυγό της.

Ο Affleck, εν τω μεταξύ, πρόσφατα εθεάθη να κυκλοφορεί στο Λος Άντζελες με τα παιδιά του και να πηγαίνει προς και από το γραφείο του.

Η JLo εστιάζει περισσότερο πλέον στα παιδιά της

Όπως όλα δείχνουν η Jennifer Lopez εστιάζει προς το παρόν περισσότερο στην οικογενειακή αγάπη και τα παιδιά της. Μάλιστα και πρόσφατα στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες τα παιδιά της κάτι που κάνει εξαιρετικά σπάνια.

Στην ανάρτησή της στις 28 Ιουλίου, μοιράστηκε μια φωτογραφία με καθένα από τα παιδιά της, καθώς και μια φωτογραφία από αυτά ως παιδιά, και έγραψε στη λεζάντα:

«Όλη μου η καρδιά 💚 ».

Οι φωτογραφίες απαθανάτιζαν κάποιες οικογενειακές στιγμές και έδειξαν πόσο μεγάλωσαν τα αγαπημένα της δίδυμα. Στην πρώτη εικόνα, η Jennifer Lopez, λαμπερή με ένα πράσινο φόρεμα, στέκεται δίπλα στον γιο της Max, ο οποίος είναι αισθητά ψηλότερος από αυτήν. Ο Max είναι πια στην εφηβεία φοράει και αποπνέει αυτοπεποίθηση και στυλ όπως οι γονείς του.

Ο Affleck αγοράζει νέο σπίτι για να μείνει μόνος: Ψάχνει αγοραστή για την έπαυλη που έμενε με τη JLo

https://www.instagram.com/p/C9_L9U1Po_n/

Ακόμα οι θαυμαστές της σταρ είχαν σχολιάσει πόσο είχαν μεγαλώσει, με πολλούς να εκφράζουν την έκπληξή τους για το πόσο κυλάει ο χρόνος. Κάποια από τα σχόλια ήταν:

«Πότε μεγάλωσαν τόσο γρήγορα;».

«Ο Μαξ έχει ήδη το ύψος σου, Τζεν. Θυμάμαι εκείνο το βίντεο όπου μιλούσαν για το ποιος ήταν μεγαλύτερος!».

Η δεύτερη φωτογραφία παρουσίαζε την Jennifer Lopez με την Emme, ο οποίος έδειχνε πολύ cool με ένα casual καρό πουκάμισο και μεγάλα ακουστικά στο λαιμό του. Η εικόνα μητέρας και παιδιού τόνιζε τον στενό δεσμό και την κοινή τους αγάπη.

Στην τελευταία φωτογραφία είδαμε μια εικόνα πιο νοσταλγική, που έδειχνε τα δίδυμα ως μικρά να είναι αγκαλιά με σγουρά μαλλιά και τις γλυκές εκφράσεις τους.

Η σύγκριση μεταξύ των παιδικών και των σημερινών φωτογραφιών ήταν εντυπωσιακή, θυμίζοντας σε όλους τις πολύτιμες στιγμές που περνούν πολύ γρήγορα.