Kaley Cuoco - Tom Pelphrey αρραβωνιάστηκαν και οι αναρτήσεις αστράφτουν πιο πολύ κι από το δαχτυλίδι

Kaley Cuoco - Tom Pelphrey αρραβωνιάστηκαν και οι αναρτήσεις αστράφτουν πιο πολύ κι από το δαχτυλίδι

Η ηθοποιός του Big Bang Theory μας δείχνει το λαμπερό δαχτυλίδι και δεν μπορούμε παρά να το θαυμάσουμε. 

Μπορεί στην αρχή να μην το πιστεύαμε αλλά είναι γεγονός! Η Kaley Cuoco αρραβωνιάστηκε τον Tom Pelphrey και το δαχτυλίδι που φορά το επιβεβαιώνει.

Αυτό κι αν ήταν big bang. Η 37χρονη Kaley Cuoco και ο αγαπημένος της Tom Pelphrey αποφάσισαν να προχωρήσουν και επίσημα τη σχέση τους και γέμισαν το Instagram έρωτα και αγάπη με τις αναρτήσεις τους.

Η Kaley Cuoco αρραβωνιάστηκε και δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Η 38χρονη ηθοποιός του Big Bang Theory έκανε την ανακοίνωση στο Instagram με μια φωτογραφία της ίδιας και του Tom, με τους δυο τους να χαμογελούν ο ένας στον άλλο, ενώ εκείνη πιάνει το πρόσωπό του, δείχνοντάς μας το νέο της δαχτυλίδι. Αλλά όπως αποκαλύπτει ξεκάθαρα, δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε δαχτυλίδι.

Στην ανάρτηση που έκανε η ίδια έγραψε «Καταπληκτικό Σαββατοκύριακο» και έκανε tag τον σύντροφό της.

kaley_cuoco.png

Λίγες ώρες αργότερα από την ανακοίνωση, η ηθοποιός δημοσίευσε πάλι σε insta story το δαχτυλίδι της, αποκαλύπτοντάς μας πόσο λαμπερό είναι. Στην ανάρτηση έγραψε «Τι άγριο, όμορφο ταξίδι μπορεί να είναι η ζωή. Ευγνώμων για κάθε δρόμο που με οδήγησε κατευθείαν σε σένα», δείχνοντας με τον τρόπο της πόσο ευγνώμων είναι για τον σύντροφό της.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλεσε το δαχτυλίδι της «ένα κομμάτι τελειότητας που γίνεται μια φορά στη ζωή», προσθέτοντας: «Η καρδιά μου δεν μπορεί να το αντέξει».

cuoco.png

Στη συνέχεια, ο Tom Pelphrey δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του ζευγαριού με την κόρη του, κοιτώντας προς τα πίσω στον φωτογραφικό φακό. Μιλώντας με τα πιο γλυκά λόγια για την οικογένειά του, έγραψε στη λεζάντα «Δεν υπάρχει άλλος πραγματικός ή φανταστικός δρόμος στον οποίο θα προτιμούσα να βρίσκομαι».

https://www.instagram.com/p/C-qlqZzST77/

Kaley Cuoco -Tom Pelphrey: Το πιο big band ζευγάρι του Hollywood έφερε στον κόσμο την κόρη του

Η Kaley επιβεβαίωσε για πρώτη φορά δημόσια τη σχέση τους τον Μάιο του 2022 και σε λιγότερο από ένα χρόνο, καλωσόρισαν την κόρη τους, Matilda, τον Μάρτιο του 2023.

Αυτός δε θα είναι ο πρώτος γάμος για την Kaley. Η ηθοποιός έχει παντρευτεί δύο φορές ακόμα. Η Kaley Cuoco και ο δεύτερος σύζυγός της Karl Cook χώρισαν το 2021 σε μια σχέση που ξεκίνησε το 2017 και ο γάμος είχε έρθει έναν χρόνο αργότερα. Ο πρώτος γάμος της Kaley έγινε τα Χριστούγεννα του 2013 με τον Ryan Sweeting και κράτησε μόνο δύο χρόνια.

Τώρα όμως, μοιάζει πιο ευτυχισμένη από ποτέ, στο πλευρό του Tom Pelphrey, με τους δυο τους να μην μπορούν να κρύψουν τον έρωτά τους.

https://www.instagram.com/p/C-RGzb3OOz_/

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο παρελθόν στο USA Today, η Kaley αποκάλυψε ότι αυτή και ο Tom είχαν στηθεί από την κοινή τους μάνατζερ, Andrea Pett-Joseph, η οποία πίστευε ότι οι δυο τους ήταν «τέλειοι ο ένας για τον άλλον». Συναντήθηκαν στην πρεμιέρα του Ozark και η Kaley ήξερε ότι ο Tom ήταν ο κατάλληλος.

Η ίδια είπε «Άκουσα τη φωνή του, γύρισα και ήταν σαν να είχε τελειώσει η ζωή μου ή σαν να είχε μόλις αρχίσει. Με χτύπησε. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Συνδεθήκαμε αμέσως. Αισθάνομαι σαν να τον γνώριζα όλη μου τη ζωή, αλλά δεν ήμουν έτοιμη γι' αυτόν». Και πρόσθεσε: «Είμαστε έτοιμοι να χτίσουμε μια ζωή μαζί».

Kaley Cuoco: Το τρομακτικό ατύχημα της Penny του Big Bang Theory και ο παρ'ολίγον ακρωτηριασμός