Γιώργος Λιανός: Στο ΤikTok βίντεο με τα παιδιά του, η 3χρονη Βαλέρια «έκλεψε» την παράσταση

Γεωργία Βλαχοπούλου

Ο Γιώργος Λιανός απολαμβάνοντας τις διακοπές του στην Ελλάδα με την Κωνσταντίνα Καραλέξη και τα 4 παιδιά του, υπέκυψε στο αίτημά τους να γυρίσουν οικογενειακώς ένα «βίντεο κλιπ» του MIX TAPE της Σάττι.

Τις πιο όμορφες στιγμές περνάει ο Γιώργος Λιανός, αφού κάνει διακοπές με την οικογένειά του στην Ελλάδα, ύστερα από μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά την οποία πέρασε στο μεγαλύτερο μέρος της στον Άγιο Δομίνικο.

Μην ξεχνάμε πως δεν παρουσίασε την προηγούμενη σεζόν μόνο το Survivor που ούτως ή άλλως διαρκεί 6 μήνες αλλά και το I'm a Celebrity Get me Out of Here που διήρκησε περίπου 3 μήνες.

Η 12χρονη κόρη του Γιώργου Λιανού, Αρυάνα κάνει καριέρα στο ποδόσφαιρο κι εκείνος καμαρώνει

Το να βρεθεί λοιπόν, με την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, αλλά και τα τέσσερα παιδιά του σε πάτρια εδάφη ήταν απαραίτητο για να γεμίσει και τις «μπαταρίες» του, αλλά και για να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις με την οικογένειά του.

Ο Γιώργος Λιανός έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τρία από τον γάμο με την Ανθή Ανδροτσάκη, με την οποία έμειναν μαζί για 8 χρόνια - την Αριάνα (12), τον Κωνσταντίνο (10) και τον Ιάσονα (9) - και ένα με την σύντροφό του τα τελευταία χρόνια Κωνσταντίνα Καραλέξη, την 3 ετών Ασημούλα - Βαλέρια.

O Λιανός σε «βίντεο κλιπ» στην παραλία με τα 4 παιδιά του

Μέρος αυτών των αναμνήσεων είναι πλέον και η δημιουργία βίντεο για το TikTok, όχι βέβαια από τους γονείς αλλά από τα παιδιά, τα οποία από το δημοτικό κιόλας έχουν τα δικά τους προφίλ στην γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Kάπως έτσι, φαίνεται πως τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του τραγουδιστή - παρουσιαστή έχουν τα δικά τους προφίλ στο TikTok και μάλιστα, ο Ιάσονας Λιανός δημοσίευσε στο προφίλ του το πιο fun οικογενειακό τους βίντεο.

Όπως θα δεις η οικογένεια Λιανού γύρισε ένα mini βίντεο κλιπ του MIX TAPE της Μαρίνας Σάττι, στο οποίο συμμετέχουν όλα τα μέλη της προκαλώντας χαμό στους fans του Γιώργου Λιανού.

https://www.tiktok.com/@user126918101/video/7403004335723924768

Μάλιστα, η μικρή Βαλέρια φαίνεται πως «έκλεψε» την παράσταση, αν κρίνουμε από τα σχόλια που έγιναν κάτω από το βίντεο.

Τα τέσσερα παιδιά του Γιώργου Λιανού, που του μοιάζουν και καταπληκτικά, έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους παρότι προέρχονται από διαφορετικές μαμάδες, κάτι που σημαίνει ότι τόσο εκείνος όσο και η νυν σύντροφός του αλλά και η πρώην σύζυγός του έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά με την ανατροφή τους.

Μάλιστα, τα αγόρια είναι σαν προστάτες για την μικρότερη αδερφή τους, τη Βαλέρια.

Η σχέση του με την εντυπωσιακή Κωνσταντίνα Καραλέξη και το ενδεχόμενο γάμου

Η Κωνσταντίνα Καραλέξη είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, κάτι το οποίο εύκολα παρατηρεί κανείς.

Πας’ όλα αυτά μπορεί με τον Γιώργο Λιανό να έχουν αποκτήσει μια κόρη, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, όμως δεν έχουν ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Κάποια στιγμή αργότερα, όταν το νιώσουμε μπορεί να κάνουμε και έναν θρησκευτικό γάμο για το μεταξύ μας. Η Κωνσταντίνα είναι πολύ low profile, δε θέλει να εκτίθεται», είχε πει σε συνέντευξή του ο παρουσιαστής του Survivor.

Θα παντρευτώ! Όταν γίνει θρησκευτικός γάμος, θα γίνει γιατί απλά το θέλουμε σε δεύτερο χρόνο και με διαφορετικές συνθήκες. Το έχουμε σκεφτεί σε ένα νησάκι για πάρτη μας με 45 φίλους, οπότε το νιώσουμε. Δεν έχει σχεδιαστεί ακόμη κάτι.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης