«Ο άνθρωπός μου» είπε ο Γιώργος Λιανός για την Κωνσταντίνα Καραλέξη και μάς έκανε να χαμογελάσουμε

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Ο άνθρωπός μου» είπε ο Γιώργος Λιανός για την Κωνσταντίνα Καραλέξη και μάς έκανε να χαμογελάσουμε

Η σύντροφος του Γιώργου Λιανού, Κωνσταντίνα Καραλέξη και ο 10χρονος γιος του Κωνσταντίνος είχαν την ονομαστική τους γιορτή και ο παρουσιαστής τους ευχήθηκε δημόσια.

Ο Γιώργος Λιανός είχε δύο πολύ ξεχωριστούς λόγους για να γιορτάζει στις 21 Μαΐου, κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τον μεγάλο του γιο και την σύντροφό του.

Στις 21 Μαΐου κάθε χρόνο είναι η γιορτή του Αγίου Κωνσταντίνου και της Ελένης και αντίστοιχα έχουν την ονομαστική τους γιορτή όσοι έχουν αυτά τα ονόματα. Ο μεγαλύτερος γιος του Γιώργου Λιανού λοιπόν, ο Κωνσταντίνος και η σύντροφός του Κωνσταντίνα Καραλέξη ήταν ανάμεσα στους εορτάζοντες και ο παρουσιαστής τους ευχήθηκε δημόσια με δύο τρυφερά posts στο Instagram του.

Ο Γιώργος Λιανός στις«survivor» κούνιες του Δομίνικου με Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους

Οι ευχές του Γιώργου Λιανού στον γιο και την σύντροφό του

«Σήμερα γιορτάζει ο άνθρωπός μου» έγραψε ο παρουσιαστής για την Κωνσταντίνα Καραλέξη,

Snapinsta.app_445459306_430389332966973_358647791803594648_n_1284-(1).jpg

«Και ο copy paste μου» πρόσθεσε στη συνέχεια δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία του 10χρονου γιου του.

Snapinsta.app_445427844_435152376128388_6961093653864854445_n_1284-(1).jpg

Τα 4 παιδιά του Γιώργου και η ομοιότητα μαζί τους

Ο Γιώργος Λιανός φυσικά με την ανάρτηση αυτή για τον γιο του τον Κωνσταντίνο, απάντησε με χιούμορ σε όλους όσους, κάθε φορά που δημοσιεύει φωτογραφίες με τα 4 παιδιά του, λένε πως πραγματικά του μοιάζουν πολύ και είναι σαν να έχει κάνει copy paste.

Στην περίπτωση του Κωνσταντίνου βέβαια, όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν η ομοιότητα που έχει με τον παρουσιαστή πραγματικά δεν περνά απαρατήρητη, αφού το μόνο διαφορετικό είναι το χρώμα των μαλλιών του.

Ο παρουσιαστής του Survivor έχει αποκτήσει την 12χρονη Αριάνα, τον 10χρονο Κωνσταντίνο και τον 9χρονο Ιάσονα από τον πρώτο του γάμο με την Ανθή Ανδροτσάκη, ενώ την 2 ετών Βαλέρια - Ασημούλα με την σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Όπως θα δεις και από την gallery που ακολουθεί, μετά τον Κωνσταντίνο η Βαλέρια είναι η mini εκδοχή του Γιώργου Λιανού.

Ο Άγιος Δομίνικος και το ενδεχόμενο ενός γάμου με την Κωνσταντίνα Καραλέξη

Ο Γιώργος Λιανός τα τελευταία περίπου 6 χρόνια μένει τον περισσότερο καιρό στον Άγιο Δομίνικο εξαιτίας των γυρισμάτων του Survivor, την παρουσίαση του οποίου έχει αναλάβει αποκλειστικά μετά το 2019. Ο ίδιος έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του πως του είναι πολύ δύσκολο που με τα 3 παιδιά που απέκτησε με την Ανθή Ανδροτσάκη πρέπει να μιλάει με βιντεοκλήση, γι' αυτό και πάντα περιμένει πώς και πώς τις ημέρες του Πάσχα για να τα δει, αφού οι διακοπές από το σχολείο είναι ιδανική στιγμή για να περάσουν όλοι μαζί όμορφες στιγμές στην Δομινικανή Δημοκρατία.

Λείπω αρκετούς μήνες από την οικογένειά μου και το κενό δεν καλύπτεται μέσα από τις βιντεοκλήσεις. Τα παιδιά μου περιμένουν πώς και πώς να έρθει το Πάσχα για να έρθουν στον Άγιο Δομίνικο.

Όσον αφορά την μικρή Βαλέρια και την Κωνσταντίνα Καραλέξη, αυτές βρίσκονται μαζί του στον Άγιο Δομίνικο τα τελευταία δύο χρόνια.

Με χιούμορ μάλιστα, ο ίδιος είχε πει για την Βαλέρια: «Η κόρη μου θα έρθει στον Άγιο Δομίνικο. Έχουμε βρει κι ένα νηπιαγωγείο, όπου μιλάνε αγγλικά. Θα πάει φέτος πρώτη φορά. Τώρα τι γλώσσα θα μιλάει όταν γυρίσουμε πίσω, είναι άλλο θέμα».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός γάμου με την Κωνσταντίνα Καραλέξη στη βάφτιση της κόρης τους είχε πει χαρακτηριστικά: «Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Κάποια στιγμή αργότερα, όταν το νιώσουμε μπορεί να κάνουμε και έναν θρησκευτικό γάμο για το μεταξύ μας. Η Κωνσταντίνα είναι πολύ low profile, δε θέλει να εκτίθεται».

Θα παντρευτώ! Όταν γίνει θρησκευτικός γάμος, θα γίνει γιατί απλά το θέλουμε σε δεύτερο χρόνο και με διαφορετικές συνθήκες. Το έχουμε σκεφτεί σε ένα νησάκι για πάρτη μας με 45 φίλους, οπότε το νιώσουμε. Δεν έχει σχεδιαστεί ακόμη κάτι.