«16 χρόνια μαζί με αγάπησες τόσο» έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποχαιρετώντας τη Ziggy της

Γεωργία Βλαχοπούλου
«16 χρόνια μαζί με αγάπησες τόσο» έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποχαιρετώντας τη Ziggy της

Η γάτα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου έφυγε από τη ζωή και το συγκινητικό αντίο της ηθοποιού μάς θύμισε άλλες δύο γνωστές Ελληνίδες που έχασαν τις γατούλες τους τον τελευταίο 1 χρόνο.

Ίσως από τα πιο δύσκολα Σαββατοκύριακα ήταν αυτό που διανύουμε για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αφού δυστυχώς η Ziggy, η γάτα της έφυγε τελικά από τη ζωή.

Στη συναυλία του Lenny Kravitz στο ΟΑΚΑ Οικονομάκου και Αναστασοπούλου διασκέδασαν σαν έφηβες

Η ηθοποιός είχε κάνει πρόσφατα μια ανάρτηση στα Instagram stories της, γράφοντας πως η Ziggy ήταν αρκετά άρρωστη.

Η συγκινητική ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την τετράποδη φίλη της

Μέσα από ένα συγκινητικό ποστ, λοιπόν το βράδυ του Σαββάτου (17/8) η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποχαιρέτησε την τετράποδη φίλη της με την οποία όπως αποκάλυψε όλα αυτά τα 16 χρόνια που ήταν μαζί αγαπήθηκαν πολύ και μάλιστα είχαν και τη δίκη τους ώρα κάθε βράδυ.

«16 χρόνια μαζί. Παιδί μου. Γιατρός μου. Συντροφιά μου. Σ' ευχαριστώ που ήρθες στον δρόμο μου και μ' αγάπησες τόσο. Εσύ κι εγώ είχαμε μια ώρα μόνο δική μας τα βράδια. Τι θα κάνω τώρα μόνη μου, μου λες;», έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσιεύοντας κάποια στιγμιότυπα με την Ziggy της.

https://www.instagram.com/p/C-x1otrs4-E/

Για όποιον είχε ή έχει στη ζωή του κατοικίδιο σίγουρα ξέρει πως η αγάπη που παίρνει από εκείνο είναι η πιο ανιδιοτελής αγάπη που υπάρχει στον κόσμο και πραγματικά η απώλειά του είναι σαν να χάνεις ένα μέρος από την καρδιά σου.

Ευρυδίκης Βαλαβάνη και Σοφία Κουρτίδου έχασαν πριν από 1 χρόνο τις γάτες τους

Την απώλεια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου σίγουρα μπορούν να αντιληφθούν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κι η Σοφία Κουρτίδου, οι οποίες έχασαν τις δικές τους γατούλες μέσα στο 2023.

«It's Soficial» είπαν στη λιτή νύφη Κουρτίδου που ένωσε & επίσημα τη ζωή της με τον Γιάννη Σεβδικαλή

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε γράψει στο δικό της «αντίο» στη Suki της:

«Σβήνω … γράφω.. δεν υπάρχουν λέξεις κι ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα ξυπνάμε κάθε μέρα στις 6 το πρωί παρέα, πηδώντας πάνω μου, να σου ανοίγω την βρύση να πίνεις νερό και να βγαίνουμε μαζί στο μπαλκόνι. Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι. Δεν θέλω να σταθώ καθόλου σ' αυτό.
Κάποια πράγματα συμβαίνουν ξαφνικά και μοιραία. Έτσι όπως ήρθες στην ζωή μου και την άλλαξες εντελώς. Θυμάμαι την μέρα που σε βρήκα, -μία μικρή μπαλίτσα- και από την πρώτη κιόλας στιγμή, κάπως μαγικά εμείς οι δυο δεθήκαμε. Δεν σκέφτηκα στιγμή να σε δώσω, ήξερα ότι εμείς οι δυο θα είμαστε μαζί. Μαζί σου έμαθα πως είναι να αγαπώ. Να αγαπώ αληθινά και με όλο το νόημα της λέξης.Είσαι κομμάτι της καρδιάς μου, της ψυχής μου και της οικογένειας μου. Δεν είμαι καθόλου καλή στους αποχαιρετισμούς.. Θα είσαι για πάντα η «ξινιόλα» μου και η μοναδική μου.. Αντίο Suki μου», είχε γραψει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τη γατούλα της τον Οκτώβριο του 2023.

https://www.instagram.com/p/CyDec1iM0_6/

Από την άλλη μεριά η Σοφία Κουρτίδου αρχικά μέσα από ένα βίντεό της στο Instagram για τον λόγο που όλοι θα έπρεπε να υιοθετούμε ένα ζωάκι είχε ανακοινώσει πως ο γάτος της, ο Τραχανάς δεν ήταν πλέον στη ζωή. Ωστόσο, όπως είχε αναφέρει δεν θα άλλαζε με τίποτα όσα έζησε μαζί του βρίσκοντάς τον αδεσποτάκι και υιοθετώντας τον.

Μάλιστα, η ιστορία του τραχανά αποδείχτηκε τελικά καρμική, αφού όλος τυχαίως η Σοφία Κουρτίδου ανακάλυψε τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του, τον οποίο τελικά είχε χάσει και έμαθε πως η σύζυγος του ανθρώπου που τον μεγάλωσε στα πρώτα χρόνια της ζωής του έφυγε από τη ζωή από την ίδια ασθένεια που έφυγε και ο Τραχανάς.

https://www.instagram.com/reel/CyEJt2WoErC/