Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αυτό είναι το μυστικό της για το τέλειο No makeup look

5 σταθερά nude μολύβια χειλιών για τέλεια, ακαταμάχητα χείλη.

Οι υψηλές θερμοκρασίες και η υγρασία έχουν ως συνέπεια να κάνουν το μακιγιάζ μας μετά από λίγο να «λιώνει» σαν παγωτό. Ναι, μην γελάς... Δυστυχώς, είναι αλήθεια και είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλες μας. Το καλοκαίρι δεν χρειάζονται υπερβολές. Όπως επιλέγεις ανάλαφρα και δροσερά ρούχα στην εμφάνισή σου, το ίδιο πρέπει να κάνεις και στο μακιγιάζ σου. Το «κλειδί», λοιπόν, βρίσκεται στο less is more!

Η αγαπημένη ηθοποιός, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, είναι μία γυναίκα που αγαπάει τον εαυτό της και ξέρει να αναδεικνύει με φυσικό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Δεν θα την δεις ποτέ στην καθημερινότητα της με έντονο και βαρύ makeup look. Αντιθέτως, είναι λάτρης της clean girl αισθητικής, και όπως μας έχει πει και η ίδια σε συνέντευξή της -εδώ στο queen-, έχει πάντα μία vegan BB cream, την οποία χρησιμοποιεί σαν βάση το πρωί, καθώς δεν της αρέσει να φοράει makeup μέσα στην ημέρα. Σου παραθέτω το εδώ το link, για να διαβάσεις όλη τη συνέντευξη από τη στήλη μας, του Girl Crush.

Matte skin! 5 πούδρες που σου παρέχουν αντηλιακή προστασία και κάλυψη!

Εσύ χρησιμοποιείς το nude μολύβι χειλιών;

452615846_18452120590045016_4282818973803860769_n.jpg

@penelopeanastasopoulou

Ωστόσο, το προϊόν για να ολοκληρώσει το No makeup look της είναι το nude μολύβι χειλιών, το οποίο φοράει πάντα κάτω από τα κραγιόν της. Η Πηνελόπη, φοράει μόνο ματ κραγιόν, δεν της αρέσουν καθόλου οι gloss υφές που είναι πάλι στη μόδα. Επιλέγει, γήινες και καφέ αποχρώσεις, ενώ αγαπάει πολύ την απόχρωση του σάπιου μήλου.

https://www.instagram.com/p/C9kLZMwsPWm/

Είτε μαυρίζεις πολύ, είτε δεν μαυρίζεις καθόλου, είτε είσαι ξανθιά ή μελαχρινή, τα nude μολύβια χειλιών θα γίνουν ένα με τον τόνο της επιδερμίδας σου. Μπορείς να το εφαρμόσεις κάτω από οποιαδήποτε απόχρωση κραγιόν, αλλά ακόμα και μόνο του προσθέτοντας μόνο από επάνω ένα διάφανο gloss για έξτρα λάμψη.

Με μια ενδελεχή έρευνα αγοράς που κάναμε, εντοπίσαμε τα πιο σταθερά nude μολύβια για τέλεια, ακαταμάχητα χείλη σαν της Πηνελόπης Αναστασοπούλου! Μία δοκιμή θα σε πείσει.

Τα καλύτερα nude μολύβια χειλιών για να διαλέξεις:

Gigi Hadid: Βρήκε το τέλειο ρουζ για το «sunkisser makeup» που κοστίζει κάτω από 15€