Για την Κατερίνα Στικούδη το φετινό καλοκαίρι είναι το πιο γλυκό γιατί έχει «Σερίφηδες παντού»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Για την Κατερίνα Στικούδη το φετινό καλοκαίρι είναι το πιο γλυκό γιατί έχει «Σερίφηδες παντού»
https://www.instagram.com/p/C92lnHVNr9K/?hl=el&img_index=3

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και το βίντεο με τους γιους τους στην παραλία είναι ό,τι καλύτερο θα δεις στην αρχική σου σελίδα στο Instagram.

Ένα από τα καλοκαίρια που δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ είναι το φετινό για την Κατερίνα Στικούδη και τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη ή Dj Rico μιας και είναι το πρώτο καλοκαίρι με τα δύο παιδιά τους, αφού η γνωστή τραγουδίστρια - παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον αδερφό του 3χρονου Βύρωνα τον Φεβρουάριο του 2024.

Η μεγαλύτερη είδηση στις λεπτομέρειες της βάφτισης του γιου της Κατερίνας Στικούδη είναι η νόνα

Το βίντεο με τους «Σερίφηδες» της

Απολαμβάνοντας τις διακοπές τους, όπως οι περισσότεροι στη χώρα μας αυτές τις μέρες του Αυγούστου, η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε στο προφίλ της ένα βίντεο από την παραλία με τους γιους της γράφοντας στη λεζάντα:

«Το πιο γλυκό καλοκαίρι της ζωής μας!! Σερίφηδες παντού!!».

https://www.instagram.com/reel/C-14_HRNPF4/

Από τη μεριά του ο Βαγγέλης Σερίφης δημοσίευσε στο προφίλ του ένα άλλο βίντεο με πλάνα από την Ήπειρο και τις μαγικές διαδρομές που έκαναν οικογενειακά.

https://www.instagram.com/reel/C-0Wjt4oY1L/

Από το γιατί αδυνάτισε στο γιατί πάχυνε, η Κατερίνα Στικούδη απάντησε στην τοξικότητα όπως πρέπει

To ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού και η βάφτιση του Νίκου

Mετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της που πρόκειται να πάρει το όνομα του μπαμπά της - δηλαδή Νίκος - η Κατείνα Στικούδη είχε μιλήσει για το πόσο διαφορετική ήταν η δεύτερη εγκυμοσύνη της συγκριτικά με την πρώτη, ενώ είχε απαντήσει και στο αν υπάρχει στα πλάνα τους με τον Βαγγέλη Σερίφη κι ένα τρίτο παιδί.

«Καμία σχέση με τον προηγούμενο τοκετό, γέννησα πολύ γρήγορα. Έχω ζήσει τα δυο άκρα. Έχουμε ζήσει μια πολύ δύσκολη γέννα με τον Βύρωνα, και μια πάρα πολύ εύκολη γέννα τώρα με τον Νίκο. Μέσα σε 2,5 ωρίτσες είχαμε τελειώσει. Θα τον πούμε Νίκο, το όνομα του μπαμπά μου. Ο Βύρωνας ξέρει ότι κάποια στιγμή θα έρθει ένας Νίκος στο σπίτι, που θα πρέπει να τον πλύνουμε, να τον φροντίσουμε, να τον ταΐσουμε. Η θεωρία όμως από την πράξη, έχει μια απόσταση», είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια στη Super Kατερίνα.

https://www.instagram.com/p/C7o-OU6tqMa/

Η βάφτιση πάντως του Νικόλα έχει προγραμματιστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου και νονά του θα είναι η αγαπημένη φίλη της Κατερίνας Στικούδη, Ελένη Μπαχούμη. Την αποκάλυψη είχε κάνει με μια ανάρτησή της η 39χρονη στις αρχές του Ιούλη, με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

«Πού να σας τα λέω… Μου φαίνεται σαν όνειρο.
Σε γνώρισα όταν ήμουν 20 χρόνων ( πριν 7 χρόνια δηλαδή). Είχα την τύχη να μένουμε στην ίδια πολυκατοικία, στην αγαπημένη μου γειτονιά την Καισαριανή!!
Με αγάπησες από την πρώτη στιγμή γι' αυτό που είμαι, για τη μουσική μου και για όλα όσα αποφάσιζα να κάνω κατά καιρούς!
Πέρασε ο καιρός και αποφάσισα να φύγω μια μέρα. Δε θα ξεχάσω τι μου είχες πει. "Θα χαθούμε τώρα εμείς?" και σου είχα απαντήσει πως οποίος δεν θέλει να χαθεί δεν χάνεται, σου χαμογέλασα και σε πήρα αγκαλιά.

Τώρα εσύ μικρό μου κοριτσάκι έγινες μια γυναικάρα που θαυμάζω για τους στόχους της και το πείσμα της. Εσύ μικρό μου κοριτσάκι ομόρφυνες πολύ, ψήλωσες , ωρίμασες Εσύ μικρό μου κοριτσάκι τον Σεπτέμβρη θα γίνεις η νονά του δεύτερου γιου μου.
Η συγκίνηση τεράστια!

Θα Σ' αγαπώ για πάντα!».

https://www.instagram.com/p/C9X31Zwt9th/

Όσον αφορά τη διακόσμηση του χώρου της βάφτισης, αυτή όπως έγινε γνωστό θα είναι κομψή και λιτή, με έμφαση στα φυσικά στοιχεία και τις απαλές αποχρώσεις.