Η Madonna σε μια σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά της ζει την απόλυτη Dolce Vita στην Ιταλία

Η Madonna σε μια σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά της ζει την απόλυτη Dolce Vita στην Ιταλία

Η σπάνια φωτογραφία της Madonna με τα παιδιά της είναι ίσως ό,τι δεν περιμέναμε από το φωτογραφικό άλμπουμ με τις διακοπές της στην Ιταλία. 

Η θρυλική τραγουδίστρια της ποπ μουσικής έγινε 66 πριν από λίγες ημέρες και τα γενέθλιά της δεν τα πέρασε μόνη. Η ίδια σχεδίαζε και ρπαγματοποίησε ένα ταξίδι στην Ιταλία με την οικογένειά της και καλούς φίλους.

Η Madonna έχει συνολικά έξι παιδιά, την Lourdes, τον Rocco και άλλα τέσσερα, τα οποία έχει υιοθετήσει, τον David, την Mercy και τα δίδυμα Stella και Estere και κανένας τους δεν έλειπε από τα γενέθλια της μητέρας του.

Η ίδια η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες τόσο από τα δικά της γενέθλια όσο και από του γιου της που είχε μερικές ημέρες νωρίτερα, αλλά και από τις καλοκαιρινές διακοπές που περνά στην Ιταλία.

Η Madonna γίνεται 66 και όλοι μιλούν για τον κατά πολύ νεότερο σύντροφό της. Ποιο είναι το νέο;

Η σπάνια φωτογραφία της Madonna με τα παιδιά της

«La Dolce Vita», έγραψε η Madonna στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε και οι φωτογραφίες από την Ιταλία που ακολουθούν είναι η απόδειξη.

Μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες από το πάρτι των 24ων γενεθλίων του Rocco, με την τραγουδίστρια να φοράει ένα πολύχρωμο φλοράλ φόρεμα, ενώ ο γιος της φορούσε ένα αέρινο λευκό πουκάμισο και ένα μπλε-πράσινο παντελόνι. Πόζαραν κοντά σε μια τεράστια τούρτα που έγραφε το όνομά του. Σε άλλες λήψεις, η Madonna, η οποία έκλεισε τα 66 της χρόνια την Παρασκευή 16 Αυγούστου, θύμισε την εποχή του «Like a Prayer», προσευχόμενη με ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα και πέπλο, καθώς και το άλμπουμ της «Ray of Light» με ένα μποέμικο, στο χρώμα της άμμου φόρεμα με ένα λουλουδάτο headpiece.

Εκτός από τα παιδιά της, δημοσίευσε επίσης φωτογραφίες με τον μάνατζέρ της, Guy Oseary, τους χορευτές της, James Vu Anh Pham και Daniele Sibilli, και με τον φημολογούμενο σύντροφό της και ποδοσφαιριστή Akeem Morris, ο οποίος εμφανίζεται να περπατά δίπλα στη Madonna και να κάθονται μαζί σε ένα δείπνο υπό το φως των κεριών. Σύμφωνα με το People, η Madonna και 30 μέλη του στενού της κύκλου ταξίδεψαν στην ιταλική πόλη Πομπηία το Σαββατοκύριακο.

https://www.instagram.com/p/C-21LWxioGQ/

Την Παρασκευή, η τραγουδίστρια γιόρτασε τα 66α γενέθλιά της, ανεβάζοντας επίσης μια σειρά από πολλές φωτογραφίες στο Instagram, λέγοντας στους θαυμαστές της: «Επιστροφή στην Ιταλία. Χρόνια πολλά σε μένα». Ο Akeem Morris εμφανίστηκε επίσης στις λεζάντες αυτές, που η Madonna πόζαρε με ροζ κορσέ πάνω σε ένα ροζ κρεβάτι.

https://www.instagram.com/p/C-u7kYUOFqX/

Η Madonna έπεσε από καρέκλα σε συναυλία και μας έδειξε πως όταν πέφτεις απλώς πρέπει να συνεχίζεις

Το φωτογραφικό άλμπουμ από τα γενέθλια του Rocco

Προηγουμένως είχε δημοσιεύσει ένα αφιέρωμα για τα γενέθλια του Rocco στις 11 Αυγούστου, γράφοντας για τον μεγάλο της γιο, «ο μακρύς και ελικοειδής δρόμος μέσα από όλες τις πολλές διαθέσεις και ενσαρκώσεις σου ήταν ταραχώδης και γεμάτος εκπλήξεις».

https://www.instagram.com/p/C-iEVXyut4h/

Η σχέση του Rocco με τη Madonna έχει υποστεί πολλά σκαμπανεβάσματα. Το 2016, καθώς εκείνη και ο Guy Ritchie έκαναν συμφωνία για την επιμέλεια του Rocco στο εν εξελίξει διαζύγιό τους, ο τότε 16χρονος συνελήφθη στο Λονδίνο για κατοχή μαριχουάνας. Εκείνη την εποχή, η Madonna ορκίστηκε ότι θα παραμείνει στο πλευρό του γιου της καθ' όλη τη διάρκεια των νομικών του προβλημάτων.

«Αγαπώ τον γιο μου πάρα πολύ», δήλωσε η ίδια στο Associated Press τον Νοέμβριο του 2016. «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να του δώσω την υποστήριξη που χρειάζεται και σας ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή». Εκείνη την εποχή, ο Rocco ζούσε με τον Ritchie στο Λονδίνο, αφού είχε αρνηθεί να επιστρέψει στο σπίτι της μητέρας του στη Νέα Υόρκη τον προηγούμενο Δεκέμβριο.