Η Jennifer Aniston ήρθε στην Κέρκυρα για διακοπές ινκόγκνιτο και την πρόδωσε μόνο μια φωτογραφία

Πατούλια Κατερίνα

Μόνο μια φωτογραφία έχουμε ως αποδείξη της επίσκεψης της Jennifer Aniston στην Κέρκυρα.

Το Φιλαράκι έκανε επίσκεψη στην Ελλάδα και πιθανότατα να κάνει ακόμα σεργάνι στο Ιόνιο ινκόγκνιτο, μιας και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Jennifer Aniston δεν έχει ενημερώσει τους fans της για την επίσκεψη στη χώρα μας.

Η Aniston στην Κασσιόπη Κέρκυρας

Η 55χρονη Aniston με καταγωγή από την Κρήτη, απόλαυσε τις διακοπές της στην Κέρκυρα και ο μάνατζερ Μάριος Παπαδάτος από το Limani Bar στην Κασσιόπη της Κέρκυρας δημοσίευσε το σχετικό story με την Jennifer να κάνει το παραδοσιακό τσούγκρισμα!



Το στιγμιότυπο με τον άντρα που τσουγκρίζει μαζί με την Άνιστον το ποτό του, ανέβηκε στο Instagram λίγες μέρες μετά την επίσκεψη της Jen, το βράδυ της Κυριακής 18 Αυγούστου 2024 και ο Παπαδάτος ανέφερε:

«Λίγες μέρες πριν το πιο διάσημο Φιλαράκι μάς επισκέφτηκε. Μας τίμησες και σε ευχαριστούμε, είσαι σπάνιο είδος»!

Η Jennifer έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για την ελληνική καταγωγή της και έχει τονίσει πως είναι υπερήφανη για τις ρίζες της και έχει μιλήσει και Ελληνικά!

Ο πατέρας της, John Aniston, είχε καταγωγή από τα Χανιά και ο νονός της ήταν ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής Τelly Savalas. Αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι πως το ελληνικό όνομα της ηθοποιού είναι Γενοβέφα Ιωάννα Αναστασάκη.

«Μιλάω λίγα ελληνικά. Το όνομα μου στο διαβατήριο γράφει Άνιστον. Έζησα στην Ελλάδα για έναν χρόνο όταν ήμουν 5 ετών. Ο μπαμπάς μου εκείνη την περίοδο, που η υποκριτική δεν του απέφερε χρήματα, φοιτούσε στην ιατρική σχολή. Μείναμε στην Αθήνα για έξι μήνες και μετά μετακομίσαμε στην Κρήτη. Η οικογένεια μου έχει εκεί μια καταπληκτική φάρμα. Είμαι ιδιαίτερα περήφανη για την ελληνική καταγωγή μου».

Ο πατέρας της Jennifer πέθανε το 2022 σε ηλικία 89 ετών.

Η 55χρονη ηθοποιός απέτισε τότε φόρο τιμής στον πατέρα της μέσω Instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά από στιγμιότυπα που τους δείχνουν μαζί όλα αυτά τα χρόνια.

«Γλυκέ μπαμπά... Τζον Άντονι Άνιστον. Ήσουν ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Είμαι τόσο ευγνώμων που πήγες να πετάξεις στους ουρανούς εν ειρήνη - και χωρίς πόνο. Και μάλιστα στις 11/11! Είχες πάντα τον τέλειο συγχρονισμό. Αυτός ο αριθμός θα έχει για πάντα ακόμα μεγαλύτερη σημασία για μένα τώρα θα σε αγαπώ για πάντα».

Όλες οι φορές που η Jennifer Aniston μάς απέδειξε πόσο Αναστασάκη είναι

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης