Το νέο κοντό καρέ της Jennifer Aniston μας θυμίζει τη Rachel από τα Φιλαράκια

Το νέο κοντό καρέ της Jennifer Aniston μας θυμίζει τη Rachel από τα Φιλαράκια

(Photo by Steve Granitz/FilmMagic)

Υπάρχουν σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της στο Instagram τα οποία θεωρούν ότι το πρόσωπό της δεν έχει αλλάξει μόνο από το κούρεμά της

Η Jennifer Aniston είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς στο Hollywood και μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες επίσης. Στα 55 της η Jennifer «βάζει κάτω» πολλές εικοσάρες μοντέλα που βλέπουμε στα social. Στις καρδιές μας και στο μυαλό μας, η Jennifer θα είναι πάντα η Rachel από τα Φιλαράκια. Και αυτήν τη φορά δικαίως, καθώς η αγαπημένη ηθοποιός υιοθέτησε ξανά το look με το οποίο την γνωρίσαμε μέσα από τη θρυλική σειρά των 90s.

Το νέο κοντό καρέ θυμίζει το «The Rachel» που στιγμάτισε μια ολόκληρη εποχή. Ειδικότερα, η 55χρονη star πρόσθεσε στο παλιό Rachel κούρεμα baby blonde layers, που φώτισαν το πρόσωπό της και έδωσαν μια πιο fresh διάθεση στο συνολικό hair look. Γιατί δεν ξέρω αν θυμάσαι… αλλά το πρωτότυπο Rachel hairstyle που είχε στα 90s η Jennifer Aniston ήταν καστανή με έντονα layers και μικροσκοπικές ξανθές ανταύγειες. Ενώ τώρα, το ξανθό είναι πιο έντονο στα μαλλιά της.

6 chic χτενίσματα που θα σε σώσουν τις ημέρες του καύσωνα

https://www.instagram.com/p/CRSC4HVMHo9/

Η Jennifer χωρίς μακιγιάζ

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Jennifer Aniston με ένα φλοράλ κατακόκκινο φόρεμα και με το νέο της hairstyle που έδινε έναν αέρα από τα 90s σε όλη την εικόνα. Η Jennifer, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, τονίζοντας μόνο το βλέμμα της με μία μαύρη mascara. Η Jennifer, είναι λάτρης της clean girl αισθητικής. Ακόμα και στις glam περιστάσεις επιλέγει γήινα χρώματα και ελαφριές υφές οι οποίες κολακεύουν τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Σου αρέσουν οι αφέλειες; Το Shag Cut είναι το νέο κούρεμα που χαρίζει όγκο στα λεπτά μαλλιά

Emmy FYC Event For Apple TV+'s

(Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Extra tip: Χάρη στα πολλά layers στα οποία βασίζεται, δίνει πολύ όγκο στα μαλλιά και για αυτό ακριβώς ενδείκνυται για όσες γυναίκες έχουν πολύ λεπτή τρίχα.

Ωστόσο, υπάρχουν σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της στο Instagram τα οποία θεωρούν ότι το πρόσωπό της δεν έχει αλλάξει μόνο από το κούρεμά της. Υπάρχουν φήμες ότι έχει προβεί σε πλαστικές. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι για εμάς είτε έχει κοντά είτε μακριά μαλλιά, θα είναι πάντα η Rachel που γνωρίσαμε στα Φιλαράκια.

Πώς θα πετύχεις το τέλειο beach wavy χτένισμα της Αθηνάς Οικονομάκου χωρίς θερμότητα