Eυρυδίκη Βαλαβάνη: Οι φήμες για επισημοποίηση της σχέσης της με τον Μόργκαν και η αλλαγή στα social

Γεωργία Βλαχοπούλου

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απαθανάτισε τον αγαπημένο της στη θάλασσα, μήπως όμως το «Finally» στο caption της αναφερόταν στον γάμο τους κι όχι στο ότι πήγαν για μια βουτιά;

H Eυρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν ζουν ακόμη ένα καλοκαίρι γεμάτο έρωτα και ηλιοβασιλέματα.

Αν και οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι διακριτικές αλλά εμφανώς περισσότερες κοινές τους αναρτήσεις αυτό το καλοκαίρι δείχνουν πως πλέον, νιώθουν ακόμα πιο άνετα να δείξουν το πόσο όμορφα περνούν μαζί.

Στο δίλημμα «να μην γνώριζε ποτέ τον Βασάλο ή τον Μόργκαν» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε δημόσια

Μέχρι πριν από λίγους μήνες οι δυο τους τυχαία είχαν «συλληφθεί» από τον φωτογραφικό φακό σε βραδινή τους έξοδο, αφού μπορεί να έχουν ταξιδέψει σε αρκετά μέρη στον κόσμο ή να έχουν κυκλοφορήσει με τους φίλους τους, ποτέ όμως δεν είχε υπάρξει κοινή τους ανάρτηση στα social media που να δείχνει μόνο τους δυο τους.

Η εξωστρέφεια στα social media και οι κοινές αναρτήσεις Μόργκαν - Βαλαβάνη

Όλα αυτά βέβαια, μέχρι αυτό το καλοκαίρι που όπως αναφέραμε και πιο πάνω και οι δύο δείχνουν πλέον, άφοβα πως είναι ζευγάρι.

Πριν από λίγες ώρες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απαθανάτισε στην παραλία τον Γρηγόρη Μόργκαν να κάνει μια βουτιά, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της «Επιτέλους».

Το ζευγάρι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα πολύ αγαπημένο τους μέρος, την Κρήτη και τα Χανιά ενώ στα τέλη Ιουλίου είχε βρεθεί στα Κύθηρα.

Οι φήμες για τον κρυφό γάμο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν έχουμε δει πως μένουν μαζί κάποιες φορές - αν όχι κάθε μέρα - μέσα από ένα βίντεο στο TikTok της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, στο οποίο φαινόταν ο αγαπημένος της να μαγειρεύει.

https://www.tiktok.com/@iamevridikivalavani/video/7353604139399630112

Σύμφωνα με όσα είπε ο Ισίδωρος Φίκαρης στην εκπομπή Summer’s Cool όμως, υπάρχουν φήμες που θέλουν η σχέση τους να επισημοποείται σύντομα, με φίλους τους μάλιστα να αφήνουν να εννοηθεί πως είναι όλα έτοιμα για τον γάμο.

Το έχουμε ξανακούσει στις αρχές του καλοκαιριού, και τώρα έχουν φουντώσει και πάλι οι φήμες που θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν να επισημοποιούν τη σχέση τους το επόμενο διάστημα. Και μάλιστα, μάς ήρθαν πληροφορίες ότι έχουν κλείσει όλα και ότι είναι όλα έτοιμα και οι φίλοι τους το ξέρουν. Δε γνωρίζουμε περισσότερα, ούτε θέλουμε να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Να είναι καλά.

Είτε παντρεύονται τώρα είτε όχι πάντως, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φαίνεται πως έχει βρει στον Γρηγόρη Μόργκαν το «λιμάνι» της και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις της και τον τρόπο που αντιμετώπισε τη σχέση τους σε σχέση με τα media.

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να αναφερθώ στην καινούργια μου σχέση. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου, για όλες μου τις επιλογές. Αλλά πλέον έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη», είχε πει η ίδια στο Night Out.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης