Από πότε η JLo πρέπει να ζητήσει τη γνώμη μας για να πάρει τέταρτο διαζύγιο;

Από πότε η JLo πρέπει να ζητήσει τη γνώμη μας για να πάρει τέταρτο διαζύγιο;
Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Μπορεί τώρα να αποφάσισαν να χωρίσουν οι Jennifer Lopez και Ben Affleck, όμως οι χρήστες των social media έχουν ήδη αγανακτήσει μαζί τους. Το διαζύγιο που δίχασε το διαδίκτυο. 

Jennifer Lopez και Ben Affleck χωρίζουν και επίσημα με την τραγουδίστρια να υποβάλει διαζύγιο στις 20 Αυγούστου. Υπό άλλες συνθήκες το ζευγάρι θα γιόρταζε τη δεύτερη επέτειο από τον γάμο του.

Η Λατίνα σταρ υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου στις 20 Αυγούστου, ύστερα από δύο χρόνια έγγαμου βίου, δηλώνοντας ως ημερομηνία χωρισμού την 26η Απριλίου. Ήταν, άλλωστε, θέμα ημερών να ανακοινωθεί επίσημα το διαζύγιο και να υποβληθεί η αίτηση, αφού οι δυο τους πλέον ζούσαν χώρια και οι φήμες περί χωρισμού όλο και φούντωναν.

H Jennifer Lopez υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου από τον Ben Affleck και η μέρα είναι σημαδιακή

Ο χωρισμός των Bennifer δεν περνάει απαρατήρητος στα social media

Το ζευγάρι χωρίζει ύστερα από δύο χρόνια έγγαμου βίου και μπορεί να το περιμέναμε εδώ και καιρό, όμως στα social media οι χρήστες δεν διστάζουν να το σχολιάσουν.

Μάλιστα, πολλοί δείχνουν να είναι αγανακτισμένοι με τα διαζύγια της τραγουδίστριας και τα πισωγυρίσματα του ζευγαριού.

Άλλοι χρήστες φωνάζουν «επιτέλους» και άλλοι λυπούνται για το ταιριαστό ζευγάρι. Σε κάθε περίπτωση, το διαζύγιο είναι επίσημο και η JLo και ο Ben θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Αυτό είναι το τέταρτο διαζύγιο της Λατίνας και αυτός είναι ο λόγος που πολλοί την κατηγορούν. Η ίδια ήταν παντρεμένη για έναν χρόνο με τον Ojani Noa το 1997. Στη συνέχεια έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον γάμο και παντρεύτηκε τον Cris Judd. Ο γάμος τους διήρκησε από το 2001 έως το 2003. Το 2004 επέλεξε τον Marc Anthony για σύζυγό της. Έμειναν παντρεμένοι για δέκα χρόνια και μαζί απέκτησαν τα δύο δίδυμα παιδιά τους. Πριν τον Marc Anthony, η τραγουδίστρια είχε σχέση με τον Ben Affleck, με τον οποίο παντρεύτηκε είκοσι χρόνια μετά, δίνοντας μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους.

Γιατί τόσο μίσος για τη JLo, βρε παιδιά;

Στα social media οι χρήστες φαίνεται να είναι αγανακτισμένοι με την τραγουδίστρια, όμως γιατί τόσο μίσος για τη Jennifer;

Η τραγουδίστρια «βαρέθηκε να περιμένει» από τον Affleck να δείξει «οποιαδήποτε σημάδια» ότι ήθελε να κάνει τη σχέση τους να δουλέψει, δήλωσε μια πηγή στο People λίγο μετά την κίνηση της Lopez να χωρίσει επίσημα από τον ηθοποιό. Μπορεί αυτός να ήταν ο τέταρτος γάμος της τραγουδίστριας και να φαίνεται στο κοινό κάπως κουραστικό το να κάνει πισωγυρίσματα, όμως ο Ben είναι αυτός που έδειχνε τόσο καιρό δυστυχισμένος.

Ίσως η κίνηση αυτή της JLo να ήταν η στιγμή να προχωρήσει μπροστά και να αφήσει πίσω της την όποια αδιαφορία του Ben Affleck προς εκείνη και τον γάμο τους. Άλλωστε, ακόμα και τώρα που έχουν χωρίσει, η τραγουδίστρια τον επισκέπτεται και κανονίζει εξόδους με τα παιδιά του, αποδεικνύοντας μέχρι πρότινος πως δεν θέλει να απομακρυνθεί πραγματικά.

Ακόμα κι αν ήταν η Jennifer εκείνη που προχώρησε στην κατάθεση διαζυγίου, αυτό δεν σημαίνει πως κι η ίδια από την πλευρά της δεν ήταν αγανακτισμένη με την κατάσταση του διαζυγίου. Ο Ben ήταν πολλές φορές απών από το πλάι της.

Μετά τις φήμες για διαζύγιο η JLo εμφανίστηκε μόνη στην πρεμιέρα του «Atlas». O Ben Affleck απουσίαζε από το Met Gala στις 6 Μαΐου, μια εκδήλωση στην οποία η τραγουδίστρια είχε εξέχοντα ρόλο ως συμπρόεδρος. Αργότερα εκείνος εμφανίστηκε χωρίς βέρα, τη στιγμή που η Λατίνα σταρ εστίαζε στα παιδιά της και έβρισκε χρόνο και για τα δικά του παιδιά.

Οι δυο τους είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους, άλλωστε, όπως έχουν ήδη δηλώσει, που δεν υπάρχει λόγος να ρίχνουμε ευθύνες και να παίρνουμε θέση στο διαζύγιό τους.

Bennifer 2.0: 5 αλήθειες για το διαζύγιο, το προγαμιαίο συμβόλαιο και την αληθινή αιτία χωρισμού

Μήπως να αγαπήσουμε λίγο την Jennifer, βρε παιδιά;

Jennifer Lopez και Ben Affleck παίρνουν διαζύγιο, όμως οι επαγγελματικές τους ζωές είναι ήδη συνυφασμένες, κάτι που δεν αλλάζει εύκολα. Τι θα συμβεί στο μέλλον;

lopez6.jpg

Η κοινή ζωή μετά το διαζύγιο

Η Lopez πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία Unstoppable, ένα project της Amazon MGM Studios, σε παραγωγή της εταιρείας παραγωγής του Affleck, Artists Equity.

Τα γυρίσματα του Unstoppable ολοκληρώθηκαν τον Ιανουάριο, αλλά η ταινία, σε σκηνοθεσία του William Goldenberg, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον 52χρονο Affleck στο Air το 2023 και στο Argo το 2012, θα αρχίσει να μας βομβαρδίζει με διαφημίσεις πριν την κυκλοφορία της. Η ταινία αυτή, όμως, δεν είναι το μόνο project που μπορεί να κρατήσει τη Jennifer Lopez στη ζωή του Ben Affleck και το αντίστροφο.

Το σημερινό άλμπουμ της τραγουδίστριας, This Is Me... Now, ήταν σε μεγάλο βαθμό εμπνευσμένο από την αναζωπύρωση της σχέσης της με τον Affleck, καθώς θέματα αγάπης και αυτοθεραπείας διατρέχουν πολλά από τα κομμάτια.

Η JLo σχεδίαζε να κάνει περιοδεία με το άλμπουμ αυτό το καλοκαίρι, αλλά το ακύρωσε, προς λύπη των θαυμαστών της.

Μην ξεχνάμε, επίσης, πως η Jennifer Lopez δεν επεδίωξε όλο αυτό το διάστημα που είναι χώρια να απομακρυνθεί από τον Ben. Αντιθέτως, η ίδια κρατά μια αρκετά καλή και στενή σχέση με τα παιδιά του, με τα οποία επιθυμεί να περνάει χρόνο μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία.

Και η Jennifer Garner και η Jlo στα γενέθλια του Ben Affleck και όλα μοιάζουν 2003