Ανατροπή στην ανατροπή στο Survivor: Το «θρίλερ» με τον Γιώργο Λιανό και η πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο

Κατερίνα Μπούσιου
Ανατροπή στην ανατροπή στο Survivor: Το «θρίλερ» με τον Γιώργο Λιανό και η πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο

Update 19.30: Η οριστική απόφαση που ελήφθη το μεσημέρι για τον παρουσιαστή του Survivor. Τι θα συμβεί με το Exathlon και το Tempting Fortune και ποιος ο ρόλος του Τhe Voice; 

Οι διακοπές για τον Γιώργο Λιανό τελειώνουν αυτές τις ημέρες, μετά και το οικογενειακό trip στον τόπο καταγωγής του στη Θεσπρωτία, αλλά η επιστροφή του στην Αθήνα, θα σημάνει και μία μεγάλη αλλαγή σε όσα θα κάνει επαγγελματικά και τηλεοπτικά. Μιλάμε για μία ανατροπή που αφορά στον ρόλο του στο Survivor και την παρουσίαση του The Voice. Τι οδήγησε όμως το κανάλι και τον Τούρκο παραγωγό του reality Ατζούν Ιλιτζαλί σε αυτή τη μεγάλη αλλαγή; Και πώς θα είναι ακριβώς το νέο Survivor;

https://www.instagram.com/reel/C8sxYWwIfIy/

Με νέους παίκτες, νέα πρεμιέρα και νέο παρουσιαστή το Survivor

Ο Γιώργος Λιανός συμπαρουσίαζε το Survivor για πρώτη φορά μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη στον 7ο κύκλο του, μέχρι να το αναλάβει ως κεντρικός παρουσιαστής του από τον 8ο κύκλο (τον Δεκέμβριο του 2021). Υπήρξε άκρως πετυχημένος στον ρόλο του, παρόλο που δέχτηκε κριτική τη φετινή χρονιά, λόγω των μειωμένων ποσοστών τηλεθέασης. Είχε απαντήσει επικά ωστόσο σε σχετική ερώτηση.

Γιώργος Λιανός: Στο ΤikTok βίντεο με τα παιδιά του, η 3χρονη Βαλέρια «έκλεψε» την παράσταση

Και όπως είχε πει χαρακτηριστικά: «Ελάχιστοι μπορούν να πουν ότι νιώθουν ικανοποιημένοι από τα νούμερα της φετινής σεζόν. Γιατί ρωτάτε μόνο εμένα και όχι τους άλλους; Δε τολμάς να απλώσεις το μικρόφωνό σου στην Ελένη Μενεγάκη να τη ρωτήσεις γιατί τα νούμερά της δεν πάνε καλά. Δεν τολμάς να απλώσεις το μικρόφωνο στον Γιώργο Λιάγκα να τον ρωτήσεις για τη φετινή σεζόν».

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, υπήρχε η σκέψη μέχρι σήμερα το μεσημέρι να μην συνεχίσει στην παρουσίαση του Survivor ο Γιώργος Λιανός και να επικεντρωθεί μόνο στο The Voice. Και αυτό γιατί το Survivor για πρώτη φορά θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Ήταν αδύνατον όπως καταλαβαίνεις να βρίσκεται παράλληλα και στα 2 projects.

Tελικά όμως, αποφασίστηκε νωρίς το απόγευμα να είναι εκείνος ξανά ο παρουσιαστής, με το κανάλι πλέον να αναζητά παρουσιαστή για το The Voice. Έχει ακουστεί και το όνομα του Χρήστου Φερεντίνου για αυτό, αν και θα είναι δεσμευμένος με την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού, Still Standing.

Δεν είναι η μόνη αλλαγή αυτή στο Survivor, καθώς η πρόθεση του Ατζούν είναι το reality αυτή τη σεζόν να έχει νέους παίκτες και να μην έχουμε καμία επιστροφή παλαιού παίκτη, όπως συνέβη τις δύο τελευταίες σεζόν.

Παράλληλα θα δούμε στις οθόνες από τον Σεπτέμβριο και το ανατρεπτικό Temting Fortune, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην παρουσίαση.

Όσο για το Exathlon, θα πάρει στο πρόγραμμα σε ώρες προβολής, τη θέση του Survivor όταν εκείνο ολοκληρωθεί, στις αρχές του 2025. Εντός των ημερών θα έχουμε και τα σχετικά τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχών που αφορά στο Survivor, για να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες επιλογής των νέων παικτών.

Όπως καταλαβαίνεις, Survivor χωρίς τον Γιώργο Λιανό ήταν αρκετά επίφοβο στην παρούσα φάση να υπάρξει. Είναι δοκιμασμένος στο project, ξέρει να το δουλεύει πολύ καλά και θα ήταν αρκετά παρακινδυνευμένο να γίνει μία αλλαγή παρουσιαστή σε αυτή τη χρονική στιγμή. Όπως ανέφερα και παραπάνω υπήρχε μία μικρή αναστάτωση στην εταιρεία παραγωγής με τις χαμηλές φετινές επιδόσεις τηλεθέασης. Ο Ατζούν επιθυμεί, όπως και ο ΣΚΑΙ άλλωστε, το βασικό του reality να ανακάμψει για να αντέξει στον ανταγωνισμό.

Με αυτή την αλλαγή στον προγραμματισμό προβολής, καταλαβαίνεις πως αλλάζει και συνολικότερα η prime time. Σκληρός ανταγωνισμός με καθημερινές σειρές και τη Φάρμα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο Star.