Ο Ντάνιελ Nούρκα μετά την ανατρεπτική νίκη του μίλησε για τον φόβο που είχε μπαίνοντας στο Survivor

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Ντάνιελ Nούρκα μετά την ανατρεπτική νίκη του μίλησε για τον φόβο που είχε μπαίνοντας στο Survivor

Μία λέξη έγραψε μόνο στην ανάρτησή του ο Ντάνιελ Νούρκα μετά τη νίκη του στο Survivor, «Ευλογημένος».

Ο Ντάνιελ Νούρκα (ο ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» του Mega) έκανε το αδύνατο δυνατό και από outsider στον τελικό του Survivor 2024, κατάφερε να είναι ο νικητής και να σηκώνει το τρόπαιο. O παίκτης της άλλοτε μπλε ομάδας μπήκε συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, αφού όπως είπε και μετά το τέλος του τελικού, ήξερε πως ότι και να συνέβαινε δεν θα κρινόταν η αξία του μόνο από εκείνη τη μέρα.

Η Κατερίνα Δαλάκα στην 3η θέση έκλεισε τον κύκλο του Survivor με μια φράση και αποθεώθηκε στο X

«Είναι απλά ένα παιχνίδι. Δεν με ορίζει» είχε πει ο Ντάνιελ για το πώς σκεφτόταν την τελική μάχη που έπρεπε να δώσει.

Η πρώτη ανάρτηση του Ντάνιελ στο Instagram μετά τη νίκη του

Μία λέξη μπορούσε να περιγράψει λίγη ώρα αργότερα τα συναισθήματα του νεαρού ηθοποιού για όλο αυτό που κατάφερε στον τελικό και αυτή ήταν η λέξη «Ευλογημένος», όπως έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση με το τρόπαιο στο προφίλ του στο Instagram.

Η τύχη και το ρίσκο στη ζωή του Ντάνιελ

Καλεσμένος στην εκπομή της Φαίης Σκορδά σήμερα (27/6) ο Ντάνιελ Νούρκα μίλησε για την εμπειρία της live μονομαχίας στο Γαλάτσι, αλλά και για το αν ένιωθε πως θα είναι αυτός ο νικητής.

Ο ίδιος απάντησε πως γνώριζε ότι συγκριτικά με τους αντιπάλους του, τον Φάνη Μπολέτση και την Κατερίνα Δαλάκα, ήταν αυτός που είχε τις λιγότερες πιθανότητες να κερδίσει.

Ο Φάνης Μπολέτσης δεν βγήκε νικητής αλλά «κέρδισε» το κοινό του Survivor

Αυτό ήταν, όπως αποκάλυψε και το «μυστικό» του, αυτό που τον ώθησε να τα πάει τόσο καλά στον στίβο μάχης. Γνωρίζοντας πως δεν είναι αυτός που πρέπει να αποδείξει κάτι και ταυτόχρονα γνωρίζοντας πως δεν έχει και κάτι να χάσει, ο Ντάνιελ συγκεντρώθηκε απλά την ώρα της μονομαχίας στον στόχο και χωρίς να έχει άγχος για κάτι έκανε απλά αυτό που έπρεπε.

Οι γονείς του Ντάνιελ μίλησαν στην εκπομπή Fay's Time και αφού ανέφεραν πως είχαν χαρεί ούτως ή άλλως και μόνο με το γεγονός πως ο γιος τους είχε πάει στον τελικό, τόνισαν πως η τύχη ήταν αυτή που τον βοήθησε και νίκησε.

«Είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη που πήρε. Και τα τέσσερα παιδιά το άξιζαν, αλλά εδώ ήταν θέμα τύχης, δεν ήταν θέμα στίβου. Ο Φάνης 6 μήνες το "είχε" το παιχνίδι και σήμερα δεν του "πήγε"» είπε χαρακτηριστικά ο μπαμπάς του Ντάνιελ.

Όπως εκμυστηρεύτηκε ο Ντάνιελ στην Φαίη Σκορδά πάντα ήταν άνθρωπος που έπαιρνε ρίσκα και κάπως πάντα η τύχη τον ευνοούσε.

Άλλωστε, αν και είναι πολύ μικρός σε ηλικία έχει ήδη καταφέρει να συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς, την ώρα που άλλοι ηθοποιοι στην ηλικία του (είναι 27 χρονών) δεν έχουν μπορέσει ακόμα να κάνουν κάτι τέτοιο.

«Ήμουν πολύ τυχερός. Έχω συνεργαστεί με απίστευτους ανθρώπους. (...) Ξεκινώντας την υποκριτική σε σχέση με αυτούς που συνεργάστηκα ήμουν πάλι το outsider. Όλοι οι άνθρωποι είχαν 30 χρόνια καριέρα κι εγώ πήγαινα στο πρώτο μου γύρισμα» είπε χαρακτηριστικά ο Ντάνιελ.

Και το Survivor όμως, όπως είπε ήταν ένα ρίσκο γι' αυτόν.

Θέλω να πιστεύω πως η συμμετοχή μου στο Survivor θα με βοηθήσει και στη δουλειά μου. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρεις με τι θα σε ταυτίσει ο κόσμος. Αυτό φοβόμουν, μήπως ταυτιστώ (σ.σ με το Survivor), αλλά από εκεί και πέρα, περνώντας ο καιρός μέσα στο Survivor είπα πήγαινε μέχρι τέλους κι όπου βγει. Αυτή τη στιγμή έχεις περάσει 4 μήνες μέσα, ό,τι ήταν να γίνει, έγινε. Απλά πήγαινέ το όσο πάει.