Στα νέα του αρραβώνα της Stella Banderas, ο Antonio και η Griffith καμάρωσαν όπως πρέπει

Πατούλια Κατερίνα
Στα νέα του αρραβώνα της Stella Banderas, ο Antonio και η Griffith καμάρωσαν όπως πρέπει

Τον ενθουσιασμό του για τα ευχάριστα νέα δεν έκρυψε ούτε ο μπαμπάς Antonio, ούτε η μαμά Melanie.

Στις 9 Αυγούστου η Melanie Griffith έγινε 67 και στις 10 Αυγούστου ο Antonio Banderas έκλεισε τα 64! Και μόλις αυτή την εβδομάδα και οι δύο ηθοποιοί που αποτέλεσαν για περίπου 20 χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood καμάρωσαν για τον αρραβώνα της κόρης που απέκτησαν μαζί, της Stella Banderas!

Παντρεύεται η κόρη των Banderas- Griffith

H 27χρονη που ασχολείται κι αυτή με την παργωγή ταινιών και τη σκηνοθεσία και στις 24 Σεπτεμβρίου 1996 θα γίνει 28 ετών, γιορτάζοντας φέτος μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.

H Stella που έχει υπάρξει και μοντέλο και σχεδιάστρια, αρραβωνιάστηκε τον Alex Gruszynsk, ο οποίος υπήρξε αγαπημένος της στο σχολείο. Το ζευγάρι ήρθε ξανά κοντά το 2023, μετά τον χωρισμό της Banderas από τον Eli Meyer.

Η 27χρονη μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών από το μονόπετρο και την πρόταση γάμου και έγραψε χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/p/C-3yas5y-GU/

Τον ενθουσιασμό του για τα ευχάριστα νέα δεν έκρυψε ούτε ο μπαμπάς Antonio ο οποίος τόνισε:

«Η κόρη μου παντρεύεται και δεν μπορούμε να είμαστε πιο χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι»!

https://www.instagram.com/p/C-5NWnzsk5I/

Από τη μεριά της, η μαμά Melanie μοιράστηκε κι εκείνη φωτογραφίες του ζευγαριού και έγραψε:

https://www.instagram.com/p/C-5Ov9qp8Fh/

«Εκείνος έκανε πρόταση γονατιστός κι εκείνη είπε ναι! Η Stella και ο Αlex θα παντρευτούν και η ιστορία αγάπης τους ξεκίνησε στο σχολείο, αληθινή και βαθιά αγάπη, συγχαρητήρια αγάπες μου»!

To διαζύγιο των Banderas- Griffith

Αντόνιο Μπαντέρας και η Μέλανι Γκρίφιθ μπορεί να τερμάτισαν τον σχεδόν 20ετή γάμο τους το 2015, αλλά οι έχουν ακόμα μια στενή σχέση - ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την από κοινού ανατροφή της κόρης τους.

«Βγαίνω ακόμα ραντεβού με την κόρη μου κάθε εβδομάδα. Την βγάζω για φαγητό και μπορούμε να μιλήσουμε, να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί. Απλώς προσπαθούμε να κρατάμε δυνατή τη σχέση μας», είχε πει ο ηθοποιός.

Ο Μπαντέρας και ο Γκρίφιθ γνωρίστηκαν όταν έπαιξαν στην κωμωδία «Two Much» το 1995 και τον Μάιο του 1996, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της ταινίας, παντρεύτηκαν στο Λονδίνο. Εκείνο τον Σεπτέμβριο, το ζευγάρι υποδέχτηκε την κόρη του, Στέλλα, στην πατρίδα του πατέρα της, την Ισπανία.

Όταν η Στέλλα ήταν 17 ετών, οι γονείς της ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2015.

https://www.instagram.com/p/BIZDAXagkRT/

«Αποφασίσαμε μετά από σκέψη, να ολοκληρώσουμε τον σχεδόν εικοσάχρονο γάμο μας με αγάπη και φιλικό τρόπο, τιμώντας και σεβόμενοι ο ένας τον άλλον, την οικογένεια και τους φίλους μας και τον όμορφο χρόνο που περάσαμε μαζί», είχε τότε πει το ζευγάρι.

Μετά τον χωρισμό του, το διάσημο ζευγάρι συνέχισε τις οικογενειακές εξόδους.

Τον Μάρτιο του 2023, η Γκρίφιθ μοιράστηκε δύο φωτογραφίες της τριμελούς οικογένειάς τους σε ένα εστιατόριο.

«Περιβάλλοντας τη Στέλλα μας με αγάπη», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα των στιγμιότυπων.

https://www.instagram.com/p/CppuewJrser/

Tα τέσσερα παιδιά της Melanie

Ο Banderas δεν έχει αποκτήσει άλλα παιδιά. Η Griffith από την άλλη, έχει αποκτήσει την κόρη της Ντακότα, από τον πρώτο γάμο της με τον Don Johnson, η οποία τρέφει τεράστια αδυναμία τόσο στη μικρή της αδερφή Stella όσο και στον πατριό της Antonio.

Το 2019, η Ντακότα απένειμε στον Μπαντέρας ένα βραβείο στην τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων του Χόλιγουντ και αποκάλεσε τη Στέλλα «μαγική μικρή αδερφή» κατά τη διάρκεια της ομιλίας της.

«Όταν ήμουν 6 χρονών, η μητέρα μου παντρεύτηκε έναν άντρα που έφερε ένα απίστευτα λαμπρό φως και έναν εντελώς νέο κόσμο δημιουργικότητας και πολιτισμού – και μια εξαιρετικά μαγική μικρή αδερφή στην οικογένειά μας», είπε τότο η Dakota.

https://www.instagram.com/p/C9NXDUYMDaH/

Η Στέλλα έχει επίσης έναν αδερφό, τον Αλεξάντερ Μπάουερ, από τον γάμο της μητέρας της με τον ηθοποιό Στίβεν Μπάουερ, και τον θετό αδερφό του Τζέσι Τζόνσον, θετό γιο της μαμάς της.