Η Dua Lipa έγινε 29 κι αυτά είναι 9 πράγματα που σίγουρα δεν ήξερες γι' αυτήν

Γεωργία Βλαχοπούλου

Η Dua Lipa κλείνει σήμερα τα 29 και το γιόρτασε με το πιο λαμπερό καλοκαιρινό outfit και πολλά ροζ και φούξια μπαλόνια.

Η Dua Lipa που αυτό το καλοκαίρι έκανε ομολογουμένως από τις πιο επιτυχημένες περιοδείες της, έχει σήμερα τα γενέθλιά της και σαν γνήσια «λιονταρίνα» το γιόρτασε σε ένα μέρος κοντά στη φύση - άγνωστο το πού- με εκείνη να θυμίζει βασίλισσα στο κέντρο του.

Στην καρδιά της Dua Lipa υπάρχει πλέον μόνο ο Callum Turner: To matchy matchy look και το φιλί

Η ανάρτηση της Dua Lipa και το λαμπερό outfit

«29!!!! Και η ζωή συνεχίζει να γίνεται καλύτερη! Ευχαριστώ για όλες τις ευχές! Σας αγαπώ», έγραψε η νεαρή pop star στην ανάρτησή της, δημοσιεύοντας διάφορα κλικς της με ένα «μπουκέτο» ροζ και φούξια μπαλόνια, αλλά και το πιο έξυπνα λαμπερό καλοκαιρινό outfit.

Όπως θα είδες από το ποστ της, δεν ξέρουμε αν κάπου εκεί κοντά υπήρχε πισίνα ή θάλασσα, πάντως η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα πορτοκαλί μπικίνι με ένα χρυσό fishnet top που της έδινε την απαραίτητη λάμψη γι' αυτή τη σημαντική μέρα, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα μεγάλο χρυσό κολιέ στο λαιμό.

Η φετινή χρονιά ήταν ανατρεπτική για την Dua Lipa, όχι μόνο όσον αφορά τις live εμφανίσεις της για τις οποίες κανείς πλέον, δεν έχει να σχολιάσει κάτι αρνητικό για τις χορευτικές της ικανότητες, αλλά και για την προσωπική της ζωή αφού μπορεί να χώρισε με τον σκηνοθέτη Romain Gavras, όμως βήκε τον έρωτα ξανά στο πρόσωπο του ηθοποιού Callum Turner.

9 πράγματα που δεν ήξερες για την Dua Lipa

Mε αφορμή τα 29α γενέθλιά της ανακαλύψαμε 9 πράγματα για την Dua Lipa και τα μοιραζόμαστε μαζί σου. Άραγε ήξερες κάποιο από αυτά για την pop star;

1. To όνομά της σημαίνει «αγάπη»

Το ότι η Dua Lipa είναι Αγγλίδα, Αλβανικής καταγωγής το ξέραμε. Το ότι το όνομά της όμως, ήταν πρόταση της γιαγιάς της και σημαίνει «αγάπη» στα Αλβανικά δεν το γνωρίζαμε και μάς φάνηκε πολύ γλυκό.

2. Ξεκίνησε να κάνει μουσικά βίντεο στο YouTube στα 14

Η Dua Lipa ξεκίνησε την καριέρα της στη μουσική, όπως αρκετοί διάσημοι πλέον, καλλιτέχνες ανά τον κόσμο, δημιουργώντας δηλαδή βίντεο με διασκευές τραγουδιών στο κανάλι της στο YouTube όταν ήταν μόλις 14 ετών.

3. Έχει 33 δόντια

Με την πρώτη ματιά ίσως να μην καταλαβαίνει κανείς γιατί αυτό το fact για την Dual Lipa θεωρείται περίεργο, ωστόσο, οι ενήλικες κανονικά πρέπει να έχουν 32 δόντια και η pop star έχει ένα επιπλέον.

4. Πριν ασχοληθεί με τη μουσική ήταν μοντέλο

Κι όμως, για ένα μικρό διάστημα η Dua Lipa ήταν μοντέλο - άκρως λογικό αφού είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα! Ξεκίνησε το μόντελινγκ σε ηλικία 16 ετών, όμως αργότερα αποφάσισε να επικεντρωθεί στη μουσική.

5. Έχει παραπάνω από ένα ρεκόρ Guinness

Η Dua Lipa έχει περισσότερα από ένα ρεκόρ Guinness, συμπεριλαμβανομένου του άλμπουμ με τα περισσότερα streams στο Spotify από γυναίκα καλλιτέχνη για το ομώνυμο ντεμπούτο της, το οποίο έχει πάνω από 11,9 δισεκατομμύρια streams.

Κατέχει επίσης το ρεκόρ των περισσότερων εισιτηρίων που πωλήθηκαν για live συναυλία από σόλο γυναίκα καλλιτέχνη σε ένα μόνο χρόνο, με 284.000 εισιτήρια που πωλήθηκαν κατά την εμφάνισή της στο Rotherhithe του Λονδίνου, στις 27 Νοεμβρίου 2020.

6. Και ο μπαμπάς της είναι τραγουδιστής

Η Dua Lipa προέρχεται από μουσική οικογένεια.

Ο πατέρας της, Dukagjin Lipa, είναι ροκ μουσικός και τραγουδιστής του Κοσοβάρου ροκ συγκροτήματος Oda, ενώ η μητέρα της, Anesa Lipa, εργάζεται στον τουριστικό τομέα.

Μεγαλώνοντας περιτριγυρισμένη από τους ήχους της μουσικής του πατέρα της και κληρονομώντας το πάθος για τις τέχνες, η Dua Lipa αναμφίβολα επηρεάστηκε από το μουσικό υπόβαθρο της οικογένειάς της.

7. Έχει γράψει «ιστορία» στα Brit Awards

Το 2018, η Dua Lipa έγραψε ιστορία στα Brit Awards, καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα σόλο καλλιτέχνης που έλαβε πέντε υποψηφιότητες. Κέρδισε δύο βραβεία εκείνη τη βραδιά, μεταξύ των οποίων η British Female Solo Artist και η British Breakthrough Act.

8. Πήγε στο ίδιο σχολείο με την Amy Whinehouse

Η Dua Lipa πήγε στο Sylvia Young Theatre School στο Λονδίνο, ένα πολύ γνωστό καλλιτεχνικό. Σε αυτό το σχολείο είχαν πάει κι άλλοι επιτυχημένοι καλλιτέχνες σε διάφορους τομείς ψυχαγωγίας, όπως και η Amy Winehouse και η Rita Ora.

9. Υπέγραψε το πρώτο μεγάλο δισκογραφικό της συμβόλαιο στα 18 της

Σε ηλικία 18 ετών, η Dua Lipa είχε την πιο κομβική στιγμή στην καριέρα της, αφού υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική Warner Music. Αυτό το συμβόλαιο σήμανε και την αρχή του ταξιδιού της στη μουσική βιομηχανία ως pop star.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης