Peach blush: 7 ρουζ για να πετύχεις ζουμερά ροδακινί ζυγωματικά σαν της Dua Lipa

Οι πορτοκαλί-ροζ αποχρώσεις φωτίζουν το πρόσωπο και χαρίζουν ένα ξεκούραστο και ανοιχτό βλέμμα.

Το peach δεν είναι απλώς ένα χρώμα. Ενσωματώνει μέσα αισθήματα χαράς, αυθορμητισμού και θετικότητας. Στο μακιγιάζ, το ροδακινί χρώμα έχει τη δυνατότητα να χαρίζει μία απίστευτη ζεστασιά που αγκαλιάζει και κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Πορτοκαλί-ροζ σκιές, peachy lip gloss και ζουμερά ροδακινί ζυγωματικά χαρίζουν μία νεανική και φρέσκια όψη στην επιδερμίδα που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο χρώμα. Βέβαια, το πιο δημοφιλές προϊόν είναι το ρουζ. Γιατί; Γιατί έχει τη δυνατότητα με μία και μόνο κίνηση να φωτίζει το πρόσωπο και να χαρίζει ένα ξεκούραστο και ανοιχτό βλέμμα.

https://www.instagram.com/p/C6zO9A-o9Nh/

Είσαι καστανή και θες να γίνεις ξανθιά; Το «Bronde» είναι το χρώμα που θα λατρέψεις

Ρουζ σε γλυκές, απαλές ροδακινί αποχρώσεις θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο ζουμερά ζυγωματικά που θα μοιάζουν με λαχταριστά ροδάκινα. Το ροδακινί είναι ένα χρώμα που πηγαίνει σε όλες τις επιδερμίδες από τις πιο σκούρες μέχρι τις πιο ανοιχτόχρωμες. Ωστόσο, αν θες να πετύχεις ένα glow εφέ, επίλεξε ένα ροδακινί ρουζ σε υγρή μορφή. Τα υγρά ρουζ απλώνονται πολύ πιο εύκολα από τα ρουζ σε σκόνη, χαρίζοντας μία μοναδική, φυσική λάμψη. Επίσης, τα συστατικά που διαθέτουν κρατούν την επιδερμίδα, ενυδατωμένη για ώρες!

Πώς θα πετύχεις τα ροδακινί ζυγωματικά της Dua Lipa

443858365_1208468643469112_3535873908843913192_n.jpg

@dualipa

Δεν είναι τυχαίο που πολλές celebrities επιλέγουν στην καθημερινότητά τους το peach makeup look. Η νεαρή τραγουδίστρια, Dua Lipa, πριν λίγες ημέρες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με ένα λαμπερό μακιγιάζ με ροδακινί αποχρώσεις. Πιο συγκεκριμένα, τα ζυγωματικά και τα χείλη της είχαν πορτοκαλί-ροζ υποτόνους, οι οποίοι ταίριαζαν τέλεια με τη σταρένια επιδερμίδα της.

443900931_729350999276065_8849796610222497824_n.jpg

@dualipa

Όπως θα δεις στη φωτογραφία, τα χρώματα που αντανακλούν από το πρόσωπό της, έχουν τις ίδιες ακριβώς αποχρώσεις με τα χρώματα που «πλημμυρίζουν» τη θάλασσα και τον ουρανό κατά τη διάρκεια της δύσης του ήλιου, τους μήνες του καλοκαιριού.

Στην αγορά υπάρχουν δεκάδες ρουζ με τα οποία μπορείς να πετύχεις εύκολα και γρήγορα τα peachy ζυγωματικά της Dua Lipa. Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα καλύτερα ρουζ που αγαπάμε να χρησιμοποιούμε ξανά και ξανά τα οποία χαρίζουν το απόλυτο ροδακινί χρώμα. Εμείς τα θέλουμε όλα. Ρίξε μία ματιά...

4 εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα για να είσαι stylish όλο το καλοκαίρι