Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έγινε ξανθιά λίγο πριν το τηλεοπτικό reunion με τον Μανούσο Μανουσάκη

Κατερίνα Μπούσιου
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έγινε ξανθιά λίγο πριν το τηλεοπτικό reunion με τον Μανούσο Μανουσάκη

27 χρόνια μετά τους Ψίθυρους Καρδιάς, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ξανασυντά στο «Δίχτυ» τον σκηνοθέτη που άλλαξε την καριέρα της. 

Είναι ήδη τάση στο εξωτερικό, αλλά στην Ελλάδα έγινε και ανάγκη, η δημιουργία μίνι σειρών, που προκαλούν ευκολότερα το ενδιαφέρον του κοινού. Που δεν αναγκάζονται να πλατιάσουν τόσο πολύ και να γίνουν αδιάφορες, προκειμένου να εξαντλήσουν τη σεζόν. Φέτος θα τις δούμε. Και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία από αυτές.

Το συγκινητικό είναι πως θα κάνει ένα σημαντικό reunion από την εποχή των Ψίθυρων Καρδιάς, 27 χρόνια πριν και το ανατρεπτικό είναι, πως θα δούμε και μία μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της.

https://www.instagram.com/p/C0Wb0dCoW0R/

Τέλος στο καρέ, «ναι» στην ξανθιά Αντιγόνη Μακρή

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έζησε στιγμές τηλεοπτικής δόξας, που ελάχιστες συναδέλφισσές της, αντίστοιχα κατάφεραν. Την εποχή που εκείνη ξεκινούσε ως νεαρή ηθοποιός στο επάγγελμα, βρέθηκε στον δρόμο της ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, ο μέντοράς της στους Ψίθυρους Καρδιάς. Ο ρόλος της ως Ερατώ απογείωσε την καριέρα της, αν και στη συνέχεια η δημοσιότητα τη φόβισε όπως και η ίδια έχει δηλώσει: «Ήταν μεγάλο σοκ η αναγνωρισιμότητα και αποτραβήχτηκα».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Φάνης Μουρατίδης: Οι έφηβοι γιοι τους και οι αποκαλύψεις της ηθοποιού

Παρόλο που συνέχισε να κάνει καριέρα στην τηλεόραση, δεν ξανασυναντήθηκε ποτέ επαγγελματικά με τον Μανουσάκη. Φέτος ήταν η κατάλληλη στιγμή και 27 χρόνια μετά συναντιούνται στη σειρά «Το Δίχτυ». Είναι η νέα αστυνομική σειρά των 6 επεισοδίων για την ΕΡΤ.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους θα υποδυθεί έναν ιδιαίτερο ρόλο, την αδέκαστη και πανέξυπνη υποδιευθύντρια της αστυνομικής διεύθυνσης Αττικής. Στο γραφείο της, φτάνουν οι δύσκολες υποθέσεις, τα εγκλήματα που δύσκολα κάποιοι άλλοι μπορούν να διαλευκάνουν. Στο πλευρό της θα έχει τον Θοδωρή Αθερίδη ως πολύτιμο συνεργάτη και υπαστυνόμο. Αυτή τη φορά θα δούμε τον ηθοποιό σε έναν δραματικό και όχι κωμικό ρόλο.

todixty.jpg

Ο Ορέστης Τζιόβας, η Φιόνα Γεωργιάδη, η Κατερίνα Κρανίδη και ο Σπύρος Μαραγκουδάκης, συμπληρώνουν την ομάδα της.

todixty_neaseira.jpg

Η ηθοποιός στα πρώτα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα των επεισοδίων που έγιναν μέσα στο καλοκαίρι σε διάφορα σημεία της Αθήνας, εμφανίστηκε και με αλλαγμένη κουπ. Πλέον τα μαλλιά της είναι πιο μακριά και πιο ξανθά. Η αλήθεια είναι πως την είχαμε συνηθίσει για πολλά χρόνια με το χαρακτηριστικό της μαύρο καρέ και η αλλαγή μας εντυπωσίασε.

Βέβαια την έχουμε δει και με το χαρακτηριστικό pixie cut στυλ της, το οποίο διατήρησε για πολλά χρόνια και μέχρι την πρώτη σεζόν στην θεατρική παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου».

https://www.instagram.com/p/CkaoETCIig4/

Δες εδώ και μερικές ακόμη αλλαγές που έχει κάνει η ηθοποιός στο look της.

Reunion Ψίθυρων Καρδιάς, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, είχε κάνει πριν από δύο χρόνια και με τον Απόστολο Γκλέτσο, σε ένα πολύ συγκινητικό στιγμιότυπο, για την εκπομπή του Φοίβου Δεληβοριά «Τα Νούμερα». Τότε είχε γράψει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της: «Ο χρόνος περνάει. Δεν γίνεται αλλιώς Άλλοτε αργά αλλοτε γρήγορα. Περνάει και αφήνει πίσω του σημάδια. Κάποια σημάδια φαίνονται κάποια όχι.Αυτα τα σημάδια είναι η απόδειξη της ζωής μας.Η απόδειξη ότι υπάρχουμε.
Καλοδεχουμενη λοιπόν η επόμενη περιστροφή γύρω από τον Ήλιο».

https://www.instagram.com/p/Cm1zl-dIgts/