Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Οι λεπτομέρειες που «πρόδωσαν» τον γάμο τους στην Κρήτη

Κατερίνα Μπούσιου
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Οι λεπτομέρειες που «πρόδωσαν» τον γάμο τους στην Κρήτη

Ο πρόγαμος στο Σφηνάρι και η δίχρονη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν που καταλήγει στον γάμο τους. 

Εδώ και αρκετές μέρες κυκλοφορούσε η φήμη για τον επικείμενο γάμο της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του μουσικού και πρώην φιναλίστ του Nomads, Γρηγόρη Μόργκαν. Είναι πια προφανές πως σε λίγα 24ωρα, το ζευγάρι θα ενώσει τη ζωή του στα Χανιά της Κρήτης, εκεί που γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι πριν από 2 χρόνια.

Παρόλο που κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τον γάμο τους, τα φωτογραφικά στιγμιότυπα των τελευταίων ημερών και ωρών «πρόδωσαν» τα ευχάριστα.

Το δαχτυλίδι αρραβώνων και το κρητικό γλέντι στο Σφηνάρι πριν τον γάμο τους

Οι φήμες για τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του εδώ και 2 χρόνια συντρόφου της Γρηγόρη Μόργκαν, είχαν ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες. Χαρακτηριστική ήταν και η αναφορά του δημοσιογράφου Ισίδωρου Φίκαρη στην εκπομπή Summer's Cool στον ΣΚΑΙ με αφορμή ένα ρομαντικό story που δημοσίευσε η Ευρυδίκη από τις διακοπές τους στα Χανιά: «Το έχουμε ξανακούσει στις αρχές του καλοκαιριού και τώρα έχουν φουντώσει και πάλι οι φήμες που θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν να επισημοποιούν τη σχέση τους το επόμενο διάστημα. Και μάλιστα, μας ήρθαν πληροφορίες ότι τα έχουν «κλείσει» όλα και ότι όλα είναι έτοιμα και οι φίλοι τους το ξέρουν. Δε γνωρίζουμε περισσότερα, ούτε θέλουμε να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Να είναι καλά».

Eυρυδίκη Βαλαβάνη: Οι φήμες για επισημοποίηση της σχέσης της με τον Μόργκαν και η αλλαγή στα social

Αυτοί λοιπόν οι στενοί φίλοι του ζευγαριού - και είναι αρκετοί - βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες σύσσωμοι και σύσσωμες, στα Χανιά της Κρήτης. Και επειδή το ερευνήσαμε αναλυτικά, όλοι και όλες έχουν βάλει τα ίδια ακριβώς στιγμιότυπα που δημοσίευσε τόσο η Ευρυδίκη, όσο και ο Γρηγόρης. Καταρχάς μία φωτογραφία από την παραλία στο Σφηνάρι Χανιών.

valavani_iliovasilema.png

Και ένα δεύτερο στιγμιότυπο από τους παραδοσιακούς οργανοπαίκτες που είχαν στο τραπέζι τους, δείχνοντας πως η παρέα έκανε ένα μικρό κρητικό γλέντι. Μήπως ήταν ο πρόγαμος, όπως τον ονομάζουν στο νησί; Η παρουσιάστρια είχε κάνει μάλιστα και το σχετικό tag με τους περισσότερους φίλους τους.

valavani_glenti.png

Η Ευρυδίκη είχε μία γενικότερη εξωστρέφεια το φετινό καλοκαίρι και μας «χάρισε» στιγμιότυπα με τον σύντροφό της από τις διακοπές τους. Κάτι που η ίδια δε συνήθιζε να κάνει. Είχε δικαιολογήσει πριν από μερικούς μήνες με δήλωσή της αυτή την απόφαση για την προσωπική της ζωή: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη και δε μιλάω για τη νέα μου σχέση. Μεγαλώνοντας θέλω να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι δεν θα ανεβάσω φωτογραφία με τον Γρηγόρη αλλά θα θέλω να το κάνω πιο προστατευμένα».

Τότε είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο ενός γάμου: «Πιο παλιά είχα τον γάμο στο μυαλό μου, τώρα έχω φτάσει σε μία ηλικία που λέω ή θα γίνει ή δεν θα γίνει ποτέ. Το έχω βγάλει από το μυαλό μου».

Για το πότε είχε γίνει η πρόταση γάμου, φυσικά δεν μας είχε αποκαλύψει τίποτε. Ή μήπως μας το «έδειξε» με τον τρόπο της; Με ένα βίντεο όπου χορεύει σε μία παραλία, στις 13 Μαΐου, μία μέρα πριν την ημέρα των γενεθλίων της, με μουσική υπόκρουση το τραγούδι της Μαρίνας Σπανού «Ταχίδι χωρίς επιστροφή» και τη λεζάντα «Είσαι ταξίδι χωρίς επιστροφή». Ξεκάθαρη αφιέρωση στον Γρηγόρη της.

Με μία πιο προσεκτική ματιά φαίνεται και ένα δαχτυλίδι που εικάζουμε ότι είναι η βέρα της.

valavanidaxtilidi.png

Υπάρχει και μία ακόμη πληροφορία - φημολογία, πως είχε κάνει ήδη ένα μικρό πάρτι μέσα στο καλοκαίρι με τις φίλες της που λειτούργησε ως ένα πρόωρο bachelorette. Πολλά μέλη αυτής της παρέας είναι μαζί της τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη. Κάτι που ενισχύει την είδηση πως είναι θέμα ολίγων ημερών αυτός ο γάμος. Η Ευρυδίκη είχε κάνει ένα post στις 21 Ιουλίου από τον Θεολόγο, με όλες τις κολλητές της. Μπορεί να είναι και σύμπτωση, μπορεί όμως και όχι.

https://www.instagram.com/p/C9sYfPlsTc0/

Προς το παρόν στην Κρήτη δεν έχουν φτάσει ακόμη τα μέλη της τηλεοπτικής ομάδας της εκπομπής «Ακόμη δεν είδες τίποτε» του Mega, στην οποία θα συνεχίσει να είναι και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν η Ευρυδίκη.

Η ίδια ανακοίνωσε πριν από δύο ημέρες πως από τον Σεπτέμβριο θα ενταχθεί στο team του ραδιοφωνικού σταθμού Kiss Fm, με καθημερινή εκπομπή από τις 10.00 έως τις 12.00 το μεσημέρι.

https://www.instagram.com/reel/C-5cluVC8Gu/