Ο Justin Bieber & η Hailey Bieber έγιναν για πρώτη φορά γονείς: Aυτό θα είναι το όνομα του γιου τoυς

Ο Justin Bieber & η Hailey Bieber έγιναν για πρώτη φορά γονείς: Aυτό θα είναι το όνομα του γιου τoυς

Ο Baby Bieber βρίσκεται ανάμεσά μας!

Η Hailey Bieber και ο Justin Bieber έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο θα ονομάσουν Jack Blues Bieber.

Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο εδώ και έξι χρόνια, ανακοίνωσε τη γέννηση του γιου τους με μια ανάρτηση στο Instagram το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Justin μοιράστηκε μια φωτογραφία της Hailey να κρατά το πόδι του μωρού της και έγραψε στη λεζάντα:

"ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΠΙΤΙ JACK BLUES BIEBER 🐻"

https://www.instagram.com/p/C_CV7GLJBA3/

Η Hailey δημοσίευσε ξανά τη δημοσίευση του Τζάστιν στην ιστορία της στο Instagram, προσθέτοντας ένα emoji με αρκουδάκι και μπλε καρδιά.

Σε αντίθεση με τους Bennifer υπάρχουν 5 ζευγάρια που έδωσαν δεύτερη ευκαιρία και είναι ακόμα μαζί

Η 27χρονη ανακοίνωσε τον ερχομό του μικρού της με μια ανάρτηση στο Instagram στις 9 Μαΐου. Ο εκπρόσωπος της επιβεβαίωσε την είδηση ​​στο USA TODAY και πρόσθεσε ότι ήταν "λίγο περισσότερο από έξι μηνών" έγκυος εκείνη την εποχή.

Η ίδια αναφέρθηκε στην καθυστέρηση της ανακοίνωσής της στο καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού W τον Ιούλιο

«Δεν είχα κοιλιά, πραγματικά, μέχρι που ήμουν έξι μηνών έγκυος, όταν το ανακοίνωσα», είπε. «Μπορούσα να φοράω μεγάλα σακάκια και άλλα».

https://www.instagram.com/p/C-DXp8vJe1A/

Η ίδια μάλιστα είχε πει:

«Μάλλον θα μπορούσα να το είχα κρύψει μέχρι το τέλος, αλλά δεν απόλαυσα το άγχος του ότι δεν μπορούσα να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου εξωτερικά. Ένιωσα ότι έκρυβα αυτό το μεγάλο μυστικό και δεν ένιωθα καλά, ήθελα την ελευθερία να βγω έξω και να ζήσω τη ζωή μου».

Η Hailey Bieber και ο τραγουδιστής των "Peaches", δήλωναν από την αρχή ευτυχισμένοι, αν και αποκάλυψε ότι η εγκυμοσύνη προκάλεσε κάποια έντονα συναισθήματα για τη σχέση τους.

«Στην αρχή (της εγκυμοσύνης), ήταν πολύ συναισθηματικό για μένα. Όπως, "αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο τόσο πολύ. Πώς μπορώ να φέρω κάποιον άλλο σε αυτό τον κόσμο; Προσπαθώ να απολαύσω αυτές τις μέρες που είμαστε ο Justin κι εγώ, μόνο οι δυο μας».

biebers.jpg

Η πρώτη γνωριμία του ζευγαριού

Η Hailey Bieber, που είναι η κόρη του Stephen Baldwin και ανιψιά του Alec Baldwin, είχε πει στο GQ τον Οκτώβριο ότι συνάντησε για πρώτη φορά τον Justin Bieber, όταν ήταν 15 ετών, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης το 2009 στην εκπομπή "Today" και ήταν θαυμάστριά του.

Πολύ αργότερα έγιναν το ζευγάρι και αρραβωνιάστηκαν πριν παντρευτούν τον Σεπτέμβριο του 2018.

https://www.instagram.com/p/C6wlW3WPoK2/

Σε μια ανάρτηση του στο Instagram το 2019, ο Justin είχε πει μάλιστα ότι θέλει να γίνει πατέρας.

«Τελειώνει με εμάς»: Κακή σχέση και διχόνοια μεταξύ Blake Lively - Justin Baldoni. Ποιος ο λόγος;

Ο τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αυτή την περίοδο είμαι πολύ επικεντρωμένος στην επιδιόρθωση ορισμένων προβλημάτων που έχω όπως οι περισσότεροι από εμάς, δεν θελω να καταρρεύσω, ώστε να μπορέσω να διατηρήσω τον γάμο μου και να γίνω ο πατέρας που θέλω. είναι.»