Ο λόγος που η Ιωάννα Τούνη θέλει να πηγαίνει ο γιος της παιδικό σταθμό Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο λόγος που η Ιωάννα Τούνη θέλει να πηγαίνει ο γιος της παιδικό σταθμό Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η Ιωάννα Τούνη είχε εκφράσει πολλές φορές την ανησυχία της και τους προβληματισμούς της σχετικά με κάποια θέματα για το μεγάλωμα του παιδιού της.

Η Ιωάννα Τούνη έχει δείξει ότι παρά την έντονη καθημερινότητα της την οποία μοιράζεται μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης θέλει να είναι και μια καλή μαμά για τον μικρό της Πάρη.

Η γνωστή Ιnfuencer είχε εκφράσει πολλές φορές την ανησυχία της και τους προβληματισμούς της σχετικά με κάποια θέματα για το μεγάλωμα του παιδιού της καθώς όπως είναι λογικό ως πρώτη φορά μαμά κάποια πράγματα δεν τα έχει ξαναζήσει.

Μάλιστα πολύ συχνά προσπαθεί να παίρνει και τη βοήθεια του κόσμου σε αυτό κάνοντας κάποια Q&A για να πάρει γνώμες ή κάποιες πληροφορίες από τους followers της με τους οποίους διατηρεί μια πολύ καλή σχέση.

Κάτι ανάλογο έκανε και αυτή τη φορά αφού ρώτησε του διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram ποιο είναι ο καλύτερος παιδικός σταθμός σε Αθήνα αλλά και σε Θεσσαλονίκη. Όπως είναι λογικό ο μικρός Πάρης μεγαλώνει και ξεκινά ένα νέο στάδιο για εκείνον και τη μητέρα του.

Λίγες μέρες αφότου έδειξε τα φυσικά της μαλλιά, η Ιωάννα Τούνη εμφανίστηκε στη Μύκονο εντελώς αλλιώς

Μάλιστα η Ιωάννα Τούνη έγραψε χαρακτηριστικά στα stories της

«Θεσσαλονικιές μανούλες μου θέλω βοήθεια! Ψάχνω για τον Πάρη καλό βρεφικό σταθμό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης»

455965234_1591530178093562_3199464070506100866_n-(1).jpg

Ωστόσο στο story της εξήγησε ότι αν και ψάχνει βρεφικό σταθμό για τον γιο της Θεσσαλονίκη σκέφτεται να τον γράψει και στην Αθήνα αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και λόγω του Δημήτρη Αλεξάνδρου την επισκέπτεται σε πολύ συχνή βάση.

Έτσι μιας και σε λιγότερο από μήνα ανοίγουν τα σχολεία και τα νήπια η Ιωάννα Τούνη ξεκινά την έρευνα για να αποφασίσει το καλύτερο δυνατό για τον μικρό της Πάρη.

Mιλώντας για τις θυσίες που κάνει για την οικογένειά της η Τούνη είχε πει:

«Η οικογένεια είναι για μένα κάτι που αξίζει κάθε ταλαιπωρία, αλλά είναι κάτι που πρέπει να δουλεύεις καθημερινά. Ο Δημήτρης είναι χαζομπαμπάς. Δεν έχω βοήθεια από κάποια γυναίκα. Η μαμά μου έχει φύγει από τη ζωή, και η μαμά του Δημήτρη είναι στην Πάτρα. Στη Θεσσαλονίκη έχω τη θεία μου, οπότε όταν είμαι πάνω και χρειάζομαι βοήθεια, με βοηθάει».

Για την μητρότητα η Ιωάννα είχε τονίσει:

«Είναι συγκλονιστική η μητρότητα. Έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Απαιτεί πολλή ενέργεια, αλλά είναι το καλύτερο συναίσθημα του κόσμου. Είμαστε αυτοκολλητάκια…

Το παιδί δεν ήταν κάτι που επιδιώκαμε σε εκείνη τη φάση. Ήρθε ξαφνικά. Ήταν μια πολύ μεταβατική περίοδος για μένα, ήταν λίγο αφότου είχε φύγει η μανούλα μου.

Ήταν μεγάλη η αντίθεση, φεύγει μια ζωή και έρχεται μια νέα. Όταν έφυγε από τη ζωή η μανούλα μου, έλεγα ότι θέλω μια οικογένεια, να μην είμαι μόνη και ξαφνικά ήρθε το μωρό».

https://www.instagram.com/p/C3azHJLIAZz/

Για τον γιο της Πάρη, η Τούνη είχε πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ήμουν σίγουρη ότι περίμενα κορίτσι. Μόνο που δεν έκλαψα στο gender reveal. Ο Δημήτρης πέταξε από τη χαρά του. Αλλά τώρα, με τον γιο μου πεθαίνω, είναι ο άντρας της ζωής μου, δεν το συζητώ. Είμαι τόσο χαρούμενη που έχω ένα τόσο υγιές μωράκι. νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Επειδή ήμουν μοναχοπαίδι και σκεφτόμουν ότι ήθελα ένα αδελφάκι, σκέφτομαι ότι θα ήθελα ο Πάρης να έχει αδέλφια, αλλά προς το παρών έχω τόσες υποχρεώσεις που δεν προλαβαίνω. Όταν μεγαλώσει και γίνει λίγο πιο αυτόνομος».

Ενώ για το πόσο επηρεάστηκε η σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τη γέννηση του γιου τους, έχει εξηγήσει:

«Είναι λάθος σαν σκέψη να λες ότι θα κάνεις ένα παιδί για να έρθεις κοντά με τον άλλον. Μπαίνουν πολλά εμπόδια σε ένα ζευγάρι όταν έρχεται ένα παιδί. Έχουμε κάνει με τον Δημήτρη couple therapy, όλες οι ισορροπίες διαταράσσονται. Δεν είναι ταμπού να απευθυνόμαστε σε κάποιον ειδικό. Πρέπει να ζητάμε βοήθεια, όχι μόνο ως ζευγάρι αλλά και σαν μονάδες».