Η αλλαγή που έκανε η Καίτη Γαρμπή στα μαλλιά της είναι αυτή που σκεφτόμαστε πολλές να κάνουμε

Η αλλαγή που έκανε η Καίτη Γαρμπή στα μαλλιά της είναι αυτή που σκεφτόμαστε πολλές να κάνουμε

Η Καίτη Γαρμπή αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνιση της και πόζαρε άβαφη χωρίς αυτό να αφαιρεί κάτι από την ομορφιά της.

Μπορεί η Καίτη Γαρμπή να μην κάνει ακραίες αλλαγές στην εμφάνισή της αλλά πάντα ασχολείται με αυτή.

Έτσι έκανε και τώρα, αφού έβαψε τα μαλλιά της σε ένα ανοιχτό καστανό χρώμα το οποίο της πάει πολύ. Η τραγουδίστρια συνηθίζει να παίζει με τόνους του καστανού από πιο ζεστούς όπως το σκούρο κόκκινο που τα είχε τον χειμώνα έως το πιο ανοιχτό καστανό σαντρέ που αποφάσισε να τα κάνει τώρα.

Ο Δημήτρης Σχοινάς «τρολάρει» την ελληνίδα μάνα από τον πιο cool χώρο του σπιτιού του

Η Καίτη Γαρμπή λοιπόν, αφού ανανέωσε το look της στον αγαπημένο κομμωτή πολλών διάσημων, τον Νικόλα Βιλλιώτη, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και μοιράστηκε τα αποτελέσματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας στη λεζάντα:

«Βαμμένα καστανά μαλλιά!».

Δες τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Καίτη Γαρμπή:

https://www.instagram.com/p/C_DNgTwAzyD/

Μάλιστα στο πλάνο φαίνεται πως είναι τελείως άβαφη χωρίς αυτό να αφαιρεί κάτι από την ομορφιά της.

Η αποκάλυψη της Καίτης Γαρμπή για τη Eurovision το 1993 στο ΤikTok

Η αλλαγή αυτή ήρθε μια περίοδο που η δημοφιλής τραγουδίστρια ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εμφανίσεις μαζί με τον Γιώργο Λιβάνη και τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά.

Η τραγουδίστρια αγαπά τη φυσικότητα και γι' αυτό εμφανίζεται πολύ συχνά χωρίς μακιγιάζ

Η Καίτη Γαρμπή είναι πολύ ενεργή στα social media, δημοσιεύοντας συχνά τόσο στιγμές από την καθημερινότητά της, όσο και την άποψή της για θέματα της επικαιρότητας.

Η ίδια χαιρέτησε τους διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία της στην οποία ήταν τελείως φυσική, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/CvKkW6csflt/

Οι followers της ενθουσιάστηκαν και τα σχόλια ήταν κάτι παραπάνω από θετικά, αφού είπαν πως η τραγουδίστρια είναι ακόμα πιο όμορφη άβαφη. Άλλωστε, με αυτό το χρώμα ματιών δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω για να αναδειχθεί.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε αμακιγιάριστη στο προφίλ της στο Instagram. Σχεδόν όλες τις φορές που δημοσιεύει κάποιο στιγμιότυπο από την καθημερινότητά της ή με τους άντρες της ζωής της η τραγουδίστρια προτιμάει να έχει ένα πιο φυσικό look τόσο όσον αφορά στο μακιγιάζ της όσο και στα μαλλιά της.

Το πιο απρόσμενο glam manicure για το καλοκαίρι

Η Καίτη Γαρμπή είναι μια καλλιτέχνης της εποχής της και δεν θα μπορούσε να μην έχει το πιο galm χρώμα στα νύχια για το καλοκαίρι. Η ίδια επέλεξε μια ασημί μεταλλική απόχρωση, η οποία στη φωτογραφία που δημοσίευσε πήγαινε τέλεια με το καπέλο της, από τη συλλογή που έχει στο προσωπικό της site με είδη δώρων.

kaitigarbi_361131076_953091576181482_5284575225625746195_n.jpg