H πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ben Affleck μαζί με τα παιδιά του μετά το διαζύγιο με την JLo

H πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ben Affleck μαζί με τα παιδιά του μετά το διαζύγιο με την JLo

O ηθοποιός ήταν καλά και χαρούμενος καθώς έπαιρνε τα δύο μικρότερα παιδιά του, τη Seraphina και τον Samuel, για παγωτό στο Λος Άντζελες την Παρασκευή το βράδυ.

Ο Βen Affleck φαίνεται να είναι ήρεμος και να περνά ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του με εκδρομές και βόλτες μετά την αίτηση διαζυγίου από την Jennifer Lopez

O ηθοποιός ήταν καλά και χαρούμενος καθώς έπαιρνε τα δύο μικρότερα παιδιά του, τη Seraphina και τον Samuel, για παγωτό στο Λος Άντζελες την Παρασκευή το βράδυ.

Ο σταρ του «Good Will Hunting» φορούσε ένα χακί πουκάμισο με ένα πράσινο τοπ που συνδύασε με ασπρόμαυρα αθλητικά παπούτσια. Τα παιδιά του μεγαλώνει με την πρώην σύζυγό του Jennifer Garner ήταν και αυτά χαρούμενα δίπλα στον πατέρα τους ντυμένα πιο casual.

Η οδύνη της Jlo μετά τον χωρισμό του 2003: «Ένιωθα πως θα πεθάνω, ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση»

Η Seraphina επέλεξε ένα σορτς cargo και ένα μεγάλο γκρι πουλόβερ που έγραφε "Farm Camp" σε πράσινο τύπωμα, ενώ ο Samuel φόρεσε γκρι ιδρώτες και ένα μπλε γραφικό μπλουζάκι.

Η βραδινή έξοδος της Παρασκευής του ηθοποιού ήταν έντονη αντίθεση με όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες μετά το διαζύγιο. Μάλιστα άλλη μία εμφάνιση 'ήταν το βράδυ της Πέμπτης, όταν εντοπίστηκε να πηγαίνει την κόρη του στον κινηματογράφο με μερικούς φίλους. Φαινόταν να είναι ελαφρώς αφηρημένος εκείνη τη στιγμή και φωτογραφήθηκε να προσέχει το τηλέφωνό του.

Και οι δύο εξορμήσεις του στο Λος Άντζελες αυτή την εβδομάδα έγιναν μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου από την εν διαστάσει σύζυγό του, Jennifer Lopez στη δεύτερη επέτειο της γαμήλιας τελετής τους στη Τζόρτζια.

Μάλιστα η Jennifer Lopez και ο Βen Affleck μπορεί να μην δεν παιδιά μαζί, ωστόσο είχαν καλές σχέσεις μεταξύ τους και τα πέντε παιδιά τους. Εκτός από τη Seraphina και τον Samuel, ο Affleck έχε και μια 18χρονη κόρη, τη Violet.

Σύμφωνα με μια πηγή του Page Six, η 55χρονη τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση εκείνη την μέρα συμβολικά, αφού είχε προσπαθήσει να σώσει τον γάμο της, αλλά ο Affleck, δεν εξέφρασε κανένα ενδιαφέρον να το κάνει. «Η ίδια έδωσε σε αυτό όλα όσα είχε. όλη της την καρδιά», είπε το Σάββατο άτομο από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας. «Θα είχε κάνει τα πάντα για να λειτουργήσει αυτό. Ανοίχθηκε σε κριτική, γελοιοποίηση και αμέτρητους αρνητές που της είπαν ότι αυτή ήταν μια κακή ιδέα, ότι ήταν καταδικασμένη, ότι υπήρχε λόγος που δεν λειτούργησε την πρώτη φορά».

Μάλιστα από τον Μάιο ότι ο σταρ του «Argo» ήταν έτοιμος να προχωρήσει στο διαζύγιο, αποφασίζοντας ότι ο ρομαντισμός τους ήταν καταδικασμένος.

lopez1.webp

Αλλάζει το επώνυμό της η JLo: η αιτία χωρισμού στην αίτηση διαζυγίου αποκαλύφθηκε

Η Jennifer Lopez ζητά να αλλάξει το επώνυμό της εν μέσω διαζυγίου με τον Ben Affleck κι αυτή είναι μόνο η αρχή απ’ όσα μαθαίνουμε για την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η τραγουδίστρια. Πώς θα αλλάξει το επίθετο της Jennifer Lopez και ποια είναι η αιτία χωρισμού, σύμφωνα με την κατάθεση που έκανε;

Οι Bennifer αποτελούν παρελθόν. Η Λατίνα σταρ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου σε μια σημαδιακή μέρα, ανήμερα της δεύτερης επετείου γάμου της με τον Ben. Το ζευγάρι γράφει και επίσημα το δικό του φινάλε στην ιστορία αγάπης του, αν και ουσιαστικά είχε χωρίσει ήδη από τον Απρίλιο.

Στην αίτηση διαζυγίου της Jennifer Lopez στις 20 Αυγούστου από τον Ben Affleck, η τραγουδίστρια ζήτησε από το δικαστήριο μεταξύ άλλων να επαναφέρει το προηγούμενο όνομά της. Τα χαρτιά της περιγράφουν λεπτομερώς αυτό το συγκεκριμένο αίτημα.

Η JLo - ή όπως είναι σήμερα νομικά γνωστή, Jennifer Lynn Affleck - ζήτησε επίσημα να αποκατασταθεί το όνομά της σε Jennifer Lynn Lopez, σύμφωνα με το E! News. Αυτό, λοιπόν, θα είναι και νομικά πλέον το επίθετο της Jennifer Lopez, αν το δικαστήριο δεχτεί την αίτησή της.

Bennifer 2.0: 5 αλήθειες για το διαζύγιο, το προγαμιαίο συμβόλαιο και την αληθινή αιτία χωρισμού

Η επίσημη αιτία χωρισμού και όσα ζήτησε η JLo μέσα από το διαζύγιο που κατέθεσε

Η κατάθεση της JLo - η οποία ήρθε ακριβώς δύο χρόνια μετά τον γάμο τους στη Georgia - αναφέρει «αγεφύρωτες διαφορές» ως αιτία του χωρισμού.

Στα έγγραφα που κατέθεσε η 55χρονη Λατίνα σταρ δεν αναφέρεται να είχαν προγαμιαίο συμβόλαιο με τον Ben Affleck, σύμφωνα με το οποίο θα χώριζαν και την περιουσία που απέκτησαν όσο ήταν παντρεμένοι. Πώς τους επηρεάζει αυτό και τι ζήτησε η JLo από το δικαστήριο;

Εκτός από την αλλαγή ονόματος, η τραγουδίστρια ζήτησε από την πολιτεία να αρνηθεί τόσο σε εκείνη όσο και στον Ben τη δυνατότητα να εισπράξουν συζυγική υποστήριξη. Το ζευγάρι, σύμφωνα με πηγή του NBC News από το περιβάλλον της Lopez, δεν είχε προγαμιαίο συμβόλαιο, πράγμα που σημαίνει ότι τα χρήματα που απέκτησαν από τον Ιούλιο του 2022 που παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας θεωρούνται κοινή περιουσία.

Η οδύνη της Jlo μετά τον χωρισμό του 2003: «Ένιωθα πως θα πεθάνω, ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση»

Σύμφωνα με το People, στην αίτηση διαζυγίου αναγράφεται μεταξύ άλλων «Η ακριβής φύση και έκταση των περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων της χωριστής περιουσίας είναι άγνωστη στην αιτούσα προς το παρόν. Η αιτούσα επιφυλάσσεται του δικαιώματος να τροποποιήσει την παρούσα αίτηση όταν αυτή εξακριβωθεί».

bennifer.jpg

Με άλλα λόγια, η ίδια και ο Ben δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι δικαιούται και θα πάρει ο καθένας από τα κοινά περιουσιακά τους στοιχεία.

Αυτό είναι το τέταρτο διαζύγιο της JLo. Η ίδια ήταν παντρεμένη για έναν χρόνο με τον Ojani Noa το 1997. Στη συνέχεια έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον γάμο και παντρεύτηκε τον Cris Judd. Ο γάμος τους διήρκησε από το 2001 έως το 2003. Το 2004 επέλεξε τον Marc Anthony για σύζυγό της. Έμειναν παντρεμένοι για δέκα χρόνια και μαζί απέκτησαν τα δύο δίδυμα παιδιά τους.

Πριν τον Marc Anthony, η τραγουδίστρια είχε σχέση με τον Ben Affleck, με τον οποίο παντρεύτηκε είκοσι χρόνια μετά, δίνοντας μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους. Μπορεί αυτή να ναυάγησε, όμως η Jennifer Lopez δεν επεδίωξε όλο αυτό το διάστημα που είναι χώρια να απομακρυνθεί από τον Ben. Αντιθέτως, η ίδια κρατά μια αρκετά καλή και στενή σχέση με τα παιδιά του, με τα οποία επιθυμεί να περνάει χρόνο μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία.