Η οδύνη της Jlo μετά τον χωρισμό του 2003: «Ένιωθα πως θα πεθάνω, ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση»

Πατούλια Κατερίνα
Η οδύνη της Jlo μετά τον χωρισμό του 2003: «Ένιωθα πως θα πεθάνω, ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση»

«Είναι πολύ απογοητευμένη και λυπημένη, αλλά ο Ben δεν της έχει δώσει σημάδια ότι θέλει να συνεχίσει το γάμο τους, τόνισε πριν λίγες ώρες πηγή από το περιβάλλον της Jlo για την απόφαση να πάρει διαζύγιο από τον Affleck.

Οι Bennifer 2.0 αποτελούν παρελθόν και καθώς πλησιάζουμε στον Σεπτέμβριο του 2024, όλα θυμίζουν τον Σεπτέμβριο του 2003.

Η ακύρωση του γάμου πριν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2003

Η απόφαση της Jennifer Lopez να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου μόνο και χωρίς νομικό εκπρόσωπο ή χωρίς μια κοινή ανακοίνωση με τον Ben Affleck λέει πολλά για τη σχέση τους αυτή τη στιγμή. Με ημερομηνία χωρισμού την 26η Απριλίου, ο Ben είχε τέσσερις ολόκληρους μήνες στη διάθεσή του για να σώσει τον γάμο αυτό.

Bennifer 2.0: 5 αλήθειες για το διαζύγιο, το προγαμιαίο συμβόλαιο και την αληθινή αιτία χωρισμού

Η New York Post επικαλούμενη πηγές από το περιβάλλον της Lopez επιμένει πως ο Affleck ήταν εκείνος που δεν έδειξε καμία πρόθεση να προσπαθήσουν για τον γάμο δύο ετών με την Jennifer:

O Ben δεν προσπάθησε καθόλου να σώσει τον γάμο

«Η Jen είναι πολύ απογοητευμένη και λυπημένη, αλλά ο Bem δεν της έχει δώσει σημάδια ότι θέλει να συνεχίσει το γάμο τους. Δεν έχει δείξει καμία δέσμευση και ενδιαφέρον να κάνει τον γάμο τους να λειτουργήσει. Έχει φτάσει στο σημείο που χρειάζεται απλώς να κοιτάξει έξω για τον εαυτό της», λέει η πηγή.

Η Jennifer απλά βαρέθηκε να περιμένει, ειδικά μετά την απουσία του Ben από τα γενέθλιά της και την ημερομηνία που παντρεύτηκαν μυστικά στο Las Vegas.

«Ήταν εκείνη που προσπάθησε πολύ σκληρά να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν και η καρδιά της είναι ραγισμένη. Τα παιδιά της παραμένουν πρώτη προτεραιότητα της, όπως ήταν πάντα».

«Ένιωθα πως θα πεθάνω, μπήκα σε μια σπείρα 18 ετών»

Στο διάστημα των τριών αυτών ετών, που κράτησε η επανασύνδεση Lopez - Affleck, ήταν η 55χρονη εκείνη που είχε μιλήσει για την περίοδο 18 ετών μακριά από τον Ben και είχε για πρώτη φορά μιλήσει για τον αβάσταχτο πόνο του χωρισμού τους το 2003

«Πριν από είκοσι χρόνια, ερωτεύτηκα την αγάπη της ζωής μου. Δούλευα σε ένα άλμπουμ και ήταν τόσο οδυνηρό το ότι χωρίσαμε.

Μόλις ακυρώσαμε τον γάμο πριν από 20 χρόνια, ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής μου. Ειλικρινά, ένιωθα ότι θα πέθαινα. Με έστειλε σε μια σπείρα για τα επόμενα 18 χρόνια όπου απλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα σωστά.

Νομίζω ότι τώρα που μεγαλώσαμε, συνειδητοποιούμε ότι είναι πολύ πιο ξεκάθαρο, τώρα, ξέρουμε και δεν υπάρχουν ερωτήσεις. Δεν υπάρχει κανένα "ας δούμε πώς θα πάει αυτό". Θα είμαστε μαζί σε όλη τη διαδρομή, μέχρι το τέλος.

Και οι δύο είπαμε, "Ουάου, είμαστε τόσο χαρούμενοι και δεν θέλουμε τίποτα από αυτά να μπει στη μέση. Είμαστε μεγαλύτεροι τώρα, είμαστε πιο έξυπνοι, έχουμε περισσότερη εμπειρία, βρισκόμαστε σε διαφορετικά σημεία στη ζωή μας, έχουμε παιδιά τώρα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για αυτά τα πράγματα μια τόσο όμορφη στιγμή για όλους μας».

Γιατί δεν πέτυχε ο γάμος των Bennifer 2.0;

Πηγή της Page Six, υποστηρίζει από το ξεκίνημα της φήμης περί χωρισμού μέσα στον Μάιο του 2024, πως ο Ben επανασυνδέθηκε με την Jennifer σε μια πολύ ευάλωτη στιγμή, μόλις είχε καταφέρει να αποκοπεί από τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Μόλις τελείωσαν οι γαμήλιες τελετές και το μεγάλο buzz για τη σχέση και ο γάμος μπήκε σε μια κανονικότητα, ο Ben φέρεται να κατάλαβε το μεγάλο λάθος του.

Σημερινό δημοσίευμα της Page Six υποστηρίζει πως τα μεγάλα προβλήματα για τους Bennifer 2.0 ξεκίνησαν από το ταξίδι του μέλιτος στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, μιας και το πρόγραμμα της JLo περιελάμβανε πολλές δημόσιες εξόδους και ψώνια και, ναι, υπήρχαν κάμερες που τα απαθανάτιζαν όλα.

«Ο Ben ήταν δυσαρεστημένος με τους παπαράτσι που τους ακολουθούσαν. Παρότι είναι διεθνής σούπερ σταρ, συμπεριφέρθηκε σαν να ήταν έκπληξη πως οι φωτογράφοι θα τους ακολουθούσαν», παντού.

Όταν δεν ήταν μπροστά στις κάμερες, μετα βίας οι Bennifer μιλούσαν μεταξύ τους κατά την διάρκεια της υποτίθεται πιο ευτυχισμένης περιόδου της ζωής τους. Η Jennifer πίστεψε σε εκείνον επειδή ήταν αλλαγμένος άνθρωπος και αυτό κράτησε πολύ λίγο», ανέφερε η πηγή της Page Six.