Anthony και Alain-Fabien Delon: Oι γιοι του Alain Delon συγκίνησαν στην κηδεία του πατέρα τους

Η κηδεία του Alain Delon έγινε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο ιδιωτικό του παρεκκλήσι στο κτήμα του στο Ντουσί, στην κεντρική Γαλλία.

Xθες αργά το απόγευμα του Σαββάτου (24/8/2024) πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Alain Delon, του μύθου του κινηματογράφου. Η

Η τελετή έγινε στο ιδιωτικό του παρεκκλήσι στο κτήμα του στο Douchy, στην κεντρική Γαλλία, όπου ο ηθοποιός πέθανε την Κυριακή 18 Αυγούστου σε ηλικία 88 ετών και έγινε γνωστό στο Γαλλικό Πρακτορείο από τους οικείους του.

Οι προσκεκλημένοι ήταν συγκεκριμένοι, σχεδόν 50 πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του Delon που επιλέχθηκαν με προσοχή και παρέστησαν στην κηδεία και στην ταφή του ηθοποιού, όπως ήταν η επιθυμία του.

Alain Delon: Έφυγε από τη ζωή ο γόης του σινεμά σε ηλικία 88 ετών

Σε αυτά τα άτομα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου δεν συμπεριλαμβάνονταν η σύντροφός του, Hiromi Rollin καθώς ήταν ανεπιθύμητη από την οικογένεια του ηθοποιού.

Πλήθος κόσμου που λάτρεψε τον ηθοποιό μέσα από τις ταινίες του παρευρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην εξοχική του κατοικία στο La Brûlerie για να του πει το «τελευταία αντίο».

Πριν αποχαιρετήσουν τον πατέρα τους στην κηδεία του, οι δύο γιοι του, Anthony και Alain-Fabien Delon, έκαναν μια εμφάνιση έξω από τις πύλες του κτήματός του. Τα δύο αδέλφια φανηκε να βρίσκουν στήριξη ο ένας στον άλλον στη διάρκεια της κηδείας.

Μάλιστα πήγαν να συναντήσουν τους θαυμαστές του πατέρα τους, οι οποίοι είχαν συρρεύσει για να αφήσουν λουλούδια και μηνύματα προς τιμήν του.

Ο Anthony Delon απευθύνθηκε στους θαυμαστές που βρίσκονταν εκεί και είπε

«Είναι εδώ, μπορεί να μας δει», ενώ με δάκρυα στα μάτια, ο Alain-Fabien Delon προσπαθούσε να βρει δύναμη με τη στήριξη του αδερφού του.

Η σορός του Alain Delon, εισήλθε στην ιδιοκτησία μαζί με τα μέλη της αστυνομικής δύναμης. Ο Di Falco εθεάθη επίσης να φτάνει στο σημείο για να τελέσει την κηδεία του Alain Delon στο παρεκκλήσι που έχει ανεγερθεί κοντά στο σπίτι του.

Η τελετή είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα, ενώ η κηδεία θα γινόταν, σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 5 το απόγευμα.

Η διαμάχη της οικογένειας με την

Η ιαπωνικής καταγωγής Hiromi Rollin έμενε με τον Alain Delon στο κτήμα του για 17 χρόνια. Το 2023 τα τρία παιδιά του ηθοποιού είχαν καταθέσει μήνυση κατά της Rollin για ηθική παρενόχληση, υπεξαίρεση αλληλογραφίας και κακοποίηση ζώων, μέχρι που κατάφεραν να τη διώξουν από το στο Ντουσί. Ωστόσο η Rollin απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες λόγω αμφιβολιών.

«Παραμένεις πάντα μέσα στην καρδιά μου»: Η Νάνα Μούσχουρη λέει το πιο γλυκό αντίο στον Alain Delon

Μετά τον θάνατο του Alain Delon, στις 18 Αυγούστου 2024, η 66χρονη δήλωσε συντετριμμένη στην εφημερίδα Le Figaro ότι τα παιδιά του δεν την άφησαν να δει τον αγαπημένο της για τελευταία φορά πριν πεθάνει, αν και ο ίδιος ο ηθοποιός ήθελε να τη δει.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης