«Παραμένεις πάντα μέσα στην καρδιά μου»: Η Νάνα Μούσχουρη λέει το πιο γλυκό αντίο στον Alain Delon

«Παραμένεις πάντα μέσα στην καρδιά μου»: Η Νάνα Μούσχουρη λέει το πιο γλυκό αντίο στον Alain Delon

Το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε η Νάνα Μούσχουρη για τον Alain Delon είναι το πιο γλυκό αντίο που θα μπορούσε να πει. Παγκόσμια θλίψη για τον θάνατό του.

Η Νάνα Μούσχουρη, η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, έστειλε το δικό της μήνυμα και είπε το δικό της αντίο στον Alain Delon, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 18 Αυγούστου. Με αφορμή τον θάνατο του Γάλλου ζεν πρεμιέ, το Χ έχει δημιουργήσει νέο trend στο διαδίκτυο.

Σε ηλικία 88 ετών και μετά από πολλά προβλήματα υγείας, ο θρύλος του σινεμά, Alain Delon έφυγε από τη ζω, σκορπώντας θλίψη στον κόσμο του κινηματογράφου. Μάλιστα, τα θέματα υγείας που αντιμετώπιζε δεν ήταν λίγα, ενώ το 2019 υπέστη διπλό εγκεφαλικό.

Alain Delon: Έφυγε από τη ζωή ο γόης του σινεμά σε ηλικία 88 ετών

Το μήνυμα που έστειλε η Νάνα Μούσχουρη για τον Alain Delon

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, που μεταξύ άλλων γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία στη διάρκεια της καριέρας της, χαρακτήρισε προνόμιο το γεγονός ότι κατάφερε να γνωρίσει τον θρύλο του σινεμά. Με ένα μήνυμα, μια ανάρτηση τόσο στα γαλλικά όσο και στα ελληνικά η Νάνα Μούσχουρη θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της Alain Delon, λέγοντας το δικό της αντίο και δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες μαζί του, από συναντήσεις τους.

«Aγαπημένε μου Αλαίν,
σου γραφω με πολλή αγάπη, μεγάλο θαυμασμό και τεράστιο σεβασμό για να σου πω ότι παραμένεις πάντα μέσα στην καρδιά μου. Ήταν μεγάλο το προνόμιο που σε γνώρισα.
Στέλνω τα δάκρυά μου στους Αγγέλους για να σε προστατεύουν σε αυτό το ταξίδι.
Η σκέψις μου θα σε ακολουθεί για πάντα.
Σε φιλώ, με τρυφερότητα και αγάπη
Νανα»

Παγκόσμια θλίψη για τον θάνατό του

Η είδηση του θανάτου του Alain Delon προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Emmanuel Macron, να τον αποχαιρετά κάνοντας λόγο για ένα «γαλλικό μνημείο».

«Ο κύριος Klein ή ο Rocco, ο Cheetah ή ο Samurai, ο Alain Delon έπαιξε θρυλικούς ρόλους και έκανε τον κόσμο να ονειρεύεται. Δανείζοντας το αξέχαστο πρόσωπό του για να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας. Μελαγχολικός, δημοφιλής, μυστικοπαθής, ήταν κάτι περισσότερο από ένας σταρ: ήταν ένα γαλλικό μνημείο.»

https://www.instagram.com/p/C-zgXYtNXSt/

Ο Alain Delon άφησε εποχή ως ένας από τους διασημότερους Γάλλους ηθοποιούς στις δεκαετίες του 1960 και 1970 και θεωρήθηκε ο γόης, ο ζεν πρεμιέ, του γαλλικού κινηματογράφου. Απέσπασε πληθώρα βραβείων για τις ερμηνείες του, πριν εγκαταλείψει την υποκριτική το 1997, σε ηλικία 62 ετών.

Ο «Κούρκουλος» των Γάλλων

Η είδηση του θανάτου του έγινε μάλιστα το πρώτο trend στο ελληνικό Twitter/X. Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, πολλοί χρήστες του X ψάχνουν να απαντήσουν στο ερώτημα «ποιος ήταν ο Έλληνας ζεν πρεμιέ».