Οι σπάνιες φωτο της Νάνσυς Κοίλου με τον Γιώργο Πατούλη και οι φήμες πως θα γίνουν γονείς

Κατερίνα Μπούσιου
Οι σπάνιες φωτο της Νάνσυς Κοίλου με τον Γιώργο Πατούλη και οι φήμες πως θα γίνουν γονείς

Θα γίνει ξανά πατέρας ο πρώην Περιφερειάρχης και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης; Το who is who της συντρόφου του, Νάνσυς Κοίλου. 

Ο Γιώργος Πατούλης είναι από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει πολλές φορές τη δημοσιότητα και όχι μόνο λόγω της πολιτικής του δράσης. Τρία χρόνια μετά το διαζύγιό του από την Μαρίνα Σταυράκη - Πατούλη, με την οποία έχουν αποκτήσει τον 18χρονο σήμερα γιο τους Αλέξανδρο, πριν από λίγες ώρες, κυκλοφόρησε η είδηση πως θα γίνει ξανά πατέρας.

Αν και ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε διαψεύσει την είδηση, η σύντροφός του και μέλλουσα μαμά διδύμων σύμφωνα με τις φήμες, έγινε το πρόσωπο της ημέρας καθώς όλοι προσπαθούν να μάθουν για το ποια είναι η Νάνσυ Κοίλου, η οποία διακριτικά στέκεται στο πλευρό του τα τελευταία χρόνια.

Οι σπάνιες κοινές τους εμφανίσεις

Στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ, η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, δημοσίευσε για πρώτη φορά την είδηση πως ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας. Στο άρθρο δημοσιεύεται και μία φωτογραφία από μία εκδήλωση, όπου στο βάθος διακρίνεται η Νάνσυ Κοίλου η οποία προσπαθεί να αποφύγει τον φωτογραφικό φακό, φορώντας ένα φαρδύ φλοράλ φόρεμα.

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για το διαζύγιο, η αφιέρωση στον πρώην της και το κοινό με τη Βανδή

Η δημοσιογράφος αναφέρει πως επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος αρνήθηκε την είδηση και έκλεισε βιαστικά το τηλέφωνο. Ωστόσο ευρέως η είδηση κυκλοφορεί και κάποιοι επιμένουν πως ο πρώην Περιφερειάρχης θα γίνει πατέρας. Ωστόσο τίποτε δεν είναι δεδομένο, αν δεν υπάρξει η δική του επιβεβαίωση. Ειδικά όταν γίνεται αναφορά σε ένα τόσο λεπτό θέμα που αφορά μία γυναίκα, σε μία ευαίσθητη κατάσταση αν είναι εγκυμονούσα και η οποία ουδέποτε θέλησε να απασχολήσει τη δημοσιότητα.

Μετά το επεισοδιακό αρχικά διαζύγιο με την Μαρίνα Σταυράκη μετά από 35 χρόνια γάμου και την αποκατάσταση των σχέσεών τους στη συνέχεια, ο Γιώργος Πατούλης είχε πάρει την απόφαση και εκείνος, να μην απασχολήσει ξανά δημόσια η προσωπική του ζωή. Ωστόσο η νυν σύντροφός του, στεκόταν διακριτικά στο πλευρό του, ειδικά την περίοδο που εκείνος ήταν Περιφερειάρχης Αττικής, καθώς εργαζόταν στο γραφείο του. Κοινές φωτογραφίες τους, υπάρχουν λιγοστές και πάντα εκείνη να στέκεται πίσω του, χωρίς να έχει διάθεση να τη φωτογραφίζουν.

patoulis_koilou.jpg

Υπάρχει και μία ανάρτησή του στο προφίλ του στο Instagram, από τα εγκαίνια ενός κέντρου αισθητικής στο Μαρούσι, με εκείνη στο πλευρό του. Μάλιστα στον εν λόγω χώρο εκείνος διατηρούσε για κάποια χρόνια και το προσωπικό του γραφείο τόσο ως γιατρός, όσο και ως πρώην δήμαρχος στο Μαρούσι. Την αναφορά την έκανε και ο ίδιος στο post του.

koilou_patoulis.png

Το ζευγάρι ζει στα Νότια Προάστια και μάλιστα εκείνος μας εξέπληξε και με το χθεσινό του post, ενώ ήδη είχε κυκλοφορήσει η φήμη, δείχνοντας μας πως εκείνος μαγείρεψε το Κυριακάτικο γεύμα τους στο σπίτι. Μία εντελώς ασυνήθιστη εικόνα ενός πολιτικού που τον είχαμε συνηθίσει με αυστηρό dress code στις εμφανίσεις του και όχι με ποδιά να μαγειρεύει.

https://www.instagram.com/p/C_F0IubNDaH/

Σύμφωνα με το μίνι βιογραφικό στο ιδιωτικό προφίλ της στο Instagram, η Νάνσυ Κοίλου διαθέτει Master στην εκτίμηση και Διαχείριση Περιβαλλοντικών και Φαρμακευτικών Κινδύνων και επίσης Master σε στρατηγικές διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων.

koilou.png