Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξεκίνησε τα γυρίσματα στο Temting Fortune: Οι εκπλήξεις του νέου reality

Κατερίνα Μπούσιου

Οι 12 παίκτες και ο παρουσιαστής Γιάννης Τσιμιτσέλης βρίσκονται ήδη στη Βόρεια Τουρκία για τα γυρίσματα του νέου αγωνιστικού reality του ΣΚΑΙ.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εγκαταλείπει για λίγο την υποκριτική για τον νέο του ρόλο ως παρουσιαστής του Temting Fortune, του νέου αγωνιστικού reality του ΣΚΑΙ, το οποίο θα βλέπουμε παράλληλα με το Survivor. Το συγκεκριμένο παιχνίδι επιβίωσης έχει μία ιδιαιτερότητα και δεν θα γυριστεί στον Άγιο Δομίνικο, όπως ίσως φαντάζεσαι. Ο ηθοποιός μαζί με τους 12 παίκτες αναχώρησαν χθες από την Ελλάδα και σήμερα ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα. Και μας έδωσε ένα μικρό spoiler για το που θα κριθεί η νίκη.

Από ψαράς στο Fishy, παρουσιαστής του νέου reality

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δοκιμάζεται στην παρουσίαση μίας εκπομπής. Το είχε τολμήσει και με το Fishy στο Mega, που βασιζόταν σε δική του ιδέα και ήταν δική του παραγωγή, αλλά εκεί στην ουσία εξασκούσε και το αγαπημένο του χόμπι, το ψάρεμα, μαζί με τους καλεσμένους του. Αυτή τη φορά με το Temting Fortune, είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δε δέχεται την κριτική αλλά η Γερονικολού έχει γίνει η εξαίρεση του κανόνα του

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να τον δούμε σε έναν τέτοιο ρόλο, δηλαδή παρουσιαστή ενός reality επιβίωσης. Αλλά εκείνος αποδέχτηκε την πρόκληση και την πρόταση του ΣΚΑΙ και το τολμά για πρώτη φορά. Αυτό δε σημαίνει πως το χειμώνα δεν θα επιστρέψει στις καλλιτεχνικές του υποχρεώσεις.

Κυριολεκτικά λίγες ώρες μετά το τέλος των καλοκαιρινών του διακοπών με τη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού, αναχώρησε άμεσα για τη Βόρεια Τουρκία, στα παράλια της οποίας θα γίνουν τα γυρίσματα για το Temting Fortune. Η κάμερα του Summer Cool τον συνάντησε στο αεροδρόμιο και μας έδωσε μία πρώτη γεύση από όσα θα δούμε. Μιλώντας για ένα κοινωνικό πείραμα.

«Έχω την εντύπωση ότι θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον και όσο περνούν οι μέρες θα αποκτά περισσότερο. Ουσιαστικά οι παίκτες θα ζορίζονται περισσότερο. Στην αρχή θα το διασκεδάζουν πολύ, στη συνέχεια θα συναντήσουν αρκετές δυσκολίες. Θέλω να δω αν θα λειτουργήσουν σαν ομάδα, να δω τους χαρακτήρες των παιδιών. Είναι ένα κοινωνικό πείραμα αυτό το παιχνίδι. Σαφέστατα είναι πρόκληση για μένα. Πρώτη φορά κάνω κάτι τέτοιο, σίγουρα έχω αρκετό άγχος. Πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθω και πάνω απ'όλα θα περάσω πολύ καλά».

Το Temting Fortune δε μοιάζει με το Survivor. Οι 12 παίκτες (δεν έχουμε celebrities ανάμεσα σε αυτούς) δεν θα αγωνίζονται σε διάφορα αγωνίσματα και δοκιμασίες για να κερδίσουν χρήματα, αλλά για να μην χάσουν αυτά που ήδη έχουν. Ξεκινούν το παιχνίδι ήδη με 300 χιλιάδες ευρώ και θα φροντίσουν να μη πέσουν στις διάφορες δελεαστικές παγίδες για να το ξοδέψουν από νωρίς. Νικήτρια θα είναι η ομάδα η οποία θα τερματίσει με το μεγαλύτερο ποσό. Όσο λιγότεροι θα είναι οι τελικοί παίκτες τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα κέρδη.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εξήγησε πως το «κλειδί» για τη νίκη θα είναι το ομαδικό πνεύμα που θα πρέπει αρχικά να έχουν οι παίκτες. Διαφορετικά θα πέσουν γρήγορα σε παγίδες. Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν μέχρι τον Οκτώβριο, ενώ την πρώτη εβδομάδα θα δούμε και την πρεμιέρα του.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης