Έλενα Ασημακοπούλου: Οι πόζες και το θέρετρο στις Μαλδίβες που κάνει διακοπές με την κόρη της

 Άρτεμις Σκούφου
Έλενα Ασημακοπούλου: Οι πόζες και το θέρετρο στις Μαλδίβες που κάνει διακοπές με την κόρη της

Τις διακοπές της περνά η Έλενα Ασημακοπούλου στις Μαλδίβες, απολαμβάνοντας το φετινό καλοκαίρι σε έναν ξεχωριστό προορισμό. Ποιος είναι στην παρέα της; 

Η Έλενα Ασημακοπούλου περνά αυτή την περίοδο όμορφες, χαλαρές και εξωτικές διακοπές, έχοντας επιλέξει ως προορισμό φέτος στις Μαλδίβες.

Αν πούμε ότι δεν ζηλεύουμε λίγο τις διακοπές που κάνει η Έλενα Ασημακοπούλου στις Μαλδίβες θα είναι ψέμα. Εκεί, όμως, η γνωστή ηθοποιός δεν είναι μόνη της, αλλά μαζί με την κόρη της, στην οποία αφιερώνει πολύ χρόνο. Μπορεί οι φήμες των τελευταίων ημερών να τη θέλουν ζευγάρι με τον Κώστα Τσαρτσαρή, όμως προς το παρόν η ίδια απολαμβάνει το καλοκαίρι της με την καλύτερη παρέα, την κόρη της, Μαρία Ροζάρια και τον κολλητό της φίλο και γνωστό κομμωτή, Περικλή Οικονόμου.

Η ίδια η ηθοποιός έχει ανεβάσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα αρκετές φωτογραφίες από το εξωτικό της καλοκαίρι, αποκαλύπτοντας πόσο όμορφα περνά και πόσο ευτυχισμένη είναι.

Έλενα Ασημακοπούλου: Οι διακοπές με την κόρη της πρόδωσαν πόσο πολύ άλλαξε η 12χρονη Μαρία Ροζάρια

Η απόδραση της Έλενας Ασημακοπούλου στις Μαλδίβες

Μετά τον χωρισμό από τον Bruno Cirillo η ηθοποιός έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της 12χρονης κόρης τους, Μαρία Ροζάρια και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Την έχουμε δει ήδη πολλές φορές να περνά τις διακοπές μαζί της και να επενδύει στη σχέση τους. Αυτή είναι μία ακόμα φορά που το κάνει.

Στις όμορφες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει από τον εξωτικό προορισμό στον Ινδικό Ωκεανό βλέπουμε την ίδια να ποζάρει στον φακό, όμορφα τοπία με κρυστάλλινα νερά και απέραντη αμμουδιά. Για ακόμα μία φορά, η ηθοποιός επιλέγει να κρύψει το πρόσωπο της κόρης της. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να την προστατέψει από την υπερέκθεση στα media όπως και αρκετοί ακόμη γονείς της εγχώριας showbiz.

https://www.instagram.com/p/C_NC-C0tAJg/

Μέσα από τις αναρτήσεις της, η Έλενα δεν μας δείχνει μόνο πόσο χαρούμενη είναι, αλλά μας παρακινεί να γίνουμε κι εμείς. Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της έγραψε στη λεζάντα «Ο σκοπός της ζωής μας είναι να είμαστε ευτυχισμένοι».

https://www.instagram.com/p/C_Ke615Nqno/
https://www.instagram.com/p/C_IuMOXSs18/

Η Έλενα Ασημακοπούλου δεν είναι η μόνη που έχει επιλέξει το εξωτερικό για τις διακοπές του καλοκαιριού. Φέτος, όλο και περισσότεροι celebrities έκαναν μια διαφορετική επιλογή και απέφυγαν τα ελληνικά νησιά, δείχνοντας περισσότερη προτίμηση στο εξωτερικό.

Όπως, έχει γράψει η ίδια η ηθοποιός σε ανάρτησή της, αυτό το ταξίδι είναι για εκείνη ένα «ονειρικό ταξίδι», που όπως φαίνεται ήθελε πολύ να κάνει.

https://www.instagram.com/p/C_HyOenSyJ3/

Όπως έχει αποκαλύψει μέσα από τα stories της, περνά τις διακοπές της σε ένα υπέροχο θέρετρο με το όνομα Bandos Maldives, το οποίο μοιάζει κάτι παραπάνω από ονειρικό.

asimakopoulou.png
https://www.instagram.com/p/C-aDojbTd8l/
https://www.instagram.com/p/C-MGA2vT482/
https://www.instagram.com/p/C82RyyjNyYh/

Η Έλενα Ασημακοπούλου έδειξε τι προκαλούν τα ψυχοσωματικά και έστειλε αισιόδοξο μήνυμα ενδυνάμωσης

To διαζύγιο με τον Μπρούνο Τσιρίλο

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο έβαλαν οριστικό τέλος στη σχέση τους το καλοκαίρι του 2022, ανακοινώνοντας πως δεν είναι πια μαζί. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην εγχώρια showbiz παρόλο που οι φήμες περί χωρισμού κυκλοφορούσαν αρκετό καιρό.

Η ηθοποιός είχε επιβεβαιώσει τον χωρισμό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, απαντώντας σε ερώτηση follower που την ρώτησε αν έχει χωρίσει: «Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας».

Η αντίδραση της Μαρία Ροζάρια στο διαζύγιο των γονιών της

«Οι γυναίκες θέλουμε αρκετό χρόνο για να επανέλθουμε από έναν χωρισμό. Η κόρη μου βρίσκεται στην προ-εφηβεία, είναι μια πολύ ευαίσθητη ηλικία αυτή. Η Μαρία ήταν ενημερωμένη από την αρχή για τον χωρισμό μας. Είναι πολύ ώριμο παιδί. Θα τη γνωρίσεις κάποια στιγμή και θα καταλάβεις. Πολλές φορές που εγώ δεν είμαι καλά ψυχολογικά, εκείνη θα έρθει και θα με ανεβάσει. Με καταλαβαίνει, είμαι η μαμά της. Και εγώ το ίδιο θα έκανα για εκείνη», έχει δηλώσει στο παρελθόν η ηθοποιός.