«Η ζωή είναι μοίρασμα» λέει η Έλενα Ασημακοπούλου μετά τις φήμες για την προσωπική της ζωή

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Η ζωή είναι μοίρασμα» λέει η Έλενα Ασημακοπούλου μετά τις φήμες για την προσωπική της ζωή

Η Έλενα Ασημακοπούλου 2 χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Bruno Cirillo φαίνεται πως χαμογελάει ξανά στην προσωπική της ζωή.

Η Έλενα Ασημακοπούλου, όπως έχουν αρχίσει να κάνουν οι περισσότεροι, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, όπως έχουμε δει από τις πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram. H ηθοποιός φέτος πρωταγωνιστούσε στη σειρά Στα Σύρματα του Star, ωστόσο τα τελευταία χρόνια διατηρεί το δικό της κατάστημα με παπούτσια.

Λογικό επόμενο λοιπόν, η ίδια να θέλει να χαλαρώσει λίγο τους ρυθμούς της.

Η ανάρτηση όλο νόημα και η φωτογραφία που πρόδωσε την αλλαγή στην προσωπική της ζωή

Η ηθοποιός πέρα από διάφορες βόλτες στα σοκάκια της Αθήνας πέρασε και λίγες ξέγνοιστες στιγμές στην Ελαφόνησο. Μάλιστα, το φετινό καλοκαίρι φαίνεται πως είναι τελείως διαφορετικό για την ίδια.

Μπορεί να πέρασαν δύο χρόνια από τον χωρισμό της με τον Bruno Cirillo, τον επί 12 χρόνια σύζυγό της και μπαμπά της κόρης της, Μαρίας Ροζάριας, όμως η ηθοποιός φαίνεται πως έχει βρει ξανά το χαμόγελό της.

Όπως έγραψε στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της με φωτογραφίες από την Ελαφόνησο η Έλενα Ασημακοπούλου:

Και αυτό το «μοίρασμα» είναι που - σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου - κάνει η ηθοποιός με τον πρώην μπασκετμπολίστα και επικεφαλή του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Κώστα Τσαρτσαρή.

https://www.instagram.com/p/Cv2smASMJ6g/

Οι δυο τους όπως λέγεται είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, ωστόσο κρατούν μια πιο διακριτική στάση και λόγω των παιδιών τους.

Πάντως, ίσως η επιβεβαίωση της είδησης ήρθε μέσα από την φωτογραφία που δημοσίευσε μεταξύ των άλλων στο προφίλ της από την Ελαφόνησο η Έλενα Ασημακοπούλου. Πρόκειται για μια φωτογραφία που δείχνει το δικό της το πόδι αλλά και ένα αντρικό στην παραλία, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο tag.

elena_asimakopoulou_1721064378_3412857827720862007_1457034845.jpg

Ο Κώστας Τσαρτσαρής το 2012 παντρεύτηκε με την Λίνα Παπαδημητρίου στο Πήλιο, έχοντας μόλις 70 καλεσμένους. Μαζί απέκτησαν δίδυμα - ένα αγόρι κι ένα κορίτσι - τα οποία σήμερα είναι 12 ετών. Παρ' όλα αυτά το ζευγάρι χώρισε λίγα χρόνια μετά τον γάμο τους.