Η παράδοση θέλει την Claudia Schiffer να γιορτάζει τα γενέθλιά της στην Ελλάδα! Και δεν χάλασε φέτος

 Άρτεμις Σκούφου
Η παράδοση θέλει την Claudia Schiffer να γιορτάζει τα γενέθλιά της στην Ελλάδα! Και δεν χάλασε φέτος
Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Η Claudia Schiffer φοράει το μαγιό της και επιστρέφει στην Ελλάδα για ακόμα μία χρονιά. Η ανάρτηση από τα γενέθλιά της με την πιο γλυκιά παρέα.

Πριν από λίγες ημέρες, το μοντέλο είχε γενέθλια, έγινε 54 και απαθανάτισε το στιγμιότυπο με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ελλάδα για ακόμα μία χρονιά. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η Claudia Schiffer επέλεξε τη χώρα μας για τις διακοπές της και τις συνδύασε με τα γενέθλιά της.

Το γνωστό μοντέλο έκανε μια ιδιαίτερη και πολύ γλυκιά ανάρτηση με ελληνικό χρώμα, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων τους εκατομμύρια θαυμαστές της που της ευχήθηκαν. Σε μια δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό από ένα πολυτελές ακίνητο με θέα το γαλάζιο της θάλασσας.

Για αυτό το βίντεο από το Πόρτο Χέλι, η Claudia Schiffer επέλεξε να φορέσει ένα λευκό μπικίνι και γυαλιά ηλίου, κλέβοντας τις εντυπώσεις των θαυμαστών της και θυμίζοντας πόσο καλά διατηρεί το σώμα της. Το μοντέλο δεν ήταν μόνο του σε αυτό το βίντεο, αφού βλέπουμε να υποδέχεται στα χέρια του μια πεταλούδα και να παίζει μαζί της, χαρίζοντας ένα μεγάλο χαμόγελο.

«Η ελληνική πεταλούδα επέστρεψε φέτος για τα γενέθλιά μου. Σας ευχαριστώ όλους για τα γλυκά μηνύματά σας!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/reel/C_IxmWrp3bL/

Στην ανάρτησή της δεν ήταν λίγοι εκείνοι που της ευχήθηκαν χρόνια πολλά και που τη θαύμασαν με φόντο το ελληνικό τοπίο.

Η Kate Middleton με το Chanel σακάκι της Claudia Schiffer από τα 90s

Η αγάπη της Claudia Schiffer για την Ελλάδα

Αυτή δεν είναι η πρώτη χρονιά που η Claudia Schiffer περνά τα γενέθλιά της στην Ελλάδα. Είναι γνωστή η αγάπη της για τη χώρα μας, αφού και πέρυσι είχε μοιραστεί στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο με φόντο το Πόρτο Χέλι - όπως έκανε και φέτος - ενώ πρωταγωνιστούσε ξανά μία πεταλούδα. Η λατρεία της αυτή με τις πεταλούδες δεν είναι τυχαία, αλλά έχει ως πηγή έμπνευσης την collection της, Cloudy Butterflies.

Τότε, η Schiffer έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Γιορτάζοντας στον ελληνικό παράδεισο, με έναν ξεχωριστό φίλο που ήρθε να μου ευχηθεί χρόνια πολλά».

Σε αντίθεση με τη φετινή ανάρτηση, η περσινή περιελάμβανε και μερικές φωτογραφίες από τη σοκολατένια τούρτα γενεθλίων και από το πάρτι, μεταξύ των οποίων η Schiffer πόζαρε δίπλα σε χρυσά μπαλόνια που έγραφαν «Χρόνια Πολλά».

https://www.instagram.com/p/CwdTgN9PEEW/

Το μοντέλο είχε δημοσιεύσει φέτος τον Ιούνιο μερικές φωτογραφίες επίσης από το καλοκαίρι της στην Ελλάδα και μάλιστα από τη Σαντορίνη. Σε μία από τις φωτογραφίες την βλέπουμε καθισμένη σε μία ξαπλώστρα να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα με τους φίλους της. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Οικογένεια, φίλοι και καλή θέα».

https://www.instagram.com/p/C8Hoqj1uRq5/