Η γυναίκα που θα γίνει ο εφιάλτης στη ζωή της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στα Παιχνίδια Εκδίκησης

Κατερίνα Μπούσιου
Η γυναίκα που θα γίνει ο εφιάλτης στη ζωή της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στα Παιχνίδια Εκδίκησης

Η Δήμητρα από τη Γη της ελιάς, άλλαξε την εμφάνισή της και είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στην Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Νίκο Κουρή στα Παιχνίδια Εκδίκησης, τη νέα σειρά του ΑΝΤ1. 

Δε σταματούν οι προκλήσεις στους τηλεοπτικούς ρόλους που αναλαμβάνει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και δεν έχουν καμία σχέση με την κάπως πιο αθώα τηλεοπτική της αρχή, ως Λίζα στη σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων». Στη νέα σειρά «Παιχνίδια Εκδίκησης» στην οποία πρωταγωνιστεί, ζει την απιστία και αποφασίζει την εκδίκηση. Ποια ήδη γνωστή μας ηθοποιός θα υποδυθεί την αντίζηλο που θα γίνει ο εφιάλτης της;

https://www.instagram.com/p/C45d4K1oXUe/

Η Μελίνα Κόντη είναι το τρίτο πρόσωπο στον τηλεοπτικό έρωτα της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και του Νίκου Κουρή

Σε λίγο καιρό, όταν δούμε και τα πρώτα επεισόδια από τα Παιχνίδια Εκδίκησης, την τηλεοπτική μεταφορά της σειράς Dr Foster που έκανε μεγάλη επιτυχία στο BBC, θα νοσταλγήσουμε την καλοσύνη που είχε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ως η Βασιλική του Σασμού.

Ο Δημήτρης Λάλος υπερασπίζεται τον έρωτά του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου απαντώντας στην τοξικότητα

Πλέον καλείται να αντιμετωπίσει έναν πολυσύνθετο ρόλο με πολλές συναισθηματικές εναλλαγές, σε μία υπόθεση που εν μέρει θα θυμίζει και αστυνομική σειρά. Στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1, είχε ανακοινωθεί ο νέος της ρόλος, στη σύγχρονη σειρά, το σενάριο της οποίας έχουν αναλάβει ο Γιάννης Σκαραγκάς και ο Αλέκος Κυράνης, σεναριακό team του «Κάνε ότι κοιμάσαι» που αγαπήσαμε για δύο σεζόν στην ΕΡΤ.

Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες και πρόκειται για ένα συναρπαστικό ερωτικό θρίλερ. Η πετυχημένη γιατρός στο επάγγελμα που θα υποδυθεί η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ανακαλύπτει πως η οικογενειακή της ευτυχία είναι πλαστή. Ο σύζυγός και πατέρας των δύο τους παιδιών την απατά και από εδώ και πέρα ξεκινά η μεταμόρφωσή της.

Στην έρευνα που θα κάνει για το τρίτο πρόσωπο που καταστρέφει την ευτυχία της θα φτάσει στα άκρα. Ο μύθος της Μήδειας που συχνά αναφερόταν στο Dr Foster, θα βρει εφαρμογή και εδώ. Οι εναλλαγές θα είναι συνεχείς και οι ανατροπές ακόμη περισσότερες. Το ενδιαφέρον όμως, είναι για την ηθοποιό που θα υποδυθεί την ερωμένη και είναι ήδη γνωστή μας ηθοποιός από τη Γη της ελιάς, όπου υποδυόταν για δύο σεζόν την Δήμητρα και αστυνομικό της Μάνης. Η Μελίνα Κόντη λοιπόν θα είναι η αντίζηλό της.

Μάλιστα όπως είδαμε και από πρόσφατο post της ηθοποιού στο Instagram, για τις ανάγκες του νέου της ρόλου, άλλαξε την εμφάνισή της και πλέον από μελαχρινή, έγινε ξανθιά.

https://www.instagram.com/p/C-xqfNEMk5v/