Στα σχόλια των τηλεθεατών η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος έδωσαν την καλύτερη απάντηση

Στα σχόλια των τηλεθεατών η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος έδωσαν την καλύτερη απάντηση

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος έδωσαν μια πολύ ενδιαφέρουσα απάντηση για τις αντιδράσεις που είχαν η τηλεθεατές στη σειρά «Σασμός». 

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος έδωσαν την πρώτη του κοινή συνέντευξη ως ζευγάρι στο περιοδικό OK! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο.

Οι δύο ηθοποιοί οι οποίοι έκαναν το βήμα να χωρίσουν από τους επί χρόνια συντρόφους για να είναι μαζί μίλησαν τόσο για τη σχέση τους αλλά και για τη συνεργασία τους στον «Σασμό». Συγκεκριμένα μια πολύ ενδιαφέρουσα απάντηση για τις αντιδράσεις που είχαν η τηλεθεατές στη σειρά έδωσε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δείχνει την αγάπη της για τον Δημήτρη Λάλο με μία αφιέρωση

Σας έχουν αιφνιδιάσει κάποιες αντιδράσεις ή σχόλια τηλεθεατών;

«Εμένα μου έστελναν συλλυπητήρια για πολύ καιρό για τον Νικηφόρο (σ.σ τον γιο της στη σειρά Σασμός). Μου έγραφαν μηνύματα συμπαράστασης και συμπόνιας. Για τον Μαθιό μου στέλνουν πιο πολύ συγχαρητήρια, γιατί πια ολοκληρώθηκε ο Σασμός«, αποκαλύπτει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

https://www.instagram.com/p/CzKElhOrlQv/

Ενώ στην ίδια ερώτηση ο Δημήτρης Λάλος απάντησε:

«Εμένα βρήκαν ευκαιρία με τον θάνατο του ρόλου, για να μου πουν «ευχαριστώ» για όλη τη διαδρομή του. «Δεν έπρεπε να πεθάνει ο Μαθιός, ευχαριστούμε πολύ». Ακόμη με βλέπουν πολλά παιδάκια και σοκάρονται. «Πώς βγήκε αυτός έξω από την οθόνη;». Αλλά και μεγαλύτεροι με ρωτούσαν: «Πώς από δω;», «Για δουλειές ήρθες στην Αθήνα;»

«Επειδή οι ερμηνείες στη σειρά ήταν ρεαλιστικού τύπου, οι τηλεθεατές νόμιζαν ότι αυτό που έβλεπαν συμβαίνει πραγματικά. Τα παιδάκια δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι δεν με λένε στ’ αλήθεια Βασιλική», συμπληρώνει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

https://www.instagram.com/p/CxXzB-CrOF2/

H συνεργασία που καθόρισε τη σχέση τους

Η συνεργασία τους στον «Σασμό» υπήρξε αναμφισβήτητά καθοριστική και για την προσωπική τους ζωή.

Ο Τιμωρός: Το πρώτο τρέιλερ με νέο look του Δημήτρη Λάλου και οι πρώτες αντιδράσεις

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τον Μάρτιο για το διαζύγιο αρχικά της Μαριλίτας Λαμπροπούλου από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιάννη Νταλιάνη με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες και δύο μήνες μετά προέκυψε και το διαζύγιο του Δημήτρη Λάλου από την Έλενα Μαυρίδου με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη. Μετά την κομβική αυτή αλλαγή στη ζωή τους, κράτησαν τη σχέση τους σε χαμηλούς τόνους και η μόνη τους δημόσια εμφάνιση, αφορούσε καθαρά επαγγελματικούς λόγους. Όμως εδώ και λίγες ώρες, τους είδαμε και στην πρώτη κοινή φωτογράφηση και συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ, όπου μιλούν πλέον ανοιχτά για αυτά που τους ένωσαν.

https://www.instagram.com/p/C-7AFEFq6ko/

Ο Δημήτρης Λάλος έδωσε την απάντησή του στην ερώτηση του δημοσιογράφου Μιχάλη Ροδόπουλου για το αν ισχύει στην περίπτωσή τους το κλασσικό κλισέ πως η ζωή αντιγράφει την τέχνη και το αντίστροφο: «Πιστεύω ότι η τέχνη δεν μπορεί καν να φανταστεί τι μπορεί να σου φέρει η ζωή».

Συμπληρώνοντας στη συνέχεια για το αν έπαιξε ρόλο το τηλεοπτικό τους παρελθόν στο να δημιουργηθεί η σχέση τους:

«Αυτό είναι συμπτωματικό, δεν προκάλεσε το ένα το άλλο. Δεν έχει να κάνει με ό,τι συνέβαινε στους τηλεοπτικούς μας χαρακτήρες. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η επαφή μας εκτός σκηνής». Με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να συνεχίζει τη σκέψη του: «Όχι, μας αρέσει και να παίζουμε μαζί. Όμως είναι αλήθεια αυτό που λέει ο Δημήτρης».

Επειδή όπως καταλαβαίνεις λόγω της δημοφιλίας των τηλεοπτικών τους χαρακτήρων, μπήκαν και το γενικότερο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω της σχέσης τους, οι ηθοποιοί ρωτήθηκαν για το πόσο τους έχουν επηρεάσει κάποια σχόλια και αν έχουν δεχθεί κάποια περισσότερο απρεπή. Με την ηθοποιό να λέει χαρακτηριστικά: «Αυτό που με ενοχλεί στη χυδαιότητα είναι ότι συμβαίνει από μόνη της, χωρίς να την έχεις προκαλέσει. Το να βλέπεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν και σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο με στεναχωρεί για το τι κρύβει η κοινωνία μας».

Η Λαμπροπούλου εξήγησε το αυτονόητο για τον «χωρισμό» από τον Λάλο μετά τον Σασμό

Όπως ήταν φυσικό, ο Δημήτρης Λάλος υπερασπίστηκε τη σχέση τους και την στάση τους να μη δίνουν σημασία σε αυτή την τοξικότητα του διαδικτύου δηλώνοντας κατηγορηματικά:

«Δεν μπορώ να ασχοληθώ με όσους κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο με ένα ψευδώνυμο. Αν θέλει κάποιος επώνυμα να πει κάτι, είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε».

Το ζευγάρι αυτό το καλοκαίρι έκανε και τις πρώτες κοινές του διακοπές σε νησί του Ιονίου (σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News), αφού είχαν προγηθεί και κάποιες ξεχωριστές καλοκαιρινές εξορμήσεις με τα παιδιά τους. Η πρώτη τους προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, είναι να γίνει η μετάβαση στην νέα πραγματικότητα στη ζωή των γονιών τους, όσο πιο ομαλά γίνεται.

Η νέα συνεργασία τους επί σκηνής

Ενώ ο Δημήτρης Λάλος συνεχίζει τα γυρίσματα για τον Τιμωρό στον Alpha, και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ετοιμάζεται για τα Παιχνίδια Εκδίκησης, με συμπρωταγωνιστή τον Νίκο Κουρή, το ζευγάρι θα συνεργαστεί ξανά. Αυτή τη φορά δεν θα τους δούμε στην μικρή οθόνη αλλά στη σκηνή του θεάτρου και συγκεκριμένα στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού σε μία μόνη μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Ζωρζ & Φρεντερίκ: Ποιητές του Ονείρου».

https://www.instagram.com/reel/C_BE0wmIlrF/